Wpisy 1 568 329 – 1 568 428
11 czerwca 2013 12:31 → 11 czerwca 2013 13:53, 100 wpisów
kieliszek szampana szkodzi na zdrowie jak wszystko po jednym kielichu
no ja tez do soboty skończę robić podwórko to tez będzie można imprezki robić
wyłożyłem kostkę, postawiłem parawany i zrobiłem mebelki
Już po jestem.
krzysztof jak matura poszła?
Pan Mcdonald
no i nie pochwali się zdał czy nie
Mama ale niedługo chyba na plaże zacznę chodzić pewnie będą jak zawsze ładne dziewczyny w bikini . A wam jakie się podobają ? Mi długie włosy czarne, blond, wzrost około 170 cm, waga z 65 kg. Już nie mogę się doczekać tego.
przed maturą nie był tabu
Bardzo dobrze raczej.
28.06 o 00:00 się okaże zresztą.
rany tyle musisz czekać na wyniki
Niestety.
A 18.06 będę pisał poprawę egzaminu praktycznego na Technika Agrobiznesu.
Dobra idę na Dom nie do poznania 3 na razie .
praktycznego? pisał?
hej k.
smacznego
zostaw mi kosteczki do obgryzienia Tris
tfu to nie zostawiaj
trisetum
Wczoraj to miałam ciekawą historię przy okazji wieczornego losowania. Z racji urodzin puściłam trochę więcej zakładów niz zwykle w naiwnym przekonaniu, że kiedy jak kiedy ale w dzień urodzin udac się musi Na pierwsze rzut oka po losowaniu wydawało się że pustak pustaka pogania więc się wkurzyłam dokumentnie i nawet o tym napisałam na chacie a potem sprawdziłam jeszcze raz i okazało się, że mam 2 x 5/8. Przy czym te 8/8 to wiariacje z tych moich "magicznych" dziennych zestawów. Wczoraj wychodziło mi 64(liczba dnia)2,12,24,34,53 sprawdziłam w testerze z czym te liczby chodziły i tak powstały dwie 8/8. Kiedy o 14-stej nie było nic chciałam kupony wyrzucić, ale coś mnie tknęło by je puścić na wieczór. I do tego czegoś mam tylko jedno pytanie dlaczego do jasnej ciasnej nie podpowiedziało mi opcji plus
Wczoraj to miałam ciekawą historię przy okazji wieczornego losowania. Z racji urodzin puściłam trochę więcej zakładów niz zwykle w naiwnym przekonaniu, że kiedy jak kiedy ale w dzień urodzin udac się musi Na pierwsze rzut oka po losowaniu wydawało się że pustak pustaka pogania więc się wkurzyłam dokumentnie i nawet o tym napisałam na chacie a potem sprawdziłam jeszcze raz i okazało się, że mam 2 x 5/8. Przy czym te 8/8 to wiariacje z tych moich "magicznych" dziennych zestawów. Wczoraj wychodziło mi 64(liczba dnia)2,12,24,34,53 sprawdziłam w testerze z czym te liczby chodziły i tak powstały dwie 8/8. Kiedy o 14-stej nie było nic chciałam kupony wyrzucić, ale coś mnie tknęło by je puścić na wieczór. I do tego czegoś mam tylko jedno pytanie dlaczego do jasnej ciasnej nie podpowiedziało mi opcji plus
e to kobiety Ts trochę lepiej traktuje w urodziny, mnie to oskubał do jajca
medea76...ja tez dochodze do wniosku,,,że zawsze trzeba ufać swojej intuicji....jest niezawodna
Dziś to 5,10,7,27,45 + 29 i ewentualnie liczby lubiące ten zestaw
rafalski38 ...to bieda z Toba..jak brak tej najważniejszej rzeczy
meskiej
meskiej
Ulala rzecz jest tylko oskubana
ulala
A najgorzej jak jakieś liczby łażą za Tobą a ty myślisz, że zaczynasz potrzebować świrologa od uzależnień no i odpuszczasz bo liczby w ogóle nie pasujące do niczego a potem siedzisz i widzisz jak takie np. 5/5 + przeszło Ci koło nosa
A najgorzej jak jakieś liczby łażą za Tobą a ty myślisz, że zaczynasz potrzebować świrologa od uzależnień no i odpuszczasz bo liczby w ogóle nie pasujące do niczego a potem siedzisz i widzisz jak takie np. 5/5 + przeszło Ci koło nosa
ale co tam lato idzie, prędzej sie opali
rafalski38 ..to dobrze..bo juz byłam w strachu...że szkoda chłopa
rafalski38...u mnie jest non stop...ja jestem cała opalona na brąz juz od dawna
uciekam do pracy rodacy
ulala cała
bezwstydnica
bezwstydnica
wasyl idź zarabiać na pukony
ulala jakie, oczy?
ulala lepiej nie, bo mi się może oberwać
dziękować
ja dopiero śniadanie, tylko Pasko ma tu słaby zestaw kulinarny do wstawiania
ale dzis grzeje...
witam
jak atmosfera zmieniła się trochę
jak atmosfera zmieniła się trochę
Tors
rzuć temat, w kupie siła, może coś zdziałamy
rzuć temat, w kupie siła, może coś zdziałamy
torsan
Jak mój Pavulonik HP o mało co nie zaliczył zgona większość osób doradzało mi ASUS`a
Jak mój Pavulonik HP o mało co nie zaliczył zgona większość osób doradzało mi ASUS`a
Specjalny konkurs na facebooku z okazji kumulacji 15 000 000.
Podawajcie swoje 6 liczb. Jak ktoś trafi "trójkę", to obiecuję wysłać mu dowolnie wybrane zdrapki na kwotę 15 zł.
Jak ktoś trafi "czwórkę", to podobnie, ale za 50 zł. Powodzenia.
www.facebook.com/multipasko
Podawajcie swoje 6 liczb. Jak ktoś trafi "trójkę", to obiecuję wysłać mu dowolnie wybrane zdrapki na kwotę 15 zł.
Jak ktoś trafi "czwórkę", to podobnie, ale za 50 zł. Powodzenia.
www.facebook.com/multipasko
też bym brał szajsunga, ostro teraz poszli z techniką do przodu
a ja skasowałem konto na fejsie
ciekawe czy dziś wieczorem pajace znowu będą skakać w studio
gias
torsan: obydwie ok.
rr: to nic tylko gratulować. Jesli chodzi Ci o te 500 zl to nie ma zadnego problemu
rr: to nic tylko gratulować. Jesli chodzi Ci o te 500 zl to nie ma zadnego problemu