Wpisy 1 568 168 – 1 568 267
11 czerwca 2013 10:15 → 11 czerwca 2013 11:09, 100 wpisów
Witam
dziś mój syn ma urodziny,kiedyś Wędrowca podał mi rodzinę liczb do jego daty i już przez dwa razy w jego ur były wszystkie 5/5 może dziś będą też.
dziś mój syn ma urodziny,kiedyś Wędrowca podał mi rodzinę liczb do jego daty i już przez dwa razy w jego ur były wszystkie 5/5 może dziś będą też.
a ja wam mówie 123i moze pociągnie az do 12345
erykai dla synusia
----kto pracuje w totalizatorze
szukam takiego kogos
eryka1...a jakie to liczby?
Moje liczby dałem z automatycznego generatora chybił trafił ciekawe co z tego da ?
wasyl 1,2,3 ..to jest drugie miejsce ..troche za długo czeka ... sprawdz 2 trójki 21,19,58 i 32,59,80 ..niz 1,2,3
Też tak robicie czasem korzystacie z opcji narzędzi ?
porównania
o wygrane ze zdrapek
I jak ?
eryka rafały rodzą sie inno w czerwcu
ja 26.06.75
ja 26.06.75
o jaka fajna 3 na dzis
i 19
19.75..06..26 po-le-ca-mm
ulsaa ..tam 2 trójki bardzo dobre wyskoczy 7 raz na miesiąc ..ja nie chce ..tylko to wezme tEST 12,14,17...3/3
Kto z was lubi dziewczyny w mini ?
krzysztof dziewczyny lubią grac w mini lotka
da albo nie da
r36 przypominasz mi trochę osobę która w swej mądrości izoluje się od świata burcząc coś pod nosem.. widać jestem głupi bo często nie rozumiem formy i treści przekazu...
internet dzięki swej formie i z założenia jest miejscem anonimowym i każdy kreuje tu jakąś postać a próby dochodzenia kto kim itd. jest uważam za chore...
internet dzięki swej formie i z założenia jest miejscem anonimowym i każdy kreuje tu jakąś postać a próby dochodzenia kto kim itd. jest uważam za chore...
przykro mi bardzo ale nie podam ich tu, nie wolno zdradzać bo tracą one moc .
Wasyl ty masz datę moja z przodu,w mojej klatce na 6 rodzin mieszkało 4 Rafały.
Wasyl ty masz datę moja z przodu,w mojej klatce na 6 rodzin mieszkało 4 Rafały.
wasyl ..dziewczyny pomału straci kasa mini ..ty duzy lotek graj 2 razy wieksze płaci w kolektury
p29 Pasko prosił zeby osobiste wycieczki to na forum przensica nie na czacie
krzysio nie gram wcale
odizolowałem sie od ts i alkocholu
odizolowałem sie od ts i alkocholu
czeladz-piaski ul..szpitalna poradnia aaa - uzaleznien
od
od
od
od
od
550 km
na pieszo
mini maraton sobie zrobisz
ide na alegrozara wracam
i no dobra juz wychodze tam ciepło pogoda ..powoo ja tu przy kompie boli oczy ..
1568201. p29
może bredzę, a może po prostu mam pamięć, albo jakiś czujnik - pokazujący - kto jest kim - ot - taki Twój wpis w hp - kabaret jadący na wyszydzaniu nieżyjącego już teraz człowieka - może, z akcentem na może, ten poziom mógł być /dla pewnych kręgów śmieszny/, kiedy ten człowiek żył, teraz - nawet w takim miejscu - nie - i tyle - po prostu
inne światy,
spoko - da się z tym żyć
może bredzę, a może po prostu mam pamięć, albo jakiś czujnik - pokazujący - kto jest kim - ot - taki Twój wpis w hp - kabaret jadący na wyszydzaniu nieżyjącego już teraz człowieka - może, z akcentem na może, ten poziom mógł być /dla pewnych kręgów śmieszny/, kiedy ten człowiek żył, teraz - nawet w takim miejscu - nie - i tyle - po prostu
inne światy,
spoko - da się z tym żyć
Z Plusem wyślij raczej to tylko złotówka do zakładu.
Dodatkowa chyba cie nie zbawi co ?
To mi też jeden na chybił trafił weź ok ?
Jakie na chybił trafił i z plusem czy sam skreśliłeś ?
Zapłacę ci jakoś te 4 zł ok ?
O listem poleconym może być ?
sama skreslam numerki kupuje 3 zaklady stąd wyrzuty sumienia bo to 12 zł, bez efektow prawie
Wasyl>>> no niesamowity jesteś. Wczoraj jeszcze było "jestem"
A dzisiaj "byłem". Najszybsze wyjscie z alkocholizmu!
Nie licząc tw. nagłych zejść-oczywiście.
A tak serio-dość lajtowo podchodzisz do tematu...
Błąd.
A dzisiaj "byłem". Najszybsze wyjscie z alkocholizmu!
Nie licząc tw. nagłych zejść-oczywiście.
A tak serio-dość lajtowo podchodzisz do tematu...
Błąd.
ten plus, to /- krótkoterminowo - dość przebiegły ruch teesa/ i może coś tam wygeneruje - zysku, jednak
w dłuższej perspektywie - spowoduje odchodzenie grających i od tej gry - jestem p r a w i e pewien, niestety
dobrego, trafnych
w dłuższej perspektywie - spowoduje odchodzenie grających i od tej gry - jestem p r a w i e pewien, niestety
dobrego, trafnych
To jak wyślesz mi ten zakład czy nie ? Oddam ci pieniądze naprawdę .
A jak trafie to podzielę się z tobą ok pasuje ?
w polsce 70% ludzi to alkoholicy.....a 60% z tych 70 poprostu się do tego nie przyznaje
monet czemu błąd. z czym
errorr
wasyl.....alkoholikiem jest się do końca życia.....różnica jest tylko ....czy czynnym czy biernym
wasyl-piaski Error to ja mam na drugim kompie
CMOS checksum error-Derfaults loadead
CMOS checksum error-Derfaults loadead
Czyli po ostatnim losowaniu Lotto łączna liczba wygranych to 4 892 219,10 a wydanych 27 300 517 no to jakoś kiepsko co ?
halapku
alkocholik pije wódkę
ja piłem mineralną ino tak była niedobra ze przepijałem wódką
alkocholik pije wódkę
ja piłem mineralną ino tak była niedobra ze przepijałem wódką
Spoko Wasyl. Nic takiego.
Chodzi mi o to że skoro o tym piszesz to coś jest na rzeczy. A skoro jest to raczej poważnie to traktuj.
I nie piszę złośliwie ani jako laik w temacie.
Chodzi mi o to że skoro o tym piszesz to coś jest na rzeczy. A skoro jest to raczej poważnie to traktuj.
I nie piszę złośliwie ani jako laik w temacie.
A ja dzisiaj w nic nie zagram .
monet podstawa alkocholika i pierwszy krok to przyznanie sie do tego
ja wasyl płaski jestem
ja wasyl płaski jestem
od niedzieli od 18 tej
nie pije
nie pale
nie wale
nie pije
nie pale
nie wale
i byłem na aaa