Wpisy 1 568 146 – 1 568 245
11 czerwca 2013 10:08 → 11 czerwca 2013 10:53, 100 wpisów
Ulala, właśnie komputer skończył obliczenia i najbardziej prawdopodobną liczbą pewniakiem może być wg takiej kolejności 29, 80, 69. Powodzenia
Dzień dobry Pasko powiedz mi proszę co zrobić żeby trafić dzisiaj szóstkę w Lotto ok ?
daj na czat
krzysztof
graj
graj
dobra koncze dyskusje w tym temacie,chyba ze ktos mnie wezwie do tablicy
królu .....od wczoraj ci komputer wyliczył 3 liczby pewniaki
krzysztof j Ci powiem
trzeba trafnie skreslic na uponie 6 liczb
trzeba trafnie skreslic na uponie 6 liczb
ulala ....1/2/3 pewniak na dzis na 14ta
i7,8,9 na 22
i7,8,9 na 22
krzysztof_c: dzisiaj nikt nie może trafić, bo nadal budujemy kumulację
Ile razy mogę zagrać w kalkulatorze Multi Multi ? I dlaczego co zagram nic nie trafia się ?
15ml..............
Monet niby czym? przeciez tu bywam i czytam choc nie zawsze zabieram głos
ale staram sie czytac ze zrozumieniem
ale staram sie czytac ze zrozumieniem
idą wakacje prezio zbiera na wczasy dla swojej rodzinki,bo z własnej pensji mu szkoda
A co ty pracujesz w Lotto ?
panie inteligent /z Krakowa/
może się i smak zmienić, ale najpierw trzeba ten smak mieć -
trochę inaczej jest - protest /chyba/ a przynajmniej w niektórych wypadkach NIE dotyczy zakazu używania obelżywego słownictwa, a i tak przecież już próby obejścia od wczoraj były - (gdzie ? za ile?), czy popaprańcy
Siedzenie na drucie i zarządzanie z tylnego siedzenia, duchy przeszłości, jakoś bardzo wyraźnie czuję
naprawdę, jak tak patrzę - szkoda czasu
powodzenia
może się i smak zmienić, ale najpierw trzeba ten smak mieć -
trochę inaczej jest - protest /chyba/ a przynajmniej w niektórych wypadkach NIE dotyczy zakazu używania obelżywego słownictwa, a i tak przecież już próby obejścia od wczoraj były - (gdzie ? za ile?), czy popaprańcy
Siedzenie na drucie i zarządzanie z tylnego siedzenia, duchy przeszłości, jakoś bardzo wyraźnie czuję
naprawdę, jak tak patrzę - szkoda czasu
powodzenia
krzy...c to zagraj w te liczby nie z kalkulatora
wasyl ..1,2,3 ..3/3 ty jeden bardzo dobrze uwazasz niz ja ..zoboczysz znowu nima dziś nie bedzie wyskoczy wszystko
triset+
Ulala, jeśli by nic z tej trójki nie wpadło, to typuj na 21.40 i tak aż do bólu
Witam
dziś mój syn ma urodziny,kiedyś Wędrowca podał mi rodzinę liczb do jego daty i już przez dwa razy w jego ur były wszystkie 5/5 może dziś będą też.
dziś mój syn ma urodziny,kiedyś Wędrowca podał mi rodzinę liczb do jego daty i już przez dwa razy w jego ur były wszystkie 5/5 może dziś będą też.
a ja wam mówie 123i moze pociągnie az do 12345
erykai dla synusia
----kto pracuje w totalizatorze
szukam takiego kogos
eryka1...a jakie to liczby?
Moje liczby dałem z automatycznego generatora chybił trafił ciekawe co z tego da ?
wasyl 1,2,3 ..to jest drugie miejsce ..troche za długo czeka ... sprawdz 2 trójki 21,19,58 i 32,59,80 ..niz 1,2,3
Też tak robicie czasem korzystacie z opcji narzędzi ?
porównania
o wygrane ze zdrapek
I jak ?
eryka rafały rodzą sie inno w czerwcu
ja 26.06.75
ja 26.06.75
o jaka fajna 3 na dzis
i 19
19.75..06..26 po-le-ca-mm
ulsaa ..tam 2 trójki bardzo dobre wyskoczy 7 raz na miesiąc ..ja nie chce ..tylko to wezme tEST 12,14,17...3/3
Kto z was lubi dziewczyny w mini ?
krzysztof dziewczyny lubią grac w mini lotka
da albo nie da
r36 przypominasz mi trochę osobę która w swej mądrości izoluje się od świata burcząc coś pod nosem.. widać jestem głupi bo często nie rozumiem formy i treści przekazu...
internet dzięki swej formie i z założenia jest miejscem anonimowym i każdy kreuje tu jakąś postać a próby dochodzenia kto kim itd. jest uważam za chore...
internet dzięki swej formie i z założenia jest miejscem anonimowym i każdy kreuje tu jakąś postać a próby dochodzenia kto kim itd. jest uważam za chore...
przykro mi bardzo ale nie podam ich tu, nie wolno zdradzać bo tracą one moc .
Wasyl ty masz datę moja z przodu,w mojej klatce na 6 rodzin mieszkało 4 Rafały.
Wasyl ty masz datę moja z przodu,w mojej klatce na 6 rodzin mieszkało 4 Rafały.
wasyl ..dziewczyny pomału straci kasa mini ..ty duzy lotek graj 2 razy wieksze płaci w kolektury
p29 Pasko prosił zeby osobiste wycieczki to na forum przensica nie na czacie
krzysio nie gram wcale
odizolowałem sie od ts i alkocholu
odizolowałem sie od ts i alkocholu
czeladz-piaski ul..szpitalna poradnia aaa - uzaleznien
od
od
od
od
od
550 km
na pieszo
mini maraton sobie zrobisz
ide na alegrozara wracam
i no dobra juz wychodze tam ciepło pogoda ..powoo ja tu przy kompie boli oczy ..
1568201. p29
może bredzę, a może po prostu mam pamięć, albo jakiś czujnik - pokazujący - kto jest kim - ot - taki Twój wpis w hp - kabaret jadący na wyszydzaniu nieżyjącego już teraz człowieka - może, z akcentem na może, ten poziom mógł być /dla pewnych kręgów śmieszny/, kiedy ten człowiek żył, teraz - nawet w takim miejscu - nie - i tyle - po prostu
inne światy,
spoko - da się z tym żyć
może bredzę, a może po prostu mam pamięć, albo jakiś czujnik - pokazujący - kto jest kim - ot - taki Twój wpis w hp - kabaret jadący na wyszydzaniu nieżyjącego już teraz człowieka - może, z akcentem na może, ten poziom mógł być /dla pewnych kręgów śmieszny/, kiedy ten człowiek żył, teraz - nawet w takim miejscu - nie - i tyle - po prostu
inne światy,
spoko - da się z tym żyć
Z Plusem wyślij raczej to tylko złotówka do zakładu.
Dodatkowa chyba cie nie zbawi co ?
To mi też jeden na chybił trafił weź ok ?
Jakie na chybił trafił i z plusem czy sam skreśliłeś ?
Zapłacę ci jakoś te 4 zł ok ?
O listem poleconym może być ?
sama skreslam numerki kupuje 3 zaklady stąd wyrzuty sumienia bo to 12 zł, bez efektow prawie
Wasyl>>> no niesamowity jesteś. Wczoraj jeszcze było "jestem"
A dzisiaj "byłem". Najszybsze wyjscie z alkocholizmu!
Nie licząc tw. nagłych zejść-oczywiście.
A tak serio-dość lajtowo podchodzisz do tematu...
Błąd.
A dzisiaj "byłem". Najszybsze wyjscie z alkocholizmu!
Nie licząc tw. nagłych zejść-oczywiście.
A tak serio-dość lajtowo podchodzisz do tematu...
Błąd.