Wpisy 1 568 468 – 1 568 567
11 czerwca 2013 14:07 → 11 czerwca 2013 15:19, 100 wpisów
pasko... pytanie odnośnie konkursu na facebook
"A jakie są Wasze typy na dzisiejsze losowanie Lotto, w którym można wygrać nawet 15 000 000 zł ?
Podawajcie swoje 6 liczb. Jak ktoś trafi "trójkę", to obiecuję wysłać mu dowolnie wybrane zdrapki na kwotę 15 zł.
Jak ktoś trafi "czwórkę", to podobnie, ale za 50 zł. Powodzenia."
Podaję cyfry pod ty wpisie czy podaję cyfry na mp w lotto ??
"A jakie są Wasze typy na dzisiejsze losowanie Lotto, w którym można wygrać nawet 15 000 000 zł ?
Podawajcie swoje 6 liczb. Jak ktoś trafi "trójkę", to obiecuję wysłać mu dowolnie wybrane zdrapki na kwotę 15 zł.
Jak ktoś trafi "czwórkę", to podobnie, ale za 50 zł. Powodzenia."
Podaję cyfry pod ty wpisie czy podaję cyfry na mp w lotto ??
ulala... też pozmieniałem cyfry w ostatniej chwili i nie potrzebnie, miałem 20,42,66 i w poblirzu
to jest konkurs dla facebookowców, i trzeba pisać tak jak inni na facebooku
ehh jak zwykle nie wysle kuponów liczby wpadają a jak wysle nie wpadają
Gdzie są informacje na stronie pup naszego czy są już pieniądze na staże ? Powie mi ktoś ?
krzysztof- podobno są bo do mnie dzwonili ale nie wiem jak u Ciebie jest
Odbywał albo odbywa ktoś z was aktualnie staż z urzędu pracy ? Bo ja już jestem ponad rok po szkole i nie mogę złapać stażu. Bo to jak są pieniądze to nie mam gdzie odbyć a jak kasa jest to nie ma gdzie odbyć i tak w koło.
Pupnowemiastolubawskie sprawdzisz mi ?
krzysztof-musisz iść do PUP-u bo jakieś projkty teraz są podobno
Bo u nas niedługo ma zacząć firma która będzie robić buty typu: laczki, gumofilce itp. Nawet się pytałem takiego jednego co tam był to powiedział że musiał bym się zgłosić do ich siedziby i się spytać. A dzwoniłem w czwartek to pani powiedziała że nie mają pieniędzy.
Projekty ?
Ale że normalnie co miesiąc płacą kasę tak ?
zapomniałem zatypować wczoraj wieczorem to akurat musiało wejść 7/10
Miało być powyżej jak nie ma kasy to mam gdzie odbyć. Ale o jakich projektach mówisz ?
Co torsan ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Wysokie u nas bezrobocie w województwie, powiecie i gminie jest . Chyba wiecie dlaczego i przez kogo ?
Przez co ?
A u was jak tam sytuacja ?
Ale to sam mam sobie znaleźć miejsce zatrudnienia tak ?
Czyli w tej firmie co będzie to robić te filcaki mogło by być jak by się zgodzili ?
krzysztof-do mnie dzwonili a nie wie jak u Ciebie tam jest czy w ogóle takie coś organizują
Ile % u nas 21,7 a powiecie jeszcze wyższy.
Ale oni by zgłosili się o mnie rozumiesz ?
No i po przeglądzie.
Ts dołożył 2.00zł.
Ts dołożył 2.00zł.
A gdzie na stronie sprawdzisz o jakich projektach mowa ?
Chce pracować to jeszcze kłopot ludziom sprawiają co to ma być ?
Ja się pytam ?
krzysztof c......"....co to ma być Ja się pytam ?..."
to jest...i sie nazywa...P(eŁ)O land...
to jest...i sie nazywa...P(eŁ)O land...
No nie wiem stwarzać więcej miejsc pracy ? Przecież to jest normalne że jak ludzie nie mają pracy to jak mają dużo kupować w sklepach produktów. Już nie mówię żeby zaraz wszyscy zarabiali po parę tysięcy zł ale przynajmniej żeby zarabiali nieco wyższa krajowa co źle mowie ?
Tak chcieliście to macie.
Miało być wyższą.
Co nie ma was teraz ?
Gracz z miejscowości Ciechanów wydrapał wysoką wygraną w zdrapce CASH
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
basia, wczoraj dzień się dobrze zaczą, bo w pierwszej zdrapce jaką kupiłem było 10zł, potem zodiak 50zł, dziś zodiak 20zł i to keno 48zł
w jednej kolekturze pani drapie po 500-600 zł i nic nie wygrywa wolę zagrac w multi tu są większe szanse
drapek ale Ty farciarz jestes, ja tam nic nie moge trafic
gratuluje
gratuluje
jandziapo prostu czekałem na wyniki mm u jolki i się puściem w keno i wyszło
drapku ja tez czasami stoje sobie i gadam z kolezaką w kolektorze i tez wysle keno ale niestety nie trafiam
jocia, a co to za laska w profilu?- z lat trzydziestych mi wygląda
kiedys drapku podales tu kilka liczb w keno i wygralam na te twoje liczby tylko ze juz nie pamietam ile
jandzia 5/6 miałem dopiero szósty raz w tym roku, a prawie codziennie jeden zakłąd wyślę- ale wiadomo po 2 czy 5 czesto się trafia