Wpisy 1 565 315 – 1 565 414
9 czerwca 2013 09:49 → 9 czerwca 2013 13:03, 100 wpisów
Dwa trafienia mam,tylko nie wiem jaki numer kuponu.Więc może jest 5 euro.
Ciekawe,co to za ławeczka.Taka jak w "Ranczo" ?
Trisetum.
Sąsiadki już czekają??
Sąsiadki już czekają??
Juras45, już Ci podesłałem wyniki wystąpień wszystkich liczb wylosowanych w soboty za ostatnie pół roku. Masz na księdze.
To w czynie społecznym zrobić.
Trisetum.
To nie będzie ani czekolady.
To nie będzie ani czekolady.
To zaradne te sąsiadki.
trisetum....chcesz oglądać walka pudzian wczoraj..ja zaraz wkleję www innee za 20 min ..tam Yotube chaaam nic nie poTrafię załoduje wideo z powodu blokada wideo...
królu
a na co komu jaki program 'swój' , jak można odpalić gratisowy multipairs, od danego losowania włączyć analizę numero jeden, i krok co 14
a na co komu jaki program 'swój' , jak można odpalić gratisowy multipairs, od danego losowania włączyć analizę numero jeden, i krok co 14
I 5 euro wygrane.Numer kuponu z końcówką 3.
A liczby trafione 3 i 38.
ja 5 i 16..2/2..mówie troche suuchhoo ..moje zdanie nie wiem..
trisetuum...dla ciebie..ww.
---
http://maxvideo.pl/w/edXcMslg
--
---
http://maxvideo.pl/w/edXcMslg
--
Robal.
Jest za co grać.
Jest za co grać.
No właśnie.Trzeba się zabierać za obiad.
no dobra juz paa..
witam gorąco miłośników
filmów xxx
Wędrowco N -- jesteś ?
dawaj test
Trisetum
Ulexxa
Trisetum
trochę mnie zdziwiła wysoka sprzedaż jokera
piątek 73tyś
trochę mnie zdziwiła wysoka sprzedaż jokera
piątek 73tyś
Trisetum
Jak myślisz, tyle kuponów na wiele losowań jest w grze?
Jak myślisz, tyle kuponów na wiele losowań jest w grze?
Trisetum
Ulexxa
U mnie świeci ale jest jakieś fałszywe niebo
U mnie świeci ale jest jakieś fałszywe niebo
Na rower chce jechać po obiedzie, ale jak mają być burze to
player ja z dzokerem już koniec może teraz komulacja dojdzie do 50 mln to sie bede bawił
Trisetum
ja też jokera sobie odpuściłem
ja też jokera sobie odpuściłem
czy moze mi Ktos doradzic jaka karte startowa kupic w de. ktora jest najbardziej wydajna w dzwonieniu?..moze Ktos z Was wie?..mialam kiedys O2..ale teraz moze sa jakies inne "angeboty"
pomoze Ktos?
pomoze Ktos?
pawko/
ulexxa z lebary miałem chyba za 30 euro kiedyś to nie mogłem tego przegadać 10 przywiozłem do domu
ulexxa z lebary miałem chyba za 30 euro kiedyś to nie mogłem tego przegadać 10 przywiozłem do domu
Pawko..dziekuje..hmm a mozesz mi powiedziec gdzie ja moge kupic?
kupisz to nawet w małych sklepikach w de ja tak kupiłem i doładowanie też
no wlasnie..hmm to nie wiesz gdzie moge kupic?..ok. chodzi mi o okreg od Ahlbeck do Greifswald..hm
wczoraj wieczorem przewiezli meza karetka z Wolgastu do kliniki uniwersyteckiej w Greifswald..tu w Wolgascie mial tel.przy lozku stacjonarny a teraz potrzebuje na komorke..
ulexxa...
zależy gdzie chcesz dzwonic najwięcej...na komórki czy na stacjonarke
zależy gdzie chcesz dzwonic najwięcej...na komórki czy na stacjonarke
Sielaw....ze stacjonarnego dzwonie na info i wogole te kierunkowe..mam za darmo na cala Europe i USA Kanade chyba tez..ale potrzebuje na Handy..
Blauworld...5 centów za minute na stacjonarki
doładowac mozna wszedzie....kartą eplusa
Sielaw..Kris..dziekuje..uciekam bo troszke mam dzwonien i zajec..pa Wam i milego slonecznego dnia zycze..no i wygranych..
Bajka o pszczołach:
http://coin.wne.uw.edu.pl/mbrzezinski/teaching/HE1/Teksty/MandevilleUl.pdf
( wszelkie podobieństwo do współczesnych realiów jest zupełnie przypadkowe )
http://coin.wne.uw.edu.pl/mbrzezinski/teaching/HE1/Teksty/MandevilleUl.pdf
( wszelkie podobieństwo do współczesnych realiów jest zupełnie przypadkowe )
Sielaw w jakim rejonie De. jestes?..ja bylam prawie 9 lat..Niedersachsen..
ulexxa....baden-wuerttemberg.......od 2 miesiecy...tak to bawaria.....a co robilas tu????
Sielaw..w Bremen(wolne miasto)jest tam moj maz pochodzi..ale mam w Polsce cos swojego..podoba mu sie tu wiec juz rok czasu jestem w Pl..mieszkam nad samym morzem a do Ahlbeck mam ok.20 km..
Sielaw..powietrze jest tu dobre i jodu duzo..
np. jak musialam cos zalatwiac pilniejszego to musialam do Hamburg jechac bo tam jest najblizszy konsulat..ale mam tak ze mam wszystkie prawa De. i Pl.nie przyjelam obywatelstwa De. ubezpieczenie mam w AOK.i wogole wszystko mam tam..zawsze moge tam wrocic bez problemu..
np. jak musialam cos zalatwiac pilniejszego to musialam do Hamburg jechac bo tam jest najblizszy konsulat..ale mam tak ze mam wszystkie prawa De. i Pl.nie przyjelam obywatelstwa De. ubezpieczenie mam w AOK.i wogole wszystko mam tam..zawsze moge tam wrocic bez problemu..
Na 14.00
coś z przedziału 62-77 myślę że tam się zagęści
coś z przedziału 62-77 myślę że tam się zagęści
Witam
Sylwia
tianshi84
ulexa
player
player