Wpisy 1 568 768 – 1 568 867
11 czerwca 2013 18:05 → 11 czerwca 2013 18:57, 100 wpisów
Trisetum.
To już jest chyba mój ostatni opel.
To już jest chyba mój ostatni opel.
Monet.
Teraz dopiero pomyślałam.Masz rację.Ale jak ja tylko serwisowe
robię,to tak wychodzi.
Teraz dopiero pomyślałam.Masz rację.Ale jak ja tylko serwisowe
robię,to tak wychodzi.
emerytka ty go docierać będziesz dłużej niż ma gwarancje na blachę
Trisetum.
Chyba,że Ts co nieco dołoży,to nie wiadomo.
Chyba,że Ts co nieco dołoży,to nie wiadomo.
Tris.
No jak auto jeszcze igła...
Teraz na nowe chyba dopiero po trzech latach pierwsze badanie?
Teraz na nowe chyba dopiero po trzech latach pierwsze badanie?
Chociaz przy stanie polskich dróg to może nieco optymistycznie?
Tam pięc lat tutaj jak rok auto dobite.
Tam pięc lat tutaj jak rok auto dobite.
Monet, krótka pamięć masz, Zapomniałeś już jak nazwałeś Admina dziś rano koło dziewiątej?!To obudź się i spójrz prawdzie w oczy.
Ja należę do tej grupy ludzi, którzy kłamstwo prawdą zbijają.
Monet.
Badanie techniczne ,po trzech latach.
Badanie techniczne ,po trzech latach.
Jadę wysłać kuponiki, bo widzę że jeszcze się czat nie wyczyścił od ludzi zakłamanych.
Człowieku! Ty dalej chyba jako jedyny nie rozumiesz o co w tym wpisie chodziło?
Wszyscy zrozumieli tylko tymasz z tym problem/
Nawet przeczytać ze zrozumieniem nie umiesz?
I wyciągać wniosków logicznych?
Taką masz zaniżoną percepcję?
Wszyscy zrozumieli tylko tymasz z tym problem/
Nawet przeczytać ze zrozumieniem nie umiesz?
I wyciągać wniosków logicznych?
Taką masz zaniżoną percepcję?
Deki.Witaj
Nie kolego nudne to było wtedy gdy non stop czytało się tu przekleństwa
Trisetum.
Nie,bo by mi się pupa odparzyła.
Nie,bo by mi się pupa odparzyła.
No ,i się wyczyścił.
królmulti za pozwoleniem... mysle , ze ta Twoja " stanowczosc "to jedynie prowokacja !!! i za wszelka cene zrobienie dymu !!!
tylko pytam po co ???
tylko pytam po co ???
gdzies Ty sie chlopie uchowal...?
na seminarium mnie to nie wyglada !!! tam tez jak szewcy klna !!!
na seminarium mnie to nie wyglada !!! tam tez jak szewcy klna !!!
No i powyższy wpis playera jeszcze bardziej pokazuje dziwność zaistniałej sytuacji.
Wczoraj poświęciłem wiele godzin aby napisać funkcjonalność automatycznej blokady osób używających wulgarnych słów.
Pokazałem chyba tym samym, że temat po raz kolejny jest dla mnie ważny i nie postępuję na zasadzie... niech się dzieje co chce ... tylko pracuję nad tym. Mógłbym robić wiele innych rzeczy, ale ja specjalnie pisałem oprogramowanie mające pomóc z chamstwem.
PO tym wszystkim *** player *** jest niezadowolony... bo ja nie wiem na co on liczył?
Pisze, że nie zauważyłem podwójnego dna? Pewnie tak? A dlaczego? Bo zamiast przez 5 godzin czytać wpisy na czacie, to ja w tym czasie pracowałem nad nową funkcjonalnością. A potem z całą pewnością nie miałem ochoty przez kolejną godzinę czytać 1000 wpisów z czata, bo to nie sprawia mi aż takiej frajdy... a trochę wolnego czasu po pracy też mi się należy chyba. Przypominam, że pracuję również na etacie 8 godzin dziennie.
Nienawidzę jak ktoś robi ze mnie głupka. Uważasz, że nie widzę czegoś, co jest oczywiste? Napisz mi maila, opisz dokładnie co i jak. Uwierz, że ja naprawdę mogę tego nie wiedzieć! Wielu z Was wie dużo więcej co się dzieje niż ja... to oczywiste, że we wszystkim nie jestem najlepszy i nie mam największej wiedzy we wszystkim. Jedni są specjalistami od czata, bo ciągle tu przesiadują, inni mają w paluszku jakieś tematy na forum. Ja też wiele rzeczy wiem co się tu dzieje... ale z całą pewnością wiele rzeczy mi umyka, szczególnie jeśli chodzi o stosunki międzyludzkie, bo na to już naprawdę nie mam czasu.
Pozdrawiam
Wczoraj poświęciłem wiele godzin aby napisać funkcjonalność automatycznej blokady osób używających wulgarnych słów.
Pokazałem chyba tym samym, że temat po raz kolejny jest dla mnie ważny i nie postępuję na zasadzie... niech się dzieje co chce ... tylko pracuję nad tym. Mógłbym robić wiele innych rzeczy, ale ja specjalnie pisałem oprogramowanie mające pomóc z chamstwem.
PO tym wszystkim *** player *** jest niezadowolony... bo ja nie wiem na co on liczył?
Pisze, że nie zauważyłem podwójnego dna? Pewnie tak? A dlaczego? Bo zamiast przez 5 godzin czytać wpisy na czacie, to ja w tym czasie pracowałem nad nową funkcjonalnością. A potem z całą pewnością nie miałem ochoty przez kolejną godzinę czytać 1000 wpisów z czata, bo to nie sprawia mi aż takiej frajdy... a trochę wolnego czasu po pracy też mi się należy chyba. Przypominam, że pracuję również na etacie 8 godzin dziennie.
Nienawidzę jak ktoś robi ze mnie głupka. Uważasz, że nie widzę czegoś, co jest oczywiste? Napisz mi maila, opisz dokładnie co i jak. Uwierz, że ja naprawdę mogę tego nie wiedzieć! Wielu z Was wie dużo więcej co się dzieje niż ja... to oczywiste, że we wszystkim nie jestem najlepszy i nie mam największej wiedzy we wszystkim. Jedni są specjalistami od czata, bo ciągle tu przesiadują, inni mają w paluszku jakieś tematy na forum. Ja też wiele rzeczy wiem co się tu dzieje... ale z całą pewnością wiele rzeczy mi umyka, szczególnie jeśli chodzi o stosunki międzyludzkie, bo na to już naprawdę nie mam czasu.
Pozdrawiam
i na koniec dodam...slodzic to Ty umiesz...!!! adminowi ...oj umiesz !!!! Ty masz chyba brazowy sos od urodzienia ?
wybacz ale bez odpowiedzi !
bywaj Ty jedyny .. sprawiedliwy ... aaa i ten PRAWY !!!! jak mniemam ?
wybacz ale bez odpowiedzi !
bywaj Ty jedyny .. sprawiedliwy ... aaa i ten PRAWY !!!! jak mniemam ?
deki>> pytałes o mini.
gram tym samym zestawem 2x6
Bo koncepcji żadnej nie mam innej.
gram tym samym zestawem 2x6
Bo koncepcji żadnej nie mam innej.
o browara się zakladam że dwa losowania max i wchodzi.
Bijesz zaklad?
Bijesz zaklad?
Ok spadam . Zajrzę wieczorem zobaczyć jak królmulti moralności na czacie dogląda.
alex>> ja dzisiaj na 27 bym złamanego centa nie postawił. Mimo że wg map powinna. Ale to nie jej dzień.
Monet no widzisz Ja mam takie coś tam coś tam , a Ty wiesz coś tam coś tam
http://www.multipasko.pl/typowania/krisek22221/multi-lotek/#szczegoly
http://www.multipasko.pl/typowania/kriss22221/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/kriss22221/multi-lotek/