Wpisy 1 574 865 – 1 574 964
14 czerwca 2013 22:19 → 14 czerwca 2013 23:21, 100 wpisów
Lila...
Dopisano wygrane jokera
przeczytałem o tym profesorze,troszke się przestraszyłem,że u jednego pacjenta popsuly się elektrody dajace sygnał do mozgu i profesor je naprawił,ale co by się stało gdyby nie dał rady,paacjent na wozku byłby:
hipcio niestety kazda operacja niesie ze sobą ryzyko..rozumiem...ja tylko chciałam Ci o nim wspomniec bo ludzie nazywają go wrecz cudotwórcą...
ja jak dziecko miałem udar mozgu i moze dlatego nie kwalifikuję się na operację,ale postaram się wyslac emaila do tego profesora:
mam nadzieję hipciu ze Ciebie nie uraziłam..naprawde miałam dobre intencje
w ogóle szlag mnie trafia bo na świecie jest wiele niesprawiedliwości..i te okropne choróbska ..małe dzieci chore na nieuleczalne choroby....
13max33 mialem udar od slonca i porazoną jedną czesc ciała lewą,ale mi to przeszlo po leczeniu,a teraz dopadł mnie parkinson jak mnie zatruli w knajpie dosypując coś do piwa:
hipo..jak bys sie zdecydował na ten zabieg a ten profesor by chciał dużo kasy ta ja zasponsoruję Tobie to masz to jak w banku
Hipcio od dawna masz zdiagnozowaną chorobę Parkinsona jesli można wiedziec?
pytalem się neurologa czy te objawy po udarze mogły powrócic a on,ze nie ze to parkinson:
od roku ale wczesniej mialem te same objawy a lekarze mowili że to od kregosłupa:ale wtedy nie trzesla mi się ręka:
hipcio a moze skonsultuj sie z innym lekarzem...zasięgnij drugiej opinii..moze zaaplikuje Ci lepsze lekarstwa,skuteczniejsze
dopiero jak trafilem na prywatną wizayte neurolog stwierdzil parkinsona,a na nfz mowili,że to nic i mnie lekcewazyli:
a reka zaczeła mi się trząść po akupunkturze,gdzie trafiłem z powodu bolow kregoslupa i nogi:
gaja ja tez nie wiem dlaczego jest tyle chorob strasznych i cierpią niewinne dzieci i dorosli:
gaja nie wiem co z nerwami,bo sluzba zdrowia kuleje i trudno trafic na lekarza ktory by zrozumial czlowieka:
czytalem kiedyś w czasopiśmie o dziecku chorym na raka,modlilo się za niego kilkadziesiat osob a choroba nie odpuscila i zmarło,dlaczego tak jest to chyba się dowiemy na drugim swiecie po smierci:
gaja bo jak byłem na wizycie z nfz u neurologa,przed gabinetem chmara ludzi a lekarz w kilka minut nawet nie slucha co się do niego mowi i olewa pacjentow:
podobnie urolog wcale mnie nie badal tylko od razu wystawil receptę,sluzba zdrowia to koszmar:
hipcio rozumiem ze wszelkiego typu badania diagnostyczne typu tomografia miałes?
hipo..bo do lekarzy to się chodzi prywatnie a nie na fundusz ..a tam skaczą i wazelinka tylko jest ..wszytko zrobia aby była tylko kasa karwa
torsan
ale, wolałem te czasy, kiedy było mniej płatne, a częściej się trafiało - choćby
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/31-05-2007/
9/10 3x, 3/3 278x ...
zostawiam
spokojnej
ale, wolałem te czasy, kiedy było mniej płatne, a częściej się trafiało - choćby
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/31-05-2007/
9/10 3x, 3/3 278x ...
zostawiam
spokojnej
hipo..no co Ty jestem mam czerwone oczy jak to krzysio zawsze mówi ..ale jeszcze troszkę dobra mam w sobie
jak to jest w Fauście "jam tą częscia siły nieczystej która nieustannie zła pragnąc nieustannie czyni dobro"
gaja ja slucham na internecie czatachowa z ojcem danielem,ktory modli się za chorych,jutro chyba beda nadawac na dobre media na zywo,ten ksiadz raz miał natchnienie,że jezus uzdrawia jedną osobe ,chorujaca na parkinsona,szkoda,ze nie padło na mnie,a na mezczyznę ktory był na nabozenstwie:
chcialbym być uzdrowionym przez Jezusa,ale na razie choc się modlę dalej choruję:
tam jest duzo swiadectw o uzdrowieniach,Jezus daje znaki i leczy raka i inne cięzkie choroby:
Hip.... to musisz się zdecydować czy zdrowym być czy w totka wygrać
hipcio ja nie jestem człowiekiem silnej wiary..niestety ale zycze Ci aby Twoje prosby zostały wysłuchane..
hipo..wydaj mi się ale kiedy jest nam źle to wtedy wszytko do Boga ,Jezusa i tak dalej ale gdy jestesmy zdrowi i mamy wszytko nawet o tych co są w niebie nie myslimy ..jak to się mówi jak trwoga to do Boga ...
Ja tam do kościoła nie chodze a tych batmanów nie będę sponsorował a oni sie będą wozili furami pasibrzuchy ..
Maxiu choroba zmienia troche optyke widzenia,postrzegania świata..jesli komus wiara w Boga pomaga przetrwa trudne chwile to nie mozna tego deprecjonowac..tak mysle..
Joci dzis podawałam parki 20-11...i 20-13 i widze ze jedna poleciała
Gaju..ok jak pomaga przetrwać to ok ..nie chodziło mi teraz o hipcia ale ogólnie to napisałem .
jestem ----zaraz wracam
max...ja mam zadowolenie...to jak widzę nas więcej to sie cieszę.Może Leon sie nie zapłacze z tego powodu hhe
max...super dlatego bije brawa i sie cieszę.
Leon_Wymiot zrobił mi lekcje z moralności o upadłych kobietach heee
Leon_Wymiot zrobił mi lekcje z moralności o upadłych kobietach heee