Wpisy 1 568 484 – 1 568 583
11 czerwca 2013 14:19 → 11 czerwca 2013 15:22, 100 wpisów
Gdzie są informacje na stronie pup naszego czy są już pieniądze na staże ? Powie mi ktoś ?
krzysztof- podobno są bo do mnie dzwonili ale nie wiem jak u Ciebie jest
Odbywał albo odbywa ktoś z was aktualnie staż z urzędu pracy ? Bo ja już jestem ponad rok po szkole i nie mogę złapać stażu. Bo to jak są pieniądze to nie mam gdzie odbyć a jak kasa jest to nie ma gdzie odbyć i tak w koło.
Pupnowemiastolubawskie sprawdzisz mi ?
krzysztof-musisz iść do PUP-u bo jakieś projkty teraz są podobno
Bo u nas niedługo ma zacząć firma która będzie robić buty typu: laczki, gumofilce itp. Nawet się pytałem takiego jednego co tam był to powiedział że musiał bym się zgłosić do ich siedziby i się spytać. A dzwoniłem w czwartek to pani powiedziała że nie mają pieniędzy.
Projekty ?
Ale że normalnie co miesiąc płacą kasę tak ?
zapomniałem zatypować wczoraj wieczorem to akurat musiało wejść 7/10
Miało być powyżej jak nie ma kasy to mam gdzie odbyć. Ale o jakich projektach mówisz ?
Co torsan ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Wysokie u nas bezrobocie w województwie, powiecie i gminie jest . Chyba wiecie dlaczego i przez kogo ?
Przez co ?
A u was jak tam sytuacja ?
Ale to sam mam sobie znaleźć miejsce zatrudnienia tak ?
Czyli w tej firmie co będzie to robić te filcaki mogło by być jak by się zgodzili ?
krzysztof-do mnie dzwonili a nie wie jak u Ciebie tam jest czy w ogóle takie coś organizują
Ile % u nas 21,7 a powiecie jeszcze wyższy.
Ale oni by zgłosili się o mnie rozumiesz ?
No i po przeglądzie.
Ts dołożył 2.00zł.
Ts dołożył 2.00zł.
A gdzie na stronie sprawdzisz o jakich projektach mowa ?
Chce pracować to jeszcze kłopot ludziom sprawiają co to ma być ?
Ja się pytam ?
krzysztof c......"....co to ma być Ja się pytam ?..."
to jest...i sie nazywa...P(eŁ)O land...
to jest...i sie nazywa...P(eŁ)O land...
No nie wiem stwarzać więcej miejsc pracy ? Przecież to jest normalne że jak ludzie nie mają pracy to jak mają dużo kupować w sklepach produktów. Już nie mówię żeby zaraz wszyscy zarabiali po parę tysięcy zł ale przynajmniej żeby zarabiali nieco wyższa krajowa co źle mowie ?
Tak chcieliście to macie.
Miało być wyższą.
Co nie ma was teraz ?
Gracz z miejscowości Ciechanów wydrapał wysoką wygraną w zdrapce CASH
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
basia, wczoraj dzień się dobrze zaczą, bo w pierwszej zdrapce jaką kupiłem było 10zł, potem zodiak 50zł, dziś zodiak 20zł i to keno 48zł
w jednej kolekturze pani drapie po 500-600 zł i nic nie wygrywa wolę zagrac w multi tu są większe szanse
drapek ale Ty farciarz jestes, ja tam nic nie moge trafic
gratuluje
gratuluje
jandziapo prostu czekałem na wyniki mm u jolki i się puściem w keno i wyszło
drapku ja tez czasami stoje sobie i gadam z kolezaką w kolektorze i tez wysle keno ale niestety nie trafiam
jocia, a co to za laska w profilu?- z lat trzydziestych mi wygląda
kiedys drapku podales tu kilka liczb w keno i wygralam na te twoje liczby tylko ze juz nie pamietam ile
jandzia 5/6 miałem dopiero szósty raz w tym roku, a prawie codziennie jeden zakłąd wyślę- ale wiadomo po 2 czy 5 czesto się trafia
Wpadłam pożegnać się przed wyjściem z pracy i życzyć wszystkim miłego popołudnia a jakiemuś szczęściarzowi z MP rozbicia puli w lotto w realu
ja juz nie walcze dzis pusciłam na wieczor 1 kupon, lezał soie na moim biurku, bo nie chce mi sie kreslic