Wpisy 1 569 667 – 1 569 766
12 czerwca 2013 00:26 → 12 czerwca 2013 00:55, 100 wpisów
Lila...
ulka i nie oczerniaj ludzi.Nie tak dawno niby oczerniałam cie do 7 osób teraz do 4? Zastanów sie kobieto w końcu do ilu? I podaj tu komu i nie wymiguj sie,że ktoś ci kazał siedzieć cicho bo to nie prawda.
profesorze..nie słuchaj Ulki.Nigdy nie naśmiewałam się z Twojej tuszyUlka to mąciwoda i zakłamana baba
lili
pasko
pasko
lili.....ja mam 112 kg
rodem
Ja nikogo tu nie chcę wyzywać Lila..
ty się zastanawiasz? Ja się zastanawiam dlaczego to ty tak kłamiesz i mącisz? Żal ci czegos masz jakieś braki? No dalej,zapodaj do kogo to ja ciebie tak strasznie oczerniłam
Czy był tu jakiś dzień bez dymu brać trzeba przykład z 27 niby jest a jej nie ma
ulka...ty nie obracaj kota ogonem.Bo co napisał że stare babsko jesteś? NO raczej do młodych nie należysz i do tego babsko bo zakłamana jesteś
Lila jak mnie ktoś prosił o dyskrecje to mam sypać? Ty wiesz do kogo pisałaś teraz się wypierasz jaki tego, że pisałaś jako Paw58
ulala..może to bylo pod wplywem emocji ale naprawdę nie chcę zadnych zadym
ni ma dymu bez ognia
no tak nie masz odwagi bo cienka jesteś jak pajęczy mocz.Nigdy do nikogo ciebie nie oczerniałam bo Twoja osoba mnie nie interesuje.Nie ma takich osób i po co tworzysz niepotrzebnie herezje ?
Kurdę nie ladnie się robi na czacie
Lila a Ty masz odwagę z Paw58 oczerniać.
Mam honor, a Tobie go brak
Mam honor, a Tobie go brak
ulka..taaaa ty wiesz czy to był on czy nie on.Otrząśnij sie kobieto.Chyba karwa za dużo sie tych swoich piwonii naniuchałas.
Ja mogę tylko typować jak to robilem logując się na MP
jak mnie te osoby prosiły o dyskrecje to ją im dałam.
A Ty widzę do tylu aż pisałaś, że teraz nie masz pojęcia kogo się czepić?
A Ty widzę do tylu aż pisałaś, że teraz nie masz pojęcia kogo się czepić?
pasko
zamknij czata idziemy spac
zamknij czata idziemy spac
i sama jako Paw58 napisałaś do siebie w profilu broniąc sama siebie? Jesteś zakłamana do cna
no i co? Ulka nie masz tych ludzi co niby tak ciebie do nich oczerniałam? No tak łatwo sie wymigac i napisać NO PRZECIEŻ IM obIECAŁAM ŻE NIE NAPISZĘKTO a tych ludzi w ogóle nie ma,wymysliłas to sobie tylko po to żeby zadymic na czacie
dobranoc lili i reszta grupy załogi
ulka masz 102 lata a głupias jak but.Jak mogłam pisac do TYLU osób jak raptem mam kontakt z 3 błaźnisz się na maxa.
Tak Lila tak jak i sama siebie broniłam w profilu jako Paw58. Rozumiesz, że Tobie już nikt nie uwierzy na tym czacie
PASKO ----DOBRANOC
czat daj na off
czat daj na off
i do tego ze mam kontakt z 3 nigdy nawet nie weszliśmy na Twój temat więc wyjaśnij mi jak to możliwe? Albo Ty w ...... grasz albo o droge pytasz albo kłamiesz w żywe oczy bo innego wyjaśnienia niestety nie ma.
no ja czytałam że ty mnie przed m77 broniłaśchyba Ci się filmy popitoliły Mi nie potrzebny kolejny nik żeby ci napisac co o tobie myślę i zawsze bronię się sama.
ulala pozbyłem sie tak ciebie zegnam
zakładaj nowy nick i wyzywaj mnie
zakładaj nowy nick i wyzywaj mnie
Lila niestety kłamiesz. Możesz pisać że nie masz w ogóle kontaktu z nikim, kłamiesz tak jak w przypadku PAw58. Honor mówi Ci to coś
A jak byłam we Włoszech to ile razy mnie pomawiałaś i przepraszałaś za to ponoć, a teraz robisz dokładnie to samo
twardo stąpam po tej ziemi i wiem czego się w życiu można spodziewać ale nigdy bym się nie spodziewała że obie tak odpintoli
lili to juz nie wolno nam miec kontaktu poza mp
ulka...Honor mówi mi to coś a Tobie? Kłamiesz ,kłamiesz i jeszcze raz kłamiesz.Napisz kto taki ci pisał że cię oczerniłam to się skonfrontujemy i tyle a nie szczekasz jak zwykle a mało robisz,
ula smieszna jestes
No niestety fakty są faktami wymyślasz bzdury i angażujesz w to ludzi, którzy nie chcą mieć z tym nic wspólnego
wasyl..włąsnie.Mieliśmy mamy kontakt po za MP,Czy kiedykolwiek coś wspomniałam o ulce?
ja mam mp kilku
kontakt
lili....nigdy
kontakt
lili....nigdy
Lila kłamiesz, bo masz do we krwi chyba. Wierze teraz Madzi, choć zalazła mi za skórę, ale to Ty do niej nawet mnie obmawiałaś, co ta dziewczyna tu usilnie mi sugerowała
Ulkaty chyba mąż cie nie docenia że teraz potrzebujesz wiecznego potwierdzenia że nikt o tobie nic nie pisze bo po prostu nie ma o kimJesteś mało ważna dla mnie i twoja osoba mnie nie interesuje
o ulce nigdy
Od jutra zero kłotni
własnie profesore juz od dzis bo po północy
Nieraz się tu pisała jak mnie do niej oczerniasz, nie dwa i nie wierzyłam jej teraz wierze.
Lila ja mam męża, ty nie masz i mieć nie będziesz.
Siedzisz od 19 i robisz mi wpisy w księdze gości, teraz jest 1 w nocy??? Dzieci żywe trupem by padły, dobrze że są tylko wirtualne ha
Lila ja mam męża, ty nie masz i mieć nie będziesz.
Siedzisz od 19 i robisz mi wpisy w księdze gości, teraz jest 1 w nocy??? Dzieci żywe trupem by padły, dobrze że są tylko wirtualne ha
ulka..jak byłas we włoszech czy w Japonii kij cie wie gdzie ty tam jeździłas słyszałam o tobie tekie zeczy i w nie uwieżyłam.Potem przeprosiłam i to wszystko.Bo mam honor ale nie pozwolę żebys oczerniała mnie i wypisywała jakieś głupoty że ja ciebie oczerniam do kogos skoro to nie jest prawdą
profesore to jest lepsze niz walka kogutów
wasyl...jest 00;44
menel ciiiiiiiiiiiiiiiiii
Ty masz męża chyba w snach erotycznych a ja mam od 11 lat i jestem z tego bardzo happy,JAk masz to wstaw fotę starego,Polukamy
Lila ja też sobie nie pozwolę, żebyś w mnie oczerniała, bo robisz to do chwili obecnej. Kłamiesz lila
ulka..bo widzisz jak to jest.Ja sobie mogę pozwolic na to żeby nawet siedzieć do 5 rano a Ty niekoniecznie i o oje dzieci się nie mart,Patrz żeby twoje trupem nie padło o ile je masz
Męża masz od 11 lat?????/ a nie od sierpnia 2012??? A gratulacje od Mp w tamtym roku? widzisz jak się pograżyłaś ha
Kłamstwo ma krótkie nogi ha
Kłamstwo ma krótkie nogi ha
to ze chłopa ma od 11 a slub od 2012 roku wzieła
ulka...no to dawaj konfrontujemy i do kogo cię oczerniam.Nie pisz wiecznie bla bla bla tego samego tylko karwa nawijkę streszczaj do kogo cie oczerniam bo tak to się będziesz kręcić w kółko maciejaZreszta o czym z toba mowa? Ty nawet zadzwonisz nie umiesz a co dopiero skonfrontować.Ty w negocjacjach brałaś udział? Chyba pod sklepem na wsi
mam ksywe nogi jak sróómm
ulka...w związku jestem od 11 lat ,wiecznie z tym samym facetem a ty?
Kurdę ludzie nie kłocić się czy to jest czat o czyjmś zyciu prywatnymczyy lotto
mnie czyjeś zycie prywatne nie interesuje
mnie czyjeś zycie prywatne nie interesuje
menel zrób cos do jasnej ciasnej
Lila Ty byś już dawno powiedziała nie pisz do mnie tych bzdur.
Męża masz od 11 lat, a nie od roku? Dobra zweryfikuj dane, bo sama się wkopujesz ha
Męża masz od 11 lat, a nie od roku? Dobra zweryfikuj dane, bo sama się wkopujesz ha
czuje ze czat dzis zgasnie
to jest lepsze od telenoweli klan
m jak miłość też się przy tym chowa
m jak miłość też się przy tym chowa
ulka...a pamietasz chociaż od którego sierpnia mam męża bo ja zapomniałam
prooof ..no i co miałeś pilnować twoja przyjaciółka lika ..miałeś mówić przestać kłótnia czy jak panie
pasko tego nerwowooooooooooooo
nie wytrzymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wytrzymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ulka..puknij się w ten tępy łeb.Męza mam od nie całego roku jak już a w związku jestem od 11 lat
jak gdzies cos zgubiłes to spytaj ulki ona wszystko wie
Chętnie bym popatrzył jak się baby z łby wodzą,ale ich kłaki mi ekran zmulają
ja nikogo nie pytam czy ma męza czy żonę ile ma dzieci ile zarabia i gdzie pracuje ludzie nie piszcie takich zeczy każdy niech zostawi to dla siebie
menel idziem pic
od 19 do 1 w nocy pisać na czacie to tak to mają czas tylko stare panny i emeryci. Dobranoc
wasyltaaaaa ona nawet wie jaką Twoja żona ma piżamę i czy Twoja świnka morska dzisiaj kakara waliła
od czego to się zaczelo takie spytki co do zycia poza czatem
ulka...czas mi liczysz?ja w przeciwieństwie do ciebie mam męża więc nie bój żaby jak będzie trzeba to będę siedziała do rana i nic ci do tego babolu
lili
lili karwa twarz popłakałem sie z kakara
lili karwa twarz popłakałem sie z kakara
lika ..ja nie mówię taki ..przestać ..wieksze nerwuchy i rozwódka i co
lili moje swinki kakara trzepią non stop
bo to 3 samce---------geje
bo to 3 samce---------geje