Wpisy 1 563 402 – 1 563 501
7 czerwca 2013 12:07 → 7 czerwca 2013 13:54, 100 wpisów
Kris..jeszcze dla krotkiego wyjasnienia..powiem Tobie ze 9 lat mieszkalam w Bremen..a ze mam w Pl.swoje mieszkanie wiec jestem tu juz od roku..ale mam wszelkie prawa De. i Pl. mam rozne mysli czy nie wrocic tam..na stare smieciwiesz ze nawet troche tam tesknie..ale narazie inne mam klopoty rodzinne..wrocic moge zawsze..zobacze..pa teraz to juz sie stleniam..
---dzien dobry---
--od dzis ts nie zarobi na mnie ani zlotówki
--wczoraj 48 zł poszlo w plecy w dl
ts...do dufy z tobą
--od dzis ts nie zarobi na mnie ani zlotówki
--wczoraj 48 zł poszlo w plecy w dl
ts...do dufy z tobą
nie zagram
poprosze bana do 21:30
poprosze bana do 21:30
ulexxa nawzajem
wasyl/a co maja owiedzieć ci co systemem wywalili kilka stówek i nic nie wyłapali
ulexxa
u mnie pochmurane masakra
kiedy będzie słonko i +38
zima będzie też poebana czyli zimna
franek co ty gadasz ? Jak zima jest musi być zimno
kondi
marność nad marnościami a w tej marności jeszcze jedna marność
chyba żone w nocy
sie wczoraj w Poznaniu na ch/t pusciłem i było 0/10, wiec dzisiaj u mnie ju zpoprawiłem tymi liczbami
ja multi już zapuszczony jak tarzan w buszu
ja 10/10 też z profila
to niewiele
nawzajem powo ja też spadam
do 14
nawzajem powo ja też spadam
do 14
Witam
Jak to w piątek na zasadzie pojawiam się i znikam Oprócz przyjmowania osób na porady prawne mam jeszcze dodatkowo przemeblowamnie w biurze bo od poniedziałku zostaję nadzorcą niewolników czyt. opiekunem stażu no i trzeba koledze stworzyć miejsce do pracy w moim malutkim królestwie
Jak to w piątek na zasadzie pojawiam się i znikam Oprócz przyjmowania osób na porady prawne mam jeszcze dodatkowo przemeblowamnie w biurze bo od poniedziałku zostaję nadzorcą niewolników czyt. opiekunem stażu no i trzeba koledze stworzyć miejsce do pracy w moim malutkim królestwie
medea
zenek
tianhi
zenek
tianhi
ulexxa moze masz dla mnie prace za gramanicą???zabierz mnie!!!
ja mam dla ciebie prace 200zł za godzine
ani się nie ubrudzisz bez kurzu
ani się nie ubrudzisz bez kurzu
cześć zenek
zenek co masz na multi
pietrek jesteś ?
Cześć a jednak jak się spodziewałem nikt nie wygrał w Lotto choć liczyłem że ja trafię 6 a miałem tylko 1,1,0,0 i 8 zł do tyłu choć nie moje . Ta kumulacja mówię wam czuję że urośnie do rekordowej wygranej jak myślicie ? Może do 60 000 000 zł co ? A i dla wszystkich stawiam kolejkę na zdrowie wam.
siema krzysztof
nie przesadzaj może dadzą wcześniej wygrać
zenek ja mam tylko 10/10 na dwa losy
zenek to miłego baletu
dawaaać karwaaa losowanieeeeeee
A dlaczego nie ? Ale w wczoraj bardzo mnie zaskoczyły liczby ? Tyle trzydziestek było szkoda że tak nie zakreśliłem może czwórka chociaż by była co ?
krzysztof no tak jest nawaliło 30estek , ale jutro znów niewiadomo jakie dać
cześć ulka
I w tym cały problem a bo kto wie jakie będą liczby no kto bo ja nie wiem ?
A może jutro będzie grad czterdziestek co o tym myślisz ?
Ale szczerze to trudne były jak na moje te wczorajsze liczby Lotto co ?
Chyba będziemy grillować a wy ?
A do tego potem mecz Polska vs Mołdawia to trzeba się trochę przygotować kondycyjnie co ?
krzysztof lotto obmyśle dziś wieczorem
ale mini też już mam
ale mini też już mam
krzysztof tak wekend idzie to pobalować można
oby ts co dał wygrać i by było już git
oby ts co dał wygrać i by było już git
72/78/7,,,taka trójeczka na dzis.
ulala
franek
zenek
ulala
franek
zenek
ulka ja też 30,31 widze
dlatego mam na kuponie 31
dlatego mam na kuponie 31
Typy do lotto
5,7,37,42,44,48
7,16,22,23,35,41
7,18,22,23,29,45
1,25,32,36,39,49
5,7,37,42,44,48
7,16,22,23,35,41
7,18,22,23,29,45
1,25,32,36,39,49
cześć kriss
A są już już albo będą wysłane ?
Bo ja najczęściej w Mini Lotto gram. I chcę trafić kiedyś piątkę tylko jakoś na razie mi to nie wychodzi. A w Lotto zagram chyba na kolejne losowanie ale pewnie nie wiem ?
zawsze można jeszcze zrobić jak dawna Neapolitańczycy czyli wziąć 6 rzeczy jakie sięnam przyśnią lub jakie pierwsze przyjdą nam na myśl kiedy pomyślimy o wygranej a potem sobie sprawdzić w neapolitańskim tradycyjnym senniku jakie liczby się kryją pod nimi. Całkiem fajna perspektywa dla CH/T
Zaraz losowanie uwaga uwaga.
aha...13 dzis wskoczy