Wpisy 1 567 576 – 1 567 675
10 czerwca 2013 22:33 → 10 czerwca 2013 22:57, 100 wpisów
***a----a ja ni mam bana
dlaczego
bot będzie się uczył i będzie coraz skuteczniej wyłapywał słownictwo
Pasko regulamin jest ok ale jezeli wprowadzasz bany z automatu to musisz miec to zaznaczone lacznie z wyszczegolnieniem slow za jakie uzytkownicy sa blokowane bo*** nie rowna sie***owi
Za powyższy wpis użytkownik zakon13 stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
Za powyższy wpis użytkownik halapek stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
z przodu się łysieje od seksu
z tyłu sie łysieje od gadania
jak się łysieje z przodu i z tyłu to od...gadania o seksie
z tyłu sie łysieje od gadania
jak się łysieje z przodu i z tyłu to od...gadania o seksie
zakon13: nie bój się... 1% osób dostanie niesłusznie, ale się nauczą następnym razem jak nie podpaść.
pasko bany lecą jak kartki za komuny
---- lub na meczu
---- lub na meczu
Za powyższy wpis użytkownik anzu stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
pasko prosze jasniej jakich słów mamy nie uzywac
pasko a co ze słowami podobnymi
niepodsłuchuj
tez dostane bana
to jest test
prosze mnie odblokowac wrazie czego
niepodsłuchuj
tez dostane bana
to jest test
prosze mnie odblokowac wrazie czego
uffffffff moge pisac
Pasko
Ja nie przeklinam ale irytuje mnie Twój pomysł bo luk jest za dużo żeby je wypisać, to chyba nie w tą stronę idzie ten czat, ale Ty jesteś szefem.
1)Seru na tato omezení - można tak
2) Jedwabiście
3)***a
4) przekleństwo z błędem
itd.
Ja nie przeklinam ale irytuje mnie Twój pomysł bo luk jest za dużo żeby je wypisać, to chyba nie w tą stronę idzie ten czat, ale Ty jesteś szefem.
1)Seru na tato omezení - można tak
2) Jedwabiście
3)***a
4) przekleństwo z błędem
itd.
Za powyższy wpis użytkownik ***player*** stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
od kiedy to zacznie dzialac
a taka czesc do rowera co jest pot stopami to tez wólgarne slowo
Za powyższy wpis użytkownik anzu stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
a jesli ktos jest analfabetą
co to ma być ...sam wykropkowałem słowo...a nie przeklnąłem.....i terz mnie zbanowało
pasko ile jest tych słów wulgarnychh
Za powyższy wpis użytkownik zero stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
zakon13: to dopiszę w regulaminie, że na czacie są wprowadzone tajne algorytmy wykrywające wulgaryzmy. Piszesz na własną odpowiedzalność.
banany dobre popieram
Wygrałam zakład z tianshi84-
mówiłam że z tych liczb 19-57....i była 57
mówiłam że z tych liczb 19-57....i była 57
fsf za długo nie popisze bo bany
Pasko ktos sie wkarwi i jeszcze Cie poda ze stosujesz takie techniki i zmiany nie majac zapisanych w regulaminie ja i tak rzadko pisze wiec dla mnie to wisi
merti to przyjemnosc
zakon13: niech się wkurza. Ten kto pisze poprawnie nie będzie banowany.
***a brak bana
Za powyższy wpis użytkownik wasyl-piaski stracił możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24 godziny.
Pasko nie o to chodzi nie mam nic do tego a wrecz mnie to wali daje Ci tylko rady zeby pozniej nie bylo
Słuchajcie , Pasko jest tu szefem i on ustala reguły
mam nadzieję że nie dostanę bana za stwierdzenie :
30 letni emeryt kłamie mówiąc że oprowadzał wycieczki po kościołach w stanie wojennym
mam nadzieję że nie dostanę bana za stwierdzenie :
30 letni emeryt kłamie mówiąc że oprowadzał wycieczki po kościołach w stanie wojennym
Pasko, to musiałes wypisac wszystkie wulgarne słowa by je wprowadzić
zakon.....mówi się mnie to nie obchodzi.....bo bot cię wykryje i lipa
żeby tylko bot nie wbił sobie do tego elektronicznego mózgu że liczba 69 to coś złego
jackwara ..masz racje emeryt nie jest kulturka odpowiedz ,,najwiekszy kłamczuch pisania
jak mówię zobaczymy... może być tak, że po kilku dniach zabiorę botowi tą funkcjonalność, jeśli się nie sprawdzi
tak czy siak to tylko dodatek... bo głównie i tak ja analizuję i mogę dać bana, nawet jeśli bot nie da
a co tam slychac na czacie dalej sa klotnie itp bo troche mnie tu nie bylo
powiedzmy sobie wprost... jeśli na czacie będzie zdrowy poziom dyskusji, to banów nie będzie. Jednak widzę, że ciągle kogoś ponosi... ja reaguję z opóźnieniem. Teraz myślę 2x się taki ktoś zastanowi.
Utraciłeś możliwość pisania na chacie. Aby odzyskać ten przywilej skontaktuj się z administratorem i wyjaśnij swoje postępowanie.
motyla noga
motyla noga
Dobra pal licha bany
Może któryś z kolegów pochwali się czy miał okazję dręczyć kompa Matidem więcej niż 24h, hmm?
Może któryś z kolegów pochwali się czy miał okazję dręczyć kompa Matidem więcej niż 24h, hmm?