Wpisy 1 567 045 – 1 567 144
10 czerwca 2013 20:13 → 10 czerwca 2013 21:16, 100 wpisów
i dobra wolę znika...
emeryt bez urazy obserwuje twoje wpisy i powiem jedno wyluzuj zwiedzasz cała europę to zwiedzaj ale nie chwal się tym bo tylko źle rzutuje na atmosferę na tym czacie. taka jest moja sugestia
witam.
Już teraz wiecie dlaczego nie chwalę się wygranymi
Dzięki temu strona jest cały czas bardzo chętnie odwiedzana
"... ale nie chwal się tym bo tylko źle rzutuje na atmosferę na tym czacie"
Już teraz wiecie dlaczego nie chwalę się wygranymi
Dzięki temu strona jest cały czas bardzo chętnie odwiedzana
"... ale nie chwal się tym bo tylko źle rzutuje na atmosferę na tym czacie"
Witam
a tak w ogóle to szkoda, że faktycznie dzisiaj poziom chata znowu coś nisko... przydało by się trochę więcej prawdziwych miłośników lotto. Gdzie Ci wszyscy typujący... na pewno by z chęcią pogadali coś na czacie
może po prostu ja tu muszę być cały czas, wtedy zauważyłem jest lepiej
alex82: postaram się coś podać na dzień dziecka... mam 355 dni na przygotowanie się
Pasko jeszcze momencik i zobaczysz jak wpadną miłośnicy gier lotto i dadzą czadu
emeryt
od 'zawsze' zadymiasz, setki takich przykładów mogę wkleić - te nie zniknęły , teraz jednak jeszcze kłamiesz
Bo po Twoim wpisie zwróciłem się do Pasko, czy do tego, żeby obrażać służą kg, a wpisy takiego grupowego obrażania -"imbecyli, kmiotów, ćwoków" - nadal leżą
Pasko
to zrób anonimową galerię, widziałem takie w kilku miejscach i jakoś to działa
od 'zawsze' zadymiasz, setki takich przykładów mogę wkleić - te nie zniknęły , teraz jednak jeszcze kłamiesz
Bo po Twoim wpisie zwróciłem się do Pasko, czy do tego, żeby obrażać służą kg, a wpisy takiego grupowego obrażania -"imbecyli, kmiotów, ćwoków" - nadal leżą
Pasko
to zrób anonimową galerię, widziałem takie w kilku miejscach i jakoś to działa
poturlają się kule
PASKO... ja konto na mp założyłem w połowie roku 2012, a w 2013 tak od 2 miesięcy jestem stałym bywalcem i powiem ci, że przewagą tego czata są kłótnie/wrzuty innym, flirtowanie (to akurat lubię ) i gadanie o wszystkim i o niczym... a o cyferkach mało widzę, żeby ktoś pisał...
alex82 nieeeeeeeeeee fak niedostałem zaliczki dopiero wruciłem z roboty
Robalku emeryt przechodzi zespół PMS dlatego tak często go nosi
tianshi heloł
Obik dziś byłem we Wrocku w simply na serwisie mokro tam u was było ;-)
dziś jokerek
17,27,47,57,77
s.y.l.w.i.a chyba właśnie sobie u kogoś mocno nagrabiłaś bądź dzielna
alex
Robalku bo to pierwszy raz Jak to mówią: Nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do własnego poziomu i pokona doświadczeniem - bez urazy oczywiście, nie chcę tu nikogo obrazić
FaKK w Niedziele mam wypłate właśnie znalazłem 2,50złgrać czy kupić piwo
Alex82
po trzech zdrapkach nowy Zodiak - pustakach oraz pustym Słoniku może być już tylko lepiej
po trzech zdrapkach nowy Zodiak - pustakach oraz pustym Słoniku może być już tylko lepiej
tianshi
tianshi w jokerku mialm już 3/4, joker + 1, joker +2
menelku
pasko przetestowałem twój generator chybił trafił przez 10 losowań test wyszedł na nie
menel witaj
menel
menel typnijmy konkretnie i pojedziemy na jajorkę
menel ja celuję w siódemki, 17,27,47,57,77
i 60
menel
torsan
torsan
Torsan
Sylwia
Emerytka
Torsan