Wpisy 156 482 – 156 581
31 sierpnia 2010 14:31 → 31 sierpnia 2010 15:04, 100 wpisów
Mówiłem robię co lubię i lubię co robię zawsze są zwolennicy i przeciwnicy ,ale większość mnie ...chyba popiera dlatego jest jak jest i Pan Janusz także wczoraj po losowaniu dostrzegł plus mojej pracy.Mówiąc krótko jest SUPER
czy ktoś coś miał w loteriadzie bo wczoraj był koniec loteriady a ja nic nie miałem.
hanusia76 to podaj te typy darka co dzis podał a trafiłas no i moze zrób skan kuponu albo zdiecie zeby wszystko było jasne ze wygrałaś
zawsze wysyłam jeden zakład na chybił,a do tego ze 2 zakłady typując liczby
ale napisałaś , że wczoraj trafiłaś 5/5 

Dariuszu Witkowski mam Cie na oku znam Twoje metody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie kadź sam sobie!!!!!!!!!!!
może przy typowaniach my też będziemy w mini Kasiu??

hanusia76 ja w 2009 miałem 5/6 w multi multi.
chyba sobie fote walne w mini i wstawie do profilu, może wtedy wieleba coś poczaruje 

czarodziejka83 myśle że Twoje wpisy są złośliwe i powiem więcej nie czaruj bo oni wiedzą zwoje
witam ,darku podaj liczby na mini
ale nie na meila tylko tutaj. pozdr
ale nie na meila tylko tutaj. pozdr
albo ten łysy

macie jakies typy na dzis na mini lotto??

Dariuszu Witkowski to ty nie czaruj kobiet bo Twoje słodkości aż mdlą ale nie mnie za dobrze Cie znam! Oni nie wiedzą ale ja wiem!
hanusia76 czemu migasz się od odpowiedzi?????
i powiem szczerze że 2 tygodnie temu wzięłam typowania niejakiego OJCA i też trafiłam 3/3
hanusia76 ma idola wiec go broni nic nie wygrała tylko chce zapunktować u idola

kathy a co u ciebie mam na myśli wygrane

mysia-pysia ale co mam ci odpowiedzieć napisałam że wczoraj trafiłam 5/5,a w kwietniu 2009 6/6,co chcesz jeszcze wiedzieć?
lepiej grać na sucho - wtedy mniejsza strata - tak jak nasza trójka klasowa 

hanusia76 ja tez miałam ostatnio 3/3 i sama sobie skresliłam i co?co w związku z tym no nic kazdy moze trafić --do czego Ty chcesz przekonać ludzi to tego ze mozna wygrac w lotto no kazdy to juz dawno wie ze czasem mozna wygać a czasem nie

dokładnie
a ja wole wysłać kupon jest o co grać

Nie sledze regularnie chata ,ale od dawna nie widziałem wpisów KOGUCIKA 19 Zrobił sobie wakacje długie czy odpuscił stronkę pasco ?
ale mamy za to frajde 

w lotto można wygrać przypadkiem, tak jak w zdrapkę, systemami można się bawić, ale nie należy ich traktować poważnie, ilości kombinacji macie gdzieś na tej stronie 

hanusia76 cieszę sie bardzo i sie go trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze ja proponuję przerwać kłótnie to nie miejsce i czas a jak ktoś mapytania,lub watpliwości niech pisze na meila to jest czat Dla graczy a kłótliwców
a ja poczekam na kumulację

a ja chciałem odebrać dziś swoją wygraną
i co
w kolekturach bieda
będe musiał robić jeszcze jedno
podejscie na wieczór
i co
w kolekturach bieda
będe musiał robić jeszcze jedno
podejscie na wieczór

tzn tego co masz w domu..nie interentowego
na górze jest dział : testuj liczby - zabawa ze statystyką dobrze robi bo uświadamia ilość kombinacji
a jasno się wyraziłam....chciałam , żebyś podała swoje wczorajsze 5/5......sztuka jest najpierw podac jakie liczby się typuje a potem chwalić się wygrana 

A kto sie kłoci Darku moze Ty?ja tylko wyrażam swoją opinię mam do tego prawo dała mi to konstytucja i Ty tego nie zmieniaj
popieram wpis mysia-pysia ze sztuką jest podać cos a mowić ze sie wygrało bez dowodów hmmmm no nic ide lepić pierogi-pozdrawiam
krisu gdzieś w krakowskim dwie szóstki padły.

nie jedzcie tyle słodkości
bo może WAS zemdlić ??????
lepiej walnąc

bo może WAS zemdlić ??????
lepiej walnąc

czarodziejka - konstytucja dała ci też możliwość nauczenia się ortografii - może skorzystasz z tego prawa ? 

pierw typowac w dziale typowan pozniej sie chwalic trafionymi 

fruciu

ps ja juz raz puściłam typy Darka straciłam z 100 zł i wygrałam całe 0 zł dziękuje bardzo za taką przymiemność teraz gram tylko na swoją intuicje i jestem na plusie --Dawno tu nie było Groma ktoś coś wie???on umie typować Chippi umie Typować!Jasiu umie typować-wiem na własniej skorze ze umieją!
osmiornico czy cuś a gdzie zrobiłam błąd?
czarodziejka - a kto ci kazał grać za 100 zł ? - czy jak ktoś ci powie skocz do studni to skoczysz ?
Witam co za hallo .Ja również kilka razy wygrałam sama skreśliłam.Dwa dni temu Darek również przesłal mi kilka kombinacji ,ale z uwagi że nie inwestuje tak dużo i pomieszałam kilka swoich liczb też wygrałam .I nie będe nikomu robić fotek ,ani udowadniać że wygrałam. Darku ja dziękuje że jesteś, ale pisałam już kiedyś właśnie ludzie ci Dziękują za twoją dobroć
wiecie co wam powiem????każdy gra jak chce !!!!!jeśli nie podeszły typy to trzeba zmienić system !!!!!a nie obrażać ludzi !!!!
Dorotko witaj

Dorotko witaj

m.dorotka Dzięki wiem tak było jest i będzie te meile co mam będę wysyłał wszystkim bo wiem że mozna coś ugrać a że lubię to robić to ślę za darmo bez opłat z radoscią 

ośmiornica gdzie zrobiłam błąd ortograficzny w którym wpisie zatkało Cię atramentem?
Doris wpadnij na sernik

Darek parę dni temu też mi wysłał jakąś kombinację, ale wyrzuciłem ją do kosza, takie zestawy są w niektórych książkach o lotto
156 461
Tak Darku lubisz robić za darmo!Boże przestań bo mnie mdlii nie jesteś ani fajny ani dobry jesteś egoistą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wykorzystujesz ludzi do własnych celów!
a ja myślałam że tu nie używamy atramentu 

Dariuszu Witkowski jesteś KŁAMCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Kasiu .Dziśiaj nie dam rady ,ALE WIRTUALNIE nie ma sprawy

madzia77 - dokładnie przeważnie 2 zł lub 0 no niestety wygrywa pewne część kuponów a reszta kuponów są puste co zrobić jak to mówią raz się przegrywa raz wygrywa ale przeważnie się przegrywa więć coś jest nie tak.

czarodziejka - przyłącz się do obrońców krzyża
coś dziś dużo ludzi na czacie
ośmiornica-nie zrobiłam tam zadnego błędu lepiej poczytaj swoje wpisy bo tam byków od groma
albo wróć do III klasy podstawówki - tam uczą ortografii 

ale to dobrze nie jest nudno

nie gadam z Tobą mokra plamo ośmiornico moze Ty sie przyłącz pewnie juz dawno stoisz i demonstrujesz swoją głupote pod tym krzyżem
Sory ale nie mam w tym celu żadnego i wszyscy o tym wiedzą.Chciałem dobrze wyszło żle Dla niektórych ,ale cóż nienawiść ludzka nie zna umiaru a życie jest za krótkie aby się kłócić o to kto co ma lub wygrał.ośmiornica popieram Cię.Dziękuję za obronę Wszystkim bez wyjątku i dziękuję za krytykę w tym wątku
brak mi słów

czarodziejka83 >>> a dlaczego uważasz,że używa ludzi do "własnych celów" i jest "kłamcą,egoistą"?
Ludzie ale nikt was nie zmusza do wysyłania .Postawcie se Krzyż i TAM TYPUJCIE LICZBY
I NIE OBRAŻAJCIE DARKA I INNYCH
I NIE OBRAŻAJCIE DARKA I INNYCHWitkowski podziękuj jeszcze kobietą i zapros je na lody i szampana co?
frutus nie wkładaj paluchów między drzwi a futryne bo ci przytrzasną...

lepiej zajmijmy sie swoim trójkątem 

lepiej zajmijmy sie swoim trójkątem 

madzia77 bo miałam okazje poznać go jaki jest ten Darek
czarodziejka - chyba potrzebny ci egzorcysta 

na to co się wyrabia!!!!!!tak było miło ludzie kochani 

I przyznaje się do błędu że chciałem pomóc z serca ludziom którzy także grają jak ja Dla hobby przyjemnosci i zabicia szarej smutnej rzeczywistości

Darku Witkowski mam Cie na oku-niezapomne CI tego co zrobiłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej Wszystkim
Ja do Dariusza Witkowskiego nie mam nic
gram z jego liczbami i jakoś sobie trafiam i zawsze parę groszy jest !!! a po za tym prosta zasada ktoś ci przesyła zestawy ale nikt cię nie zmusza do skreślenia ich !!!
JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O
BO TAKA JEST PRAWDA ŻE JAK BY WSZYSCY WYGRALI TO BY BYŁO INACZEJ
Ja do Dariusza Witkowskiego nie mam nic
gram z jego liczbami i jakoś sobie trafiam i zawsze parę groszy jest !!! a po za tym prosta zasada ktoś ci przesyła zestawy ale nikt cię nie zmusza do skreślenia ich !!! JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O

BO TAKA JEST PRAWDA ŻE JAK BY WSZYSCY WYGRALI TO BY BYŁO INACZEJWiedz ze ja będe mieć Cie na oku juz zawsze!
hahaha ale show - chyba Darek cię wykorzystał i porzucił 

kasia wskakuj w mini 
typujemy

typujemy

Diabeł zawsze działa pod postacią dobra-krzyżacy tez działali jako dobrzy ludzie!
czarodziejka bye bye