Wpisy 1 569 606 – 1 569 705
12 czerwca 2013 00:08 → 12 czerwca 2013 00:37, 100 wpisów
lili wejdz w moją kg
krzysio..a skąd ty wiesz ze ja nie polcjant
jocia jeszcze trochę i będziesz latać powinnas conajmniej mieć z 120kg
a skąd bym wiedziała że pisze na mnie???? Ja też mam kontakt z MP, powiedziano mi na skrzynkę i poproszono o dyskrecje. Abym uważała bo smaruje na mnie ostro do każdego. To mam wklejać napisać kto to podał, jak nie mogę? 4 osoby aż 4!!!
qaja skoro nie spisz to uzaleznienie od hazardu
Misiek-nie wiem co świętujesz,ale wszystkiego najlepszegoA w prezencie masz odemnie pewniaka na 21-wszą[39]
ulala a moze to twój wymysł
4 osoby
a skąd mamy miec pewnosc ze mówisz prawde
4 osoby
a skąd mamy miec pewnosc ze mówisz prawde
jocia..pewnie
qaja bo ja sie lecze
jocia..i to jakie jedzonko
qaju powaznie lecze wszelkie uzaleznienia
wasyl to jak nie jesteś obiektywny to się nie wtrącaj. Nie pierwsza osoba nie ostatnia w ten sposób potraktowana przez tą Panią.
I żałuje, żałuje, że broniłam ją przed m77, że w ogóle dałam się nabrać na to wszystko
I żałuje, żałuje, że broniłam ją przed m77, że w ogóle dałam się nabrać na to wszystko
Ja też uwielbiam
menel...ja też
wasyl..wejdż w mój profil...co dalej pisze Lila...kultura niesamowita....strach boski
banowanie po nowemu
lili wejdz na forum
lili wejdz na forum
jutro ja tu nie chce chata ..chcce dla mnie baba 12godz ..
***a
Za powyższy wpis krzysio744 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 12h
krzysio744 ty nie chce chata... tylko baba cyca 12 godzina....i ide tam
Coś nie tak napiszesz i już ban smieszne
Lila...
ulka i nie oczerniaj ludzi.Nie tak dawno niby oczerniałam cie do 7 osób teraz do 4? Zastanów sie kobieto w końcu do ilu? I podaj tu komu i nie wymiguj sie,że ktoś ci kazał siedzieć cicho bo to nie prawda.
profesorze..nie słuchaj Ulki.Nigdy nie naśmiewałam się z Twojej tuszyUlka to mąciwoda i zakłamana baba
lili
pasko
pasko
lili.....ja mam 112 kg
rodem
Ja nikogo tu nie chcę wyzywać Lila..
ty się zastanawiasz? Ja się zastanawiam dlaczego to ty tak kłamiesz i mącisz? Żal ci czegos masz jakieś braki? No dalej,zapodaj do kogo to ja ciebie tak strasznie oczerniłam
Czy był tu jakiś dzień bez dymu brać trzeba przykład z 27 niby jest a jej nie ma
ulka...ty nie obracaj kota ogonem.Bo co napisał że stare babsko jesteś? NO raczej do młodych nie należysz i do tego babsko bo zakłamana jesteś
Lila jak mnie ktoś prosił o dyskrecje to mam sypać? Ty wiesz do kogo pisałaś teraz się wypierasz jaki tego, że pisałaś jako Paw58
ulala..może to bylo pod wplywem emocji ale naprawdę nie chcę zadnych zadym
ni ma dymu bez ognia
no tak nie masz odwagi bo cienka jesteś jak pajęczy mocz.Nigdy do nikogo ciebie nie oczerniałam bo Twoja osoba mnie nie interesuje.Nie ma takich osób i po co tworzysz niepotrzebnie herezje ?
Kurdę nie ladnie się robi na czacie
Lila a Ty masz odwagę z Paw58 oczerniać.
Mam honor, a Tobie go brak
Mam honor, a Tobie go brak
ulka..taaaa ty wiesz czy to był on czy nie on.Otrząśnij sie kobieto.Chyba karwa za dużo sie tych swoich piwonii naniuchałas.
Ja mogę tylko typować jak to robilem logując się na MP
jak mnie te osoby prosiły o dyskrecje to ją im dałam.
A Ty widzę do tylu aż pisałaś, że teraz nie masz pojęcia kogo się czepić?
A Ty widzę do tylu aż pisałaś, że teraz nie masz pojęcia kogo się czepić?
pasko
zamknij czata idziemy spac
zamknij czata idziemy spac
i sama jako Paw58 napisałaś do siebie w profilu broniąc sama siebie? Jesteś zakłamana do cna
no i co? Ulka nie masz tych ludzi co niby tak ciebie do nich oczerniałam? No tak łatwo sie wymigac i napisać NO PRZECIEŻ IM obIECAŁAM ŻE NIE NAPISZĘKTO a tych ludzi w ogóle nie ma,wymysliłas to sobie tylko po to żeby zadymic na czacie
dobranoc lili i reszta grupy załogi
ulka masz 102 lata a głupias jak but.Jak mogłam pisac do TYLU osób jak raptem mam kontakt z 3 błaźnisz się na maxa.