Wpisy 1 570 607 – 1 570 706
12 czerwca 2013 17:11 → 12 czerwca 2013 18:00, 100 wpisów
mam prośbę czy mogli byście dać "lubisz to" na stronie
https://www.facebook.com/antyncplus
https://www.facebook.com/antyncplus
jackwar>> załatwione. chociaz nie wiem o co biega.
jakiś ruch wykolegowanych?
jakiś ruch wykolegowanych?
Pasko sorrki.
Wpis do KG królamuti (skasował i się nie odniósł) odnoszący się do jego zachowań wobec mnie wczoraj.
Królumulti.
Zrobię ci niespodzianke i napiszę bez wulgaryzmów.
Przekonasz się że jednak potrafię.A jeśli i tak usuniesz ten wpis to będę go wklejał na czacie przy każdym Twoim pojawieniu się i mojej przy tym obecności.Wczoraj rozpętaleś przeciwko mnie krucjatę na czacie za wpis i słowa które napisalem do Admina.Początkowo pomyślałem że nie zrozumiałe ani sensu ani intencji ani przesłania zawartego w tym poście parę osób w tym Jandzia próbowało Tobie to wytłumaczyc.Bez efektu.Ty dalej swoje wypisywałeś.Wtedy zacząłem skłaniać się ku opcji że jesteś po prostu mało bystry. A własciwie -tępy.Zarzucaleś mi wypisywanie wulgaryzmów . Poprośilem żebyś znalazł chociaż jeden podt w którym tak okrutnie przelinam.
Jedyny jaki wymyśliłes to w/w wpis do Pasko ktory wszyscy prawidłowo zrozumieli oprócz Ciebie. Dlaczego ? Nie dlatego że aż taki tępy jesteś.Wcale nie...
ale to uświdomiono mi dopiero póżniej. Najpierw wujas a póżniej przyjaciele na priv.
Ty poprostu jesteś małym,marnym prowokatrokiem który jeśli wyczuje sytuacje natychmiast się pojawia i jątrzy,podżega. Nieprawda?
To sobie nie mi tylko włanie sobie wyjaśnij po kiego była Tobie ta akcja: Wpis w KG gości ulali w którym "fachowo" podważasz fakt urodzenia przez lilę dzieci.
Myśleć to Ty możesz co chcesz.Jak kazdy.
Podejrzewać również. Mało tego możesz sam to lili napisać ,podając argumenty jako lepiej zorientowany w temacie od niej.
Ale po co fermenciarzu włazisz z kopytami w zarzewie konfliktu i CELOWO dolewasz oiwy do ognia.Miło Ci teraz czytać jak Panie do siebie piszą? Może wbij się w rozmowę i jako miłujący prawo i porządek zapeluj o zgodę?
Gaś to coś pomagał rozpalić.I nie szukaj
następnego ognia bo sobie tego nochala osmalisz którego bez potrzeby wpychasz tam gdzie nie powinineś .. PIromanXe.
Wpis do KG królamuti (skasował i się nie odniósł) odnoszący się do jego zachowań wobec mnie wczoraj.
Królumulti.
Zrobię ci niespodzianke i napiszę bez wulgaryzmów.
Przekonasz się że jednak potrafię.A jeśli i tak usuniesz ten wpis to będę go wklejał na czacie przy każdym Twoim pojawieniu się i mojej przy tym obecności.Wczoraj rozpętaleś przeciwko mnie krucjatę na czacie za wpis i słowa które napisalem do Admina.Początkowo pomyślałem że nie zrozumiałe ani sensu ani intencji ani przesłania zawartego w tym poście parę osób w tym Jandzia próbowało Tobie to wytłumaczyc.Bez efektu.Ty dalej swoje wypisywałeś.Wtedy zacząłem skłaniać się ku opcji że jesteś po prostu mało bystry. A własciwie -tępy.Zarzucaleś mi wypisywanie wulgaryzmów . Poprośilem żebyś znalazł chociaż jeden podt w którym tak okrutnie przelinam.
Jedyny jaki wymyśliłes to w/w wpis do Pasko ktory wszyscy prawidłowo zrozumieli oprócz Ciebie. Dlaczego ? Nie dlatego że aż taki tępy jesteś.Wcale nie...
ale to uświdomiono mi dopiero póżniej. Najpierw wujas a póżniej przyjaciele na priv.
Ty poprostu jesteś małym,marnym prowokatrokiem który jeśli wyczuje sytuacje natychmiast się pojawia i jątrzy,podżega. Nieprawda?
To sobie nie mi tylko włanie sobie wyjaśnij po kiego była Tobie ta akcja: Wpis w KG gości ulali w którym "fachowo" podważasz fakt urodzenia przez lilę dzieci.
Myśleć to Ty możesz co chcesz.Jak kazdy.
Podejrzewać również. Mało tego możesz sam to lili napisać ,podając argumenty jako lepiej zorientowany w temacie od niej.
Ale po co fermenciarzu włazisz z kopytami w zarzewie konfliktu i CELOWO dolewasz oiwy do ognia.Miło Ci teraz czytać jak Panie do siebie piszą? Może wbij się w rozmowę i jako miłujący prawo i porządek zapeluj o zgodę?
Gaś to coś pomagał rozpalić.I nie szukaj
następnego ognia bo sobie tego nochala osmalisz którego bez potrzeby wpychasz tam gdzie nie powinineś .. PIromanXe.
Monet , chodzi o połączenie cyfry+ z nc z czego wyszło nc+ i wyrolowanie abonentów oczywiście na kase
jackwar/ja już wypowiedziałem i z dniem 1 maja jestem od nich wolny
królmulti... chyba nie był by taką osobą co by miała kłamać...
Była jedna osoba, tu na czacie, która tak typowała, ale że wycofała się niedawno, to ja przejąłem te liczby
królmulti pisząc ten tekst do Moneta zachowałeś się ja Emeryt a może nim jesteś ?
Mniejsza o to , dla mnie jako świeżak tu nie masz prawa oceniać nikogo . zachowujesz się jak baran co nie ma ptaka tylko nosi prostą tutke jak u buszmenów . Odwal się od Lili i innych .
Mniejsza o to , dla mnie jako świeżak tu nie masz prawa oceniać nikogo . zachowujesz się jak baran co nie ma ptaka tylko nosi prostą tutke jak u buszmenów . Odwal się od Lili i innych .
No nie mogę muszę, tris ty się pytasz co wygrał.
Przecież miał 4*4/9 którego nie było w tabeli.
A rzucał się wtedy do wszystkich jak piskosz,orędownik miłości i pokoju
Przecież miał 4*4/9 którego nie było w tabeli.
A rzucał się wtedy do wszystkich jak piskosz,orędownik miłości i pokoju
Wygram więcej to na pewno wrzucę, tak jak aktualnie jest w moim profilu
królmulti... to ty taką osoba jesteś co piszą powyżej? to nie dobrze
tianshi>> jeszcze musisz trochę tutaj porozglądać się . I nie łykaj wszystkiego jak pelikan.
Car większy
królmulti nie ma skana bo przecież emeryt nie umie skanować a zdjęcie prześlesz ? dam ci numer telefonu to mi prześlij .
monet... widzę, że to forum to jednym słowem dno, jak nie można nikomu wierzyć to jak tu wierzyć z cyframi, a po to jest ten czat, żeby porozmawiać, podyskutować o cyferkach
jackwar, powiedz szczerze do czego Wam sa potrzebne te skany?!
monet ....widać zazdrość go brała to mu wtykał.......przypuszczam że player wysłał bo grał nimi dość długo
Faktycznie emeryt, identyczne pytania
tianshi.
ja tylko napisałem żebyś we wszystko nie wierzył.
Ty-rób jak uważasz ale rozczarowanie pózniej może być jeszcze większe.
Ufaj i kontroluj
ja tylko napisałem żebyś we wszystko nie wierzył.
Ty-rób jak uważasz ale rozczarowanie pózniej może być jeszcze większe.
Ufaj i kontroluj
~Drodzy użytkownicy, zapytajcie Pasko ile mam kont, a nie róbcie z siebie kogoś kim nie jesteście
królmulti... skan nie pomoże, ale jeżeli się chwalisz, a nie masz w profilu tych cyfr to jak mamy ci w dzisiejszych czasach i z tym co piszą na tym czacie wierzyć na słowo... więc po to prosimy o skan, jpg kuponu
królmulti , jeśli nie kłamiesz to co ci szkodzi tu tydzień temu jeden też się chwalił że ma 7/9 z plusem a na tabeli nie było takiego trafienia
LUDZIE LUDZIE DZIŚ O 14 00 MIAŁEM 5/5 Z PLUSEM SKAN U MNIE W PROFILU!!!!!!
--------------------------------
--------------------------------
Z mojej strony zezwalam aby, jesli posiadam więcej kont, je tutaj pokazał
tianshi84, zrozumiałem, jesli tak bardzo Wam na tym zależy dostosuję się do Waszych reguł
Tego dzisiejszego oczywiście nie mam, kto nie chce nie zmuszam aby uwierzył
królmulti...to nie jest żadna reguła i jeżeli nie chcesz się chwalić kuponem to się nie chwal, mi to nie jest potrzebne
z drugiej jednak strony skan wygranej można se wziąć z kolektury.........ale skanu nadanego kuponu z wygraną już naprzykład nie.....takrze królmulti.....nadal nie jesteś wiarygodny z tym 7/7
dobry wszystkim, znacie jakis program gdzie moglbym z moich podanych liczb ustawić ze mam otrzymać 3 sztuki bez powtórek np. 30 liczb to da mi 10x 3 trojki ??