Wpisy 1 563 561 – 1 563 660
7 czerwca 2013 14:10 → 7 czerwca 2013 16:21, 100 wpisów
Reszta gorzej a 3/10 a gdzie tu 6,7 ?
No z tym + to pojechali co .
Tyle że mała1438 liczy się efekt końcowy a nie co by było jakby niestety.
oczywiście 3/10 szkoda ze nie zaznaczyłem mojej ukochanej parki 33,34 a
Jutro kto z was puszcza Lotto ? A tylko gracie z Plusem czy bez ? Ja zagram na 3 zakłady bez Plusa a wy ?
torsan > okres wakacyjny się zbliża - powinny prezenterki w bikini latać a nie takie ***u ***u...
Jak zwykle po sukcesie typu coś wiecej niż zwrot stawki oczywiście dół Mariański i 5 złotych w plecy
no widziałem jedynie końcówkę jak już wychodziła i prawie się przewróciła - ale nogi
EuroMillions to niemiecka wersja Lotto ?
Niemiecka ?
A w Mini Lotto gracie ? Jaką macie propozycje żeby trafić 5 tu ? Losowane jest 5 z 42 liczby.
Ale najczęściej zauważyłem że trzydziestki są co ?
Dzień doby multipasko powiedz co zrobić żeby wygrać w Lotto albo Mini Lotto ?
torsan > niecierpliwie czekam na powtórkę dzisiejszego losowania
Jaka zastosować taktykę bo potrzebna mi kasa.
Jaką ?
jak ma wyskoczyc albo bylo do paru dni jakas wieksza wygrana w mm ze stawka spora to wyskakuje ten sam plus dwa razy pod rzad albo w odastempie do kilku losowan spodziewalem sie 21
warto to zapisac jak ktos gra ze stawka spora
warto to zapisac jak ktos gra ze stawka spora
Jaką najlepiej jak już kupić zdrapkę szybkie 10 ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
Ja bym na waszym miejscu ni grał w Multi Multi tylko lepiej w inne gry jednak takie jest moje zdanie na temat tego . Już nie lepiej zagrać w Mini Lotto do tego w cenie jednego Multi macie dwa Mini co ?
Jest film widzieliście już ?
no widzisz dobrze typuje ale tylko w grupach w typowaniach tez parka i pewniak
56
56,65
56
56,65
I co potknęła się eh wy jo !!! Nic nie było.
Pasko jesteś ?
jesli sledzisz gre yoker to wiesz ze dzis zmienia cyfry ale 6razy po kolei 65 to bedzie bo dopiero o 21 sie zmienia
Jak sprawdzić ile jest miejscowości w Polsce o tej samej nazwie ?
Pasko jaki to był Biskupiec 20 lutego 2009 co padła wygrana w Multi Multi jedna z wyższych w historii czy nie Reszelski ?
po prostu Biskupiec: http://www.multipasko.pl/wysokie-wygrane/2009-02.html
A może tak bym kiedyś zagrał systemem w Lotto tylko że 630 zł to już nie taka mała suma.
A też gra pan w Lotto ?
Spróbuje kiedy zagrać systemem w Mini Lotto chyba bo w Lotto by chętnie zagrał ale trochę za drogo jest niestety. A najchętniej bym skreślił nawet 12 liczb tylko że tyle kasy nie ma .
Trisetum.
Poszła i
Poszła i
będą dopiero jutro.
Mam nadzieję,że przy grillu,bo nareszcie świeci.
Idę dalej sprzątać,żeby jutro mieć wolne.
był multilotek i można było wygrać spore sumy od czasu wprowadzenia multi multi to nic nie można wygrać tak ustawiają piłeczki szczególnie rano nic nie można wygrać cóż dobrze że raz wygrałem 70tysięcy ale to stare czasy... ehhhh
miało być 7/10 a było 3/9ale fruti dało 10, a xl 30zł (po 2szt kupione) i pustak w tej po 3
opłaca wywieszać się wyższe wygrane w drapkach,wiszące 2xpo 1000zł w starej krzyż, zaowocowało sprzedaniem prawie 2 paczkek tej krzyżówki w tydzień
to daj te 6/6 też wyślę
kiaster 018, a 019 był pustak, a wczoraj na 010- 5zł
kiaster 018, a 019 był pustak, a wczoraj na 010- 5zł
kiaster a zauważyłeś że 100zł w xingo pada często na małych numerach: na forumlotto było na 009, jocia 004, slawek 001
na 024 wisi jak do tej poty jedyne 100zł w xl w moim mieście
na 024 wisi jak do tej poty jedyne 100zł w xl w moim mieście
witam po dłuższej przerwie.
Mam problem, mianowicie jak kopiuję mapy z multipasko do exela to wszystko pojawia się w kolorze czarno białym, nie wiem dlaczego nie kopiuje mi kolorów tj. zielonego tła, zółtych cyferek itp
pomocy...
Mam problem, mianowicie jak kopiuję mapy z multipasko do exela to wszystko pojawia się w kolorze czarno białym, nie wiem dlaczego nie kopiuje mi kolorów tj. zielonego tła, zółtych cyferek itp
pomocy...
dziś Marysia się potknęła albo źle stanęła 4:43 przyjrzyjcie się
ja jakoś 024 nie lubię, a w tej nowej 100 wisi na 056 litery yyy
a ja wczoraj z rozmienionej paczki zodiaków wycionglem w lwie nr 45 20dychy
mialem z rok temu taka zasade jak ma byc glówna wyg to tylko w 50