Wpisy 1 567 628 – 1 567 727
10 czerwca 2013 22:45 → 10 czerwca 2013 23:15, 100 wpisów
Wygrałam zakład z tianshi84-
mówiłam że z tych liczb 19-57....i była 57
mówiłam że z tych liczb 19-57....i była 57
fsf za długo nie popisze bo bany
Pasko ktos sie wkarwi i jeszcze Cie poda ze stosujesz takie techniki i zmiany nie majac zapisanych w regulaminie ja i tak rzadko pisze wiec dla mnie to wisi
merti to przyjemnosc
zakon13: niech się wkurza. Ten kto pisze poprawnie nie będzie banowany.
***a brak bana
Za powyższy wpis użytkownik wasyl-piaski stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
Pasko nie o to chodzi nie mam nic do tego a wrecz mnie to wali daje Ci tylko rady zeby pozniej nie bylo
Słuchajcie , Pasko jest tu szefem i on ustala reguły
mam nadzieję że nie dostanę bana za stwierdzenie :
30 letni emeryt kłamie mówiąc że oprowadzał wycieczki po kościołach w stanie wojennym
mam nadzieję że nie dostanę bana za stwierdzenie :
30 letni emeryt kłamie mówiąc że oprowadzał wycieczki po kościołach w stanie wojennym
Pasko, to musiałes wypisac wszystkie wulgarne słowa by je wprowadzić
zakon.....mówi się mnie to nie obchodzi.....bo bot cię wykryje i lipa
żeby tylko bot nie wbił sobie do tego elektronicznego mózgu że liczba 69 to coś złego
jackwara ..masz racje emeryt nie jest kulturka odpowiedz ,,najwiekszy kłamczuch pisania
jak mówię zobaczymy... może być tak, że po kilku dniach zabiorę botowi tą funkcjonalność, jeśli się nie sprawdzi
tak czy siak to tylko dodatek... bo głównie i tak ja analizuję i mogę dać bana, nawet jeśli bot nie da
a co tam slychac na czacie dalej sa klotnie itp bo troche mnie tu nie bylo
powiedzmy sobie wprost... jeśli na czacie będzie zdrowy poziom dyskusji, to banów nie będzie. Jednak widzę, że ciągle kogoś ponosi... ja reaguję z opóźnieniem. Teraz myślę 2x się taki ktoś zastanowi.
Utraciłeś możliwość pisania na chacie. Aby odzyskać ten przywilej skontaktuj się z administratorem i wyjaśnij swoje postępowanie.
motyla noga
motyla noga
Dobra pal licha bany
Może któryś z kolegów pochwali się czy miał okazję dręczyć kompa Matidem więcej niż 24h, hmm?
Może któryś z kolegów pochwali się czy miał okazję dręczyć kompa Matidem więcej niż 24h, hmm?
Pasko nie bylo mnie z pol roku a wczoraj pisali o mnie obrazliwe slowa wiec gdzie jest ban skoro mnie nie ma ????
czekam pasko ruchy
pasko musisz to dopracowac
bo dalem *** i a i mnie zbanowało
bo dalem *** i a i mnie zbanowało
Za powyższy wpis użytkownik wasyl-piaski stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
Za powyższy wpis zakon13 stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 12 godzin.
Pasko
napisałem w KG co z moim kontem masz zrobić.
napisałem w KG co z moim kontem masz zrobić.
zakon Utraciłeś możliwość pisania na chacie. Aby odzyskać ten przywilej skontaktuj się z administratorem i wyjaśnij swoje postępowanie.
Bez obrażania innych i sypania wyrażeniami powszechnie uznanymi za obraźliwe i obelżywe. Jeszcze raz Pasko
Może w końcu zacznie się tu pisać o tym do czego ta strona i te forum zostało stworzone, czyli o tym jak wygrać, o systemach itp. itd.
Ale jeszcze pomyślę nad pewniakiem, i dopiero jutro mogę go podać, gdyż za wolnego kompa mam, i nie zdąży mi go dzisiaj obliczyć
Zmieniłem teraz sposób liczenia i oblicza mi ze 100 ostatnich losowań