Wpisy 1 568 629 – 1 568 728
11 czerwca 2013 15:46 → 11 czerwca 2013 17:54, 100 wpisów
Miisiek zapodaj pewniaka
Wiem, wiem
A jakie podałam liczby ..bo juz nie wiem
Wiem, wiem
A jakie podałam liczby ..bo juz nie wiem
Wie może ktoś z was jakie e-mail ma Orange bo otrzymałem fakturę ale usunąłem ją. I chcę napisać do nich aby mi jeszcze raz przysłali.
Nie mam.
Kto ma z was Internet z Orange ?
a nie wystarczy normalnie numer konta bankowego na ktore zawsze wplacasz w orange ? kazdy raczej ma indywidualne konto bankowe i co miesiac raczej nie zmieniaj ;p w tytule wpiszesz wplata na konto abonenckie i numer telefon mozesz sie zalogowac na stronie orange tam bedziesz mial podglad napewno do danych
Jocia dajesz? czy trzeba z tb chodzic? dobra nie chcesz pewniaka to nie a propo z 69 to bylbym ostrozny bo moim zdaniem ona schodzi co 2 losowania
Ma ktoś z was Internet z Orange bo mam problem mały.
?
Jak napisać do Orange e-maila ?
Orange@wp.pl ?
Aha najgorsza niby dlaczego ?
widze zę zaś dziadostwo nalosowali chyba naukładali ci....ule nieboże pytanko do ts czy est możliwe coś wygrać uwas ,oprócz ciulastych 2zł i 1 zł?
witam wszystkich! znacie może sposób jak wyfiltrować wszystkie losowania w mini lotto zaczynające się od jedynki ?? chodzi mi tylko o te losowania gdzie padła jedynka, zna ktoś sposób? z góry dzięki
Odnośnie wpisu Pasko na forum nr:648 080 znajdującego się w temacie Liczby multi multi na tak 20/80 Bez urazy Pasko, ale to Twoja interpretacja w powyższym wpisie, doskonale wiesz że używam przekleństw raz na ruski rok . Rezygnuje z strony Mp ze względu na to że spory rozstrzygasz najczęściej na korzyść osób zaczepiających, konsekwencją tego jest coraz większa bezczelność osób które mają na celu zaczepianie innych użytkowników, dajesz prawdziwym forumowiczom wiele powodów do ciągłej irytacji. Korzystałem z strony MP w ramach relaksu a nie w celu denerwowania się wpisami administratora który nie dostrzega sytuacji o podwójnym dnie. To tyle co do krytyki z mojej strony, czat idzie w złą stronę, a Ty tego nie zmieniasz i nie zmienisz.
Co do strony MP to lepszej nie ma od Twojej ale pomału niszczysz sobie owoc swojej pracy. Strona MP to nie tabelki i wykresy tylko ludzie a zdawać mi się może że czasami o tym zapominasz.
Pozdrawiam player
Skasuj też te konto testowe bo już nie będę korzystał z możliwości udzielania się na Twojej stronie.
Co do strony MP to lepszej nie ma od Twojej ale pomału niszczysz sobie owoc swojej pracy. Strona MP to nie tabelki i wykresy tylko ludzie a zdawać mi się może że czasami o tym zapominasz.
Pozdrawiam player
Skasuj też te konto testowe bo już nie będę korzystał z możliwości udzielania się na Twojej stronie.
Player.....brawo.
Powiedziałeś wszystko.
Ja również proszę o wykasowanie mojego konta.
Powiedziałeś wszystko.
Ja również proszę o wykasowanie mojego konta.
Kochany "player", przeklinałeś tu nie raz na ruski rok, ale raz na ruski rok nie przeklinałeś. Prawie w każdym Twoim wejściu na czat było przekleństwo. A teraz udajesz dziecko naburmuszone, któremu zabrania się przeklinania.
Witam wszystkich
Ludzie, czy Wy nie potraficie napisać czegokolwiek bez przeklinania, wulgaryzmów, wzajemnego obrażania się ?!
****player*** / 10/10
Przeniosłem Twój ostatni wpis na forum.
Pozdrawiam
Przeniosłem Twój ostatni wpis na forum.
Pozdrawiam
PLAYER BRAWO PODPISUJĘ SIĘ POD TWOIM WPISEM 2 RĘKAMI
Player, ja na pewno nie będę za Tobą płakał, wręcz dobrze że tacy ludzie odchodzą z tego forum. Ludzie, którzy bez przekleństw nie potrafią nic pożytecznego sklecić w swoich wpisach
i uciekam cześć do poklikania
Pasko!
Może ktoś skoryguje moje trafienia i lokatę na 10 liczb ?
Jest 7/10 winno być 6/10 .Pomyłka przy liczbie 16 z 15 .
Pozdrawiam
Może ktoś skoryguje moje trafienia i lokatę na 10 liczb ?
Jest 7/10 winno być 6/10 .Pomyłka przy liczbie 16 z 15 .
Pozdrawiam
Pomyślcie tylko, choć trochę. Odchodząc z tego czatu, ponieważ nie pozwala wam Admin tu przeklinać, sami sobie wystawiacie świadectwo o sobie, jakimi jesteście ludźmi.
a wy znowu o przeklinaniu... zaczynam się czuć że czatuję/gadam z dziećmi z piaskownicy...
Tianshi84, jeżeli chcesz poczytać wypowiedź dziecka to podaję Ci nr tego wpisu 1 568 692.
sorry, że się ponownie wcinam z zapytaniem odnośnie losowań mini lotto, znacie sposób aby wyfiltrować losowania z "jedynką" ?? ze wszystkich 2858.
wejdz w narzędzia tester liczb ustaw liczb ustaw 1 , Szukaj losowań w których padło od 1 do 1 wybranych liczb oraz Ogranicz przeszukiwanie do ostatnich 2858 losowań
królmulti... przeczytałem, ale i tak nic z tego nie rozumiem nie znam tej sprawy w całości więc się nie wypowiadam kto jest winny, a kto nie... dla mnie osobiście to jest śmieszne, można z dwa razy sobie wrzucić, ale nie cały czas, aż się rzygać chce
królmulti wszystko rozumie i wszystko wie.
I bardzo łatwo mu przychodzi ocenianie innych.
I w swoim mniemamiu jest wyrocznią.
Takiemu gościowi ja player to Ty cholewi możesz koleś pucować.
A teraz oceń moneta.
I bardzo łatwo mu przychodzi ocenianie innych.
I w swoim mniemamiu jest wyrocznią.
Takiemu gościowi ja player to Ty cholewi możesz koleś pucować.
A teraz oceń moneta.
chociaż na poważnie w mini zacząłem grać od wczoraj, wcześniej grałem przez rok w MM.
Monet.
Podwójne
Podwójne