Wpisy 1 570 907 – 1 571 006
12 czerwca 2013 19:51 → 12 czerwca 2013 21:22, 100 wpisów
ja znam osobe co gra na ciągi ale nie tak po kolei i nawet trafia 7/10 czasami
przeprowadzę za chwile statystyki jak to dzisiaj chodziły 8 i 9KENO
menel ale nie w miesiącu tylko np. od początku mm, lub tego roku
w keno dzisiaj chodziły do godz 20.00 najlepiej 19,29,38,39,59- 4 razy
jackwar ... popraw sobie wpis na forum bo nie masz cyferek ...
jakie nastawienie na dzisiaj, obstawiałaś coś w TS?? co ci gwiazdy podpowiadają?
jackwar ... czarna i ty robiliście w tym samym czasie więc się minęło z zapisem ...
witam ponownie. daawno nie gralem w MM a mam pare starych blankietow (z opcja plusa ) da sie jeszcze na nich zagrac ??
dziex Tianshi z 2007 =) to sie w tym tyg. puszcze
krzysiek... a jak będą inne kupony to sobie przepiszesz przy TS
tianshi coś tam puściłam ale wena mnie opuściła bo ostatnio liczby zupełnie nie z mojej parafii no może poza poniedziałkiem ale to był tylko urodzinowy fuks
medea...
wszystkiego naj... mnie też ostatnio wena opuściła, ale się nie poddaję
wszystkiego naj... mnie też ostatnio wena opuściła, ale się nie poddaję
tianshi utopiłam w TS taką kasę, że poddanie się byłoby jak cofnięcie w czasie i zaciągnięcie do Krzyżaków w 14 lipca 1410
już jestem i czekam na losowanie,ts mam na pukonie liczbę 36 i prosze o jej wylosowanie:
ludzi typujacych 10 procent za pewniaka obstawia 27 na okolo 500
to ile ts zarobi na ludziach jak jej nie bedzie
to ile ts zarobi na ludziach jak jej nie bedzie
ulexxa to z powodu parkinsona,myślałem,ze jak wezmę tabletki od lekarza to będe zdrowy a jest inaczej:
hipcio i za 36
gjaster z drugiej strony jak puszczą 27 to pełno będzie 1/1 a za to reszta tabeli będzie bardziej niż nędzna
gjaster z drugiej strony jak puszczą 27 to pełno będzie 1/1 a za to reszta tabeli będzie bardziej niż nędzna
Hipciu..tak ten paskudny..sieje tylko chorobska i zamet w naszym zyciu..ehh lac go w pupencje to malo..moze walem go..
ulexxa depresja mnie niszczy bo miałem poprawe a teraz od poł roku pogorszenie:
siemanko witam
hipcio...
ulexxa...
medea76...
Medus..halusien..sorry za spoznione ale bardzo serdeczne odzyczenia Urodzinowe..wszystkiego Naj Naj Najlepszego zycze..co sobie zazyczyczysz niech sie Tobie spelni..
jackwar...
Lila...