Wpisy 1 564 661 – 1 564 760
8 czerwca 2013 19:28 → 8 czerwca 2013 19:50, 100 wpisów
ulcia
ulexxa
ulexxa
qjaster
SKALAR
SKALAR
Wgrupie z poczatku stalem w miejscu a teraz pne sie w góre a w profilu w pewnikach juz jestem na 2miejscu Nadeszla ma passa
Miisiaczku
diablo
Może ktoś mi poda jak mam sprawdzić mapy tylko z losowań sobotnich jak to się robi ???
ale to moja ulubiona cyfra ja bys zobaczl na typy 5 tke to typuje caly czas juz
{{hej}
Przybylam z rodzinnnego grillowania na dzialce, zobaczylam wyniki i ...
Przybylam z rodzinnnego grillowania na dzialce, zobaczylam wyniki i ...
Janusz
jackwar
ulexxa jak weszłem na czat to ciebie nie było wiec nie wita lem sie
może ktos podpowie jak to wyszukać na mapie losowań, ale tylko sobotnie losowania
Sylwia
Ulexxa
Skalar
Ulexxa
Skalar
Wczoraj znów w jokerku wleciało 25,10
Ulala
player
SKALAR..to nie znaczy ze teraz nie mozesz mnie powitac..
ja to zrobilam..
ja to zrobilam..
player ostatnio zrobiłem małą przerwę ale rano 4zeta za dwa zakłady a na wieczór troche grubiej zagrałem , zaraz wkleję rachunek
Jackwar
biorę dzisiaj liczby z gr B ...na nie
biorę dzisiaj liczby z gr B ...na nie
Czas na
Jackwar
ja ostatnie około 10 dni, grałem śr po 8 zakładów i taka klapa 1 x 6/10 i same drobne
ja ostatnie około 10 dni, grałem śr po 8 zakładów i taka klapa 1 x 6/10 i same drobne
Januszu odpoczywam po ciężkim tygodniu no i czekam na wysokie wygrane a co u Ciebie nowego??
Miisiek???????
ulexxa jakos nie widze tego powitania
ale nie chodzi mi o zwade
Ulexxa
ale nie chodzi mi o zwade
Ulexxa
Co powiecie o takim zestawie ???
4,7,8,12,25,43
10,11,17,30,31,40
4,7,8,12,25,43
10,11,17,30,31,40
SKALAR..hmm wymieniles Osoby ktore chcesz powitac wiec myslalam ze ja do nich nie naleze....ale dzieki za spoznione..
Sylwia wiesz u mnie po staremu ,czekam na lepszą pogodę bo jak wiesz ciągnie mnie nad wodę ,na rybki ,pogoda trochę przeszkadza.....
Ulexxa ja nie czytam wstecz czatu tylko co w tym momencie leci ale dodalem na końcu i tych których nie powitałem i na tym koncze temat ten
Januszu to najważniesze mam nadzieję, że zdrowie też dopisuje. A z pogodą to faktycznie nieciekawie - słyszałam, że przez całe lato ma być więcej deszczu niż słońca
Diablo
10
10
Musze konczyc mam niespodziewanych gosci Wszystkim milego wieczoru