Wpisy 1 565 591 – 1 565 690
9 czerwca 2013 15:27 → 9 czerwca 2013 16:58, 100 wpisów
jeszcze nic nie przeglądałem na wieczór, muszę coś zjeść i dopiero się wezmę do pracy
Cześć Jokera drugi raz trafiłem .
a już nie liczę, tak na serio to 2 za typowane na pasko i z 14 grane bez typowania
krisekb
ja tez /znowu/ mialam klopot z kolanem ale po 2-ch tyg. przeszlo
ale juz do zadnego ortopedy nie pojde
ja tez /znowu/ mialam klopot z kolanem ale po 2-ch tyg. przeszlo
ale juz do zadnego ortopedy nie pojde
ja już po dwóch operacjach, rekonstrukcji wiązadła krzyżowego, ale mam do usunięcia łękotki i nie mam kiedy i co jakiś czas mi się przytrafia taka przygoda
a tam dobry po prostu uważnie śledzę co się dzieje i gram, jak bym był dobry, to pisałbym 10 z 10 co losowanie
5 z 5 stosunkowo łatwo trafić, choćby z samych powtórek, trzeba tylko systematycznie je sprawdzać i cała filozofia
krisek
ja tez juz po zabiegu /2 lata temu/ ale juz do ortopedy nie
ja tez juz po zabiegu /2 lata temu/ ale juz do ortopedy nie
Jocia, ja mam dobre zioło na Teściowe u***liwe, jak by co to wal jak w dym
Oglądał ktoś z was walkę Marco Hucka ? A miałem zakłady na Multi Multi na 10 liczb, Mini Lotto i Lotto ale nic nie wygrałem.
krisebk
ja 9 m-cy chodzilam o kulach, rehabilitacje, zabieg i nic nie
pomagalo , skierowanie na 2-ga operacje, nie zgodzilam sie
pojechalam do czlowieka "nastawiacza" i chodze, latam i nic nie
boli
ja 9 m-cy chodzilam o kulach, rehabilitacje, zabieg i nic nie
pomagalo , skierowanie na 2-ga operacje, nie zgodzilam sie
pojechalam do czlowieka "nastawiacza" i chodze, latam i nic nie
boli
Ale kumulacja jak rośnie tak rośnie i może jednak padnie rekord kumulacji co ?
bo ja po zabiegu miałem z 5 lat spokoju, a teraz jakby to "nowe" wiązadło puściło, a może tylko śrubki trzeba dokręcić więc w końcu muszę iść na serwis
Urośnie do 60 mln zł jak myślicie ? Ile dajecie % szans ?
diagnozy podobne byly jak Twoje a okazalo sie "wywalony staw kolanowy i naciagnieta torebka stawowa"
a to znachor mógł pomóc, ja bez noża to daleko nie pociągnę niestety, bo ja w lewo, a kolano w prawo i lipka jest
Monet
dość rozległa jest, i w pewnych miejscach jest większe zagrożenie, bo i ot - choćby leży niżej...
Nie wiem, o jakim miejscu wspominasz, ale - nie jest sucho - w Lesie Kabackim /skądinąd znanym prawda ?/ np. miejscami są jakby kałuże
dość rozległa jest, i w pewnych miejscach jest większe zagrożenie, bo i ot - choćby leży niżej...
Nie wiem, o jakim miejscu wspominasz, ale - nie jest sucho - w Lesie Kabackim /skądinąd znanym prawda ?/ np. miejscami są jakby kałuże
Robal>> no ja tylko wiem to co pokażą albo napiszą...
a piszą że spora częśc miasta podtopiona
za Onetem..."Gwałtowna ulewa przeszła nad Warszawą. Woda zalała ulice i torowiska, dostała się także do metra
a piszą że spora częśc miasta podtopiona
za Onetem..."Gwałtowna ulewa przeszła nad Warszawą. Woda zalała ulice i torowiska, dostała się także do metra
Gwałtowna ulewa przeszła nad Warszawą. Woda zalała ulice i torowiska, dostała się także do metra cztery stacje trzeba było wyłączyć z ruchu. Rzecznik stołecznej Państwowej Straży Pożarnej kpt. Grzegorz Mszyca powiedział, że było wiele podtopień. -Obecnie ta liczba dochodzi już do 30; dotyczą one terenu całej Warszawy - powiedział Mszyca.
Stolica Pl-jeden deszcz i zalane miasto,kolejny raz nie ucza sie na błędach no ale urzędasów coraz więcej
No, jak zadaszenia na niektórych stacjach mnie ma /cza było robić pewne oszczędności / a taka sama stacja 'główna' - centrum, to ogromna dziura z jeszcze głębszym podziemiem na wagoniki, to jak mogło być, jak lunęło ?
przypomniało mi się - jak zamknęli środkowe stacje tej jedynej linii / kiedyś pisali "schemat sieci' / -
mieszkańcy stwierdzili, że Pięciozłotówa, to najsprawniejszy gospodarz, bo ***yknęła drugą linię jednym podpisem
http://www.metro.waw.pl/istniejacy-odcinek-metra.html
i
http://journeyplanner.tfl.gov.uk/im/SI-T.html
toż to p r a w i e /?/, jak totalizator s. i national loterry
i
http://journeyplanner.tfl.gov.uk/im/SI-T.html
toż to p r a w i e /?/, jak totalizator s. i national loterry
w B/C
jutro u lisa ma być tusek - ponoć ostatni raz jako premier
jutro u lisa ma być tusek - ponoć ostatni raz jako premier
z archiwum
466250. multipasko 2011-08-27 (10:34)
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 211 000
............................................
Ile, to losowań już minęło, bo dziś, to będzie które ?
podpowiedź -
pomiędzy datą 27 sierpnia 2011 r. a datą 9 czerwca 2013 r. jest 652 dni
466250. multipasko 2011-08-27 (10:34)
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 211 000
............................................
Ile, to losowań już minęło, bo dziś, to będzie które ?
podpowiedź -
pomiędzy datą 27 sierpnia 2011 r. a datą 9 czerwca 2013 r. jest 652 dni
drapek
to podchwytliwe pytanie -
za Cyrankiewicza, jak pamiętam - były ograniczenia kwotowe
to podchwytliwe pytanie -
za Cyrankiewicza, jak pamiętam - były ograniczenia kwotowe
tutaj dooopa już się zaczyna smalić to pewnie przycisnął Merkel żeby za swoją spoligliwość i względem niej oddanie profita odebrać.Jeszcze tylko położyć Lot żeby lufthansa przejęla wjepać nas w euro i można wiać.
A że i w całej Unii coraz cieniej to taki ściewmnacz będzie jak znalazł.
A że i w całej Unii coraz cieniej to taki ściewmnacz będzie jak znalazł.