Wpisy 156 667 – 156 766
31 sierpnia 2010 15:26 → 31 sierpnia 2010 15:55, 100 wpisów
Tak Witkowski to EDI8 opadły Wam szczeny?
na marynarki polskiej dojechałabym z mojego śródmieścia na wieczór hihihihi

czarodziejka - opada mi jak cie widzę , bye bye 

"rozmowy w toku bez endu"
{{zeby} Nie którym limit się skończył więc '' pitu pitu i papa 

{{zeby} Nie którym limit się skończył więc '' pitu pitu i papa 

odkryłam to ze edi8 to Dariusz Witkowski tez byłam w szoku
Ósmiornica TObie nie ma co opadać pierwsze trzeba miec to coś zeby opadło buahahahahha
Ósmiornica TObie nie ma co opadać pierwsze trzeba miec to coś zeby opadło buahahahahha
Dorotko jestes????
odkrywaj dalej - ja pokazuję ci paluszek

czarodziejka83 powtarzam raz jeszcze jak edi8 wróci to dopiero będziesz wtedy płakać Bo wtedy już to ja nie daruję zniwagi publicznej.
czarodziejko83... mam propozycje... jeśli musisz sie przed kims wygadać to w profilu jest mój mail i gg 

osmiornico ale ty dla mnie nie istniejsz wiec nie zwracam na ciebie uwagi ty nawet paluszka nie masz
MrPaweł2 nie znam Cie nie moge podawac tego publicznie
MrPaweł2 nie znam Cie nie moge podawac tego publicznie
Ty mnie straszysz Witkowski?z kim mi nie pujdzie jak po maśle?ha?
dars2 nie strasz
czarodziejka napisz mi na gg albo wogóle nie pisz takich głupot.
czarodziejka napisz mi na gg albo wogóle nie pisz takich głupot.czarodziejka Byłaś w szoku ,a teraz masz go na oku ,ale mi się rymło
Kasia jestem
Kasia jestem

Aktualnie najlepszy typer na Multipasko to Jacek M 
Jacek - szacunek i gratulacje

Jacek - szacunek i gratulacje

to co jak się pogoda uspokoi to pod Kiepurą

Dariuszu Witkowski czy Ty wiesz co Ty robisz?WYPISUJESZ BZDURY TOTALNE BZDURY I MASZ NIEPOKOLEI NUDNY JESTES JAK FLAKI Z OLEJEM CHODZ NA SOLO
DARIUSZ WITKOWSKI TO OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na solo jak to napisałaś chodzę z ludzmi którzy się do mnie odzywają a do tych którzy się ukrywają nie piszę nie mam Twojego gg.
tA JA WIEM Z Z KIM TY CHODZISZ NA SOLO--OSZUSCIE MATRYMONIALNY
to my się rozgrzejemy

będziemy we dwie

będziemy we dwie
M DOROTKO
a ty co zakochjana jestes w nim taak i biedna bronisz go buahahaha zal mi ciebie babo
a ty co zakochjana jestes w nim taak i biedna bronisz go buahahaha zal mi ciebie babo
Właśnie wypad z baruuuu
nie ma to tamto
Co jest palec w ..... do Józka i Helenki załapiesz się na kluseczki 

nie ma to tamto
Co jest palec w ..... do Józka i Helenki załapiesz się na kluseczki 

m.dorotko nie tylko TObie tak pisze słodko buahahahahahhaha
zdrowie Darka 

czarodziejka SIĘ ZACHOWUJE JAK DZIECKO CO MU MAMUSIA ZABAWKI W SUPERMAKECIE NIE CHCE KUPIĆ 

Ta pij pij bo na trzezwo sie go nie da słuchać
BOGUŚ2 ZABIERZ MNIE ZE SOBA BO MASZ RACJE DZIECI W PRZEDSZKOLU SA INTELIGENTNIEJSZE PROSZE PROSZE PROSZE
extra kathy 
szkoda tylko Darka, chop się starał, a tu masz
jakis mocher jedzie po nim.

szkoda tylko Darka, chop się starał, a tu masz
jakis mocher jedzie po nim.

czarodziejka wypadła z kołyski na głowę jak był mała i jej zaszkodziło 

ośmiorniczko TObie mam wycieła ptaszka bo pomyliło sie jej i teraz za impotenta robisz
czarodziejka Darek mi nie słodzi ,bo ja mam wspaniałego męza i on mi prawi komlementy .A ty jak masz doła to idz gdzie indziej
dars2 mocjer to ty mozesz byc ja jestem młoda i wiem co mówie..
m.dorotko masz męza chyba na plakacie hahahahahhahaha
m.dorotko masz męza chyba na plakacie hahahahahhahaha
dars...ja mysle że nie moher...dziewczyna jest rozżalona...na maksa
tak idz zapal idz
Powiem tyle Witkowski Rodzina to jest rzecz święta!!!!!!!!!!!!!!!Egoisto piperzony-MAm CIe na OKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czarodziejka - ja ją znam - widziałem ją pod krzyżem 

Będe pużniej jak się oczyści atmosfera.A co mam ci fotke zrobić i udowodnić,mam syna co ma 20 lat i nie mam ochoty z tobą dyskutować.PA PA ŻYCZLIWYM

3,7,75 dzis te liczby na wieczór na bank będą!pisze wyraznie 3 cyferki a nie gruszki na wierzbie witkowskiego--
WItkowski-Powtarzam Rodzina Rzecz Świeta!!!!!!!!!!!!!!!!ROzumiesz TO??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
WItkowski-Powtarzam Rodzina Rzecz Świeta!!!!!!!!!!!!!!!!ROzumiesz TO??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
czy ktoś może mi wytłumaczyć o co w ogóle chodzi w tej całej dziwnej akcji bo jakoś pojąć nie mogę...
Odwalcie sie od tego Krzyża Boga w To nie mieszać Osmiornico dziecko mohera
nikczemnik nie moge bo musze milczesc bo komuś to obiecałam ale Niech Witkowski WIe ze Ja Mu patrze na ręce
nikczemnick chodzi o to że czarodziejka83 twierdzi że Dariusz to edi8 (to bylo na początku) a później doszły inne "zarzuty"
Jak jedna baba stanęła między wiatrakiem a wodnym młynem i zaczęła gadać â wiatrak ustał, młynowi wody zabrakło, a baba jeszcze gadała. 

ja się wyłączam z tej rozmowy
szkoda słów a było tu tak miło

szkoda słów a było tu tak miło

lunatyczka i będzie znowu miło po południu tylko pytanie czy po losowaniu też 

dobra, to ja wracam do swojego bagienka w pracy...
madzia77 pozniej do CIebie napisze
Dzisaj na 22:15 3,7,75

Dzisaj na 22:15 3,7,75
puście te liczby bo będą na pewno dzis na 22:15 3,7,75
wiesz dobrze że zawsze jest miło

Dzisaj te liczby będą na bank 3,7,75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!