Wpisy 1 565 291 – 1 565 390
9 czerwca 2013 09:16 → 9 czerwca 2013 12:11, 100 wpisów
trisetum..taaak prawda Pudzian wczoraj został przegrane ..
triset
siemka - odpowiedź na Twoje /i playera/ pytanie o J. czy jest sens i, co się dzieje z ilością - wydaje mi się, że nie ma , jasne w każdym losowaniu może pójść, bo czemu niby nie ? W końcu 4/50 to tylko 1:230 tysięcy - p Pikuś
ilość, że nie spadła ? poczekajcie tylko na marudzące 27 i 2
pooooowwwwwwwwwwwwwwwoo, znika - ławeczka, widzę się zwolniła
siemka - odpowiedź na Twoje /i playera/ pytanie o J. czy jest sens i, co się dzieje z ilością - wydaje mi się, że nie ma , jasne w każdym losowaniu może pójść, bo czemu niby nie ? W końcu 4/50 to tylko 1:230 tysięcy - p Pikuś
ilość, że nie spadła ? poczekajcie tylko na marudzące 27 i 2
pooooowwwwwwwwwwwwwwwoo, znika - ławeczka, widzę się zwolniła
robala... wczoraj tam wuwuwu korna ..nie wiem co zbierałem necie filmy i pliki i czy tam truskawek
mrówka ..dzien dobrunia..
--
http://www.iv.pl/images/93904526112620408004.jpg
--
i dobra juz starczy gadać i znikam..
--
http://www.iv.pl/images/93904526112620408004.jpg
--
i dobra juz starczy gadać i znikam..
Krzysio.
Wcale się nie dziwię,że Ci wirusy na kompa wchodzą.Ty tylko xxx.
Wcale się nie dziwię,że Ci wirusy na kompa wchodzą.Ty tylko xxx.
krzysio całe to KSW to impreza zarobkowa sponsorów,polsatu itd a pudzian jest najlepsza reklama bo ściaga mase ludzi pod ring,wynik mało istotny liczy sie PLN na kontach bankowych
..............
R 36 juz 27 nie kreśle od wygranej 5mln w jokera ja nie puszczać się bo masz racje po co ?
..............
R 36 juz 27 nie kreśle od wygranej 5mln w jokera ja nie puszczać się bo masz racje po co ?
...
dokładniej, jak sobie wygooglujemy -> 4/50 - 1:236 880 ... Jasne - nie wszystkie z tych takich ok 70 tys zakładów lecą na te '2' i '27' - ale - pewnie, sporo bo - przecież m u s z ą niedługo 'w końcu paść', no nie ?
e46, mrowka, Monet, krzysio, pozostali /w dowolnej kolejności/
dobrego dnia
dokładniej, jak sobie wygooglujemy -> 4/50 - 1:236 880 ... Jasne - nie wszystkie z tych takich ok 70 tys zakładów lecą na te '2' i '27' - ale - pewnie, sporo bo - przecież m u s z ą niedługo 'w końcu paść', no nie ?
e46, mrowka, Monet, krzysio, pozostali /w dowolnej kolejności/
dobrego dnia
Robal
Trisetum
W lotto de znowu nic.
W lotto de znowu nic.
emerytka ..wczoraj wywaliłem wszystkie wirusy . i bez problem i jeszcze za mało bede jeszcze oglądam xxx
triset
"bo masz racje po co " - nie, nie, nie
każdy musi do takiej 'swojej' racji sam dorosnąć /zobaczyć ?/ - serio - ja nie miałbym śmiałości doradzić, odradzić - nawet, jeśli w tym konkretnym wypadku, pewność może dotyczyć tylko dziesięciu zeta - trafienie - koszt
.
"bo masz racje po co " - nie, nie, nie
każdy musi do takiej 'swojej' racji sam dorosnąć /zobaczyć ?/ - serio - ja nie miałbym śmiałości doradzić, odradzić - nawet, jeśli w tym konkretnym wypadku, pewność może dotyczyć tylko dziesięciu zeta - trafienie - koszt
.
r 36 już dorosłem do tej decyzji 10 lat temu,"po co" w sumie dotyczy wszystkich gier TS
Trisetum.
Nie wiem.Wygrane dopiero jutro.
Nie wiem.Wygrane dopiero jutro.
Krzysio.Ty niepoprawny jesteś.
W Niedzielę palcem nie ruszą,jak nie muszą.
to gdzieś jest, choćby tylko pod jednym względem nawet, gorzej niż w totolomonopolo ?
Dwa trafienia mam,tylko nie wiem jaki numer kuponu.Więc może jest 5 euro.
Ciekawe,co to za ławeczka.Taka jak w "Ranczo" ?
Trisetum.
Sąsiadki już czekają??
Sąsiadki już czekają??
Juras45, już Ci podesłałem wyniki wystąpień wszystkich liczb wylosowanych w soboty za ostatnie pół roku. Masz na księdze.
To w czynie społecznym zrobić.
Trisetum.
To nie będzie ani czekolady.
To nie będzie ani czekolady.
To zaradne te sąsiadki.
trisetum....chcesz oglądać walka pudzian wczoraj..ja zaraz wkleję www innee za 20 min ..tam Yotube chaaam nic nie poTrafię załoduje wideo z powodu blokada wideo...
królu
a na co komu jaki program 'swój' , jak można odpalić gratisowy multipairs, od danego losowania włączyć analizę numero jeden, i krok co 14
a na co komu jaki program 'swój' , jak można odpalić gratisowy multipairs, od danego losowania włączyć analizę numero jeden, i krok co 14
I 5 euro wygrane.Numer kuponu z końcówką 3.
A liczby trafione 3 i 38.
ja 5 i 16..2/2..mówie troche suuchhoo ..moje zdanie nie wiem..
trisetuum...dla ciebie..ww.
---
http://maxvideo.pl/w/edXcMslg
--
---
http://maxvideo.pl/w/edXcMslg
--
Robal.
Jest za co grać.
Jest za co grać.
No właśnie.Trzeba się zabierać za obiad.
no dobra juz paa..
witam gorąco miłośników
filmów xxx
Wędrowco N -- jesteś ?
dawaj test
Trisetum
Ulexxa
Trisetum
trochę mnie zdziwiła wysoka sprzedaż jokera
piątek 73tyś
trochę mnie zdziwiła wysoka sprzedaż jokera
piątek 73tyś
Trisetum
Jak myślisz, tyle kuponów na wiele losowań jest w grze?
Jak myślisz, tyle kuponów na wiele losowań jest w grze?
Trisetum
Ulexxa
U mnie świeci ale jest jakieś fałszywe niebo
U mnie świeci ale jest jakieś fałszywe niebo
Na rower chce jechać po obiedzie, ale jak mają być burze to
player ja z dzokerem już koniec może teraz komulacja dojdzie do 50 mln to sie bede bawił
Trisetum
ja też jokera sobie odpuściłem
ja też jokera sobie odpuściłem
czy moze mi Ktos doradzic jaka karte startowa kupic w de. ktora jest najbardziej wydajna w dzwonieniu?..moze Ktos z Was wie?..mialam kiedys O2..ale teraz moze sa jakies inne "angeboty"
pomoze Ktos?
pomoze Ktos?
pawko/
ulexxa z lebary miałem chyba za 30 euro kiedyś to nie mogłem tego przegadać 10 przywiozłem do domu
ulexxa z lebary miałem chyba za 30 euro kiedyś to nie mogłem tego przegadać 10 przywiozłem do domu
Pawko..dziekuje..hmm a mozesz mi powiedziec gdzie ja moge kupic?
kupisz to nawet w małych sklepikach w de ja tak kupiłem i doładowanie też
no wlasnie..hmm to nie wiesz gdzie moge kupic?..ok. chodzi mi o okreg od Ahlbeck do Greifswald..hm
wczoraj wieczorem przewiezli meza karetka z Wolgastu do kliniki uniwersyteckiej w Greifswald..tu w Wolgascie mial tel.przy lozku stacjonarny a teraz potrzebuje na komorke..
ulexxa...
zależy gdzie chcesz dzwonic najwięcej...na komórki czy na stacjonarke
zależy gdzie chcesz dzwonic najwięcej...na komórki czy na stacjonarke