Wpisy 1 574 547 – 1 574 646
14 czerwca 2013 19:03 → 14 czerwca 2013 21:34, 100 wpisów
dzikus juz niedługo idę wysłać pukony,podebrałem liczby jednej osobie z profila:ona o tym nie wie ani się nie domysli:
No teraz mogę pisać bo coś przedtem nie mogłem. Wysłałem Multi Multi Plus dwa zakłady na 5 skreśleń i jeden Mini Lotto. Trafiłem 1 i 3 die liczby były blisko 10,78 co dało by upragnione 700 zł. No ale niestety. Kolejka dla wszystkich. A wam jak dzisiaj poszło ?
drapek i ile jesteś do przodu
tam mi zawsze dobrze keno wchodziło
tam mi zawsze dobrze keno wchodziło
Ja dzis 3x 3/3 i 1x 2/2 z maszyny na nocne bo zapomnialem kartki z typami
Czyli alex82 255 zł wygrałeś ja niepotrzebnie dałem na Plus. W pierwszym zakładzie dałem 18,28,38,48,58 trafione tylko 28 liczyłem na ciąg liczb bo nie raz się taki zdarza, a drugi zakład to 10,28,34,43,78 trafione 28,34,43 a dwie blisko 9,79 ale bym się ucieszył dzisiaj zaraz bym chyba jutro PS3 w końcu kupił. Bo widziałem w Mediaexpert jakieś parę miesięcy temu za 899 zł z padem.
Hello. Zobaczcie wczorajsze losowanie Lotto i dziwne (moim zdaniem) zachowanie kuli z numerem 31.
Jakieś tajemne siły działaja w tych maszynach.
Sytuacja chyba jeszcze bardziej zastanawiająca od tej z drgającymi kulami ostatnio.
Czs zdarzenia 07min 06 sekunda do 07min 10 sek. i obserwować 31
Jakieś tajemne siły działaja w tych maszynach.
Sytuacja chyba jeszcze bardziej zastanawiająca od tej z drgającymi kulami ostatnio.
Czs zdarzenia 07min 06 sekunda do 07min 10 sek. i obserwować 31
A co takiego się działo z tą kulką ? Ja na jutro mam jeszcze Mini Lotto ale jestem zawiedziony że dałem za Multi Multi Plus na 5 skreśleń dwa zakłady a tylko wygrałem 4 zł. Czy jest możliwe żeby trafić 5/5 w ogóle pewnie jest tyle że ja kilka razy miałem 3/5 i dwa razy 4/5 i to tyle by było. A gra ktoś z was na 5 skreśleń o i trafiliście kiedyś 5 opłacane 700 złotymi ?
witammiłego wieczoru
wstąpiłam po 16-tej popatrzeć na wyciąg z wynikami z 14-tej i miałamm tylko1/10
na wieczór zatem nie zagrałam,wolę mieć 2,50 w kieszeni,bo nie czuję liczb
a kobietka opowiadała mi że facet dziś odbierał za 5/5,codziennie tworzy inną piątkę
wstąpiłam po 16-tej popatrzeć na wyciąg z wynikami z 14-tej i miałamm tylko1/10
na wieczór zatem nie zagrałam,wolę mieć 2,50 w kieszeni,bo nie czuję liczb
a kobietka opowiadała mi że facet dziś odbierał za 5/5,codziennie tworzy inną piątkę
Gra w Lotto przez internet - projekt ustawy trafił do Sejmu
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/gra-w-lotto-przez-internet-projekt-ustawy-trafil-do-sejmu,1927697
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/gra-w-lotto-przez-internet-projekt-ustawy-trafil-do-sejmu,1927697
z komci w tym linku z interii
~mamertyna - 8 min temu
Zgłoś do usunięcia Link Podziel się
A ja mam w d....piezwykłych32 i innych pisowskich pomyleńców. Gram i to mi się opłaca. Jak ktoś urodził się przygłupawym nieudacznikiem, to i nawet trójki nie wytypuje poprawnie. Za to jest ekspertem od Smoleńska bo tam nie trzeba rozumu,tylko wiary w to co mówi paranoik Antkowaty.
...........................................
mamertyna - gra i to się osobie opłaca - nie jest przygłupawym nieudacznikiem - jednym słowem miszcz, lub następny - bajkopisarz ?
miszcz
~mamertyna - 8 min temu
Zgłoś do usunięcia Link Podziel się
A ja mam w d....piezwykłych32 i innych pisowskich pomyleńców. Gram i to mi się opłaca. Jak ktoś urodził się przygłupawym nieudacznikiem, to i nawet trójki nie wytypuje poprawnie. Za to jest ekspertem od Smoleńska bo tam nie trzeba rozumu,tylko wiary w to co mówi paranoik Antkowaty.
...........................................
mamertyna - gra i to się osobie opłaca - nie jest przygłupawym nieudacznikiem - jednym słowem miszcz, lub następny - bajkopisarz ?
miszcz
buuuu, tam t e ż już wycięli, szkoda -
poprosiłem kol. mamertyna, żeby - skoro nie jest przygłupawym nieudacznikiem , gra i mu się to opłaca- zapodał taką skromną trójeczkę ...
poprosiłem kol. mamertyna, żeby - skoro nie jest przygłupawym nieudacznikiem , gra i mu się to opłaca- zapodał taką skromną trójeczkę ...
Gaju ..nieeeeeeeee nie chce mi się grać jakos ..myslami jestem gdzies indziej
dziwna prawidłowosc..ilekroc ja wchodzę na chat Menel znika..chyba mnie nie lubi ...
dobry wieczór
13max
gaja...
Lila...gdzie ty jesteś
13max...nie widziałem
max wczoraj myslałam o 9 na 14 która wpadła a mnie zbiles z tropu tymi żartami
profesor1980
oczywiście żywiec
http://www.youtube.com/watch?v=t-kuyGVKErw
oczywiście żywiec
http://www.youtube.com/watch?v=t-kuyGVKErw