Wpisy 1 561 433 – 1 561 532
5 czerwca 2013 22:09 → 5 czerwca 2013 22:40, 100 wpisów
uciekam narka wszystkimdo jutra
dobranoc
Max
gorzej jak rano wstajesz i nic a przychodzisz do pracy a tam koledzy Ci opowiadają co było w niedziele rano
gorzej jak rano wstajesz i nic a przychodzisz do pracy a tam koledzy Ci opowiadają co było w niedziele rano
13max...
player...
player...
Profesor
Dokument o 27-letnim informatyku
"Człowiek z Żelaznej"
http://www.youtube.com/watch?v=ieB4OoydS3k
"Człowiek z Żelaznej"
http://www.youtube.com/watch?v=ieB4OoydS3k
z tylu dobrych liczb zrobic takie g.. w ostatniej chwili ;x 18 liczb z tego 10 dobrych ;x
dzisiaj zaniosłem do kolektury 7zeta,a ts zwrócił mi 2zeta wieczorem,to jest prawdziwa tragedia i koszmar:
Max
ja już nie chodzę na imprezy, koniec
Byłem z żoną w sobotę na imprezie i jak ją odprowadziłem do domu to poszedłem dalej
ja już nie chodzę na imprezy, koniec
Byłem z żoną w sobotę na imprezie i jak ją odprowadziłem do domu to poszedłem dalej
Edi8
player.. ja tak samo miałem karwa ..jak szedłem z jakim paczkiem ale wracałem juz sam
play..twoja zonka lubi odwiedzić imprezka ..ty nie tak nie lubisz tak jest zycie
przy okazji gratuluję zorro88 za 7z7,widziałem go w telewizji miał czarną pelerynę,maskę na twarzy i szpadę w reku,on zawsze wygrywa nie tak jak pechowy hipcio,ktory ma zezowate szczescie:
player...bo wiesz jak to jest ..nie pij już bo za duzo ..chodz już idziemy i tak dalej ..
Dopisano wygrane multi multi
emeryt ..jesteś wychowawcem z cała chata ..i jak nauczyłeś kłamca i znikam..
Max
Dlatego jej mówię dobra no to idziemy
Dlatego jej mówię dobra no to idziemy
Pasko kiedy trzeba to nie dajesz blokady a kiedy nie trzeba to jesteś bardo wyrywny i jaki sprawiedliwy , dla mnie śmieszny jesteś i tyle
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Max
tak mama po jak napisałeś
tak mama po jak napisałeś
Deki72
Sprawiedliwość jest ślepa
Sprawiedliwość jest ślepa
Dopisano wygrane jokera
player..ale ja to samo karwa ..no chyba ze bym poszedł z gaja na impreze to bym wrócił grzecznie z nia do domciu
Max
miało być ,,mam,, a nie ,,mama,,
miało być ,,mam,, a nie ,,mama,,
Max
nie mogę robić czegoś wbrew sobie
nie mogę robić czegoś wbrew sobie
blokady są stałe i tymczasowo... pięknaja dostała na wstrzymanie, bo szukała sobie kłótni z unhappy na siłę.
Generalnie faktycznie widać tu często, że niektórzy próbują na siłę wplątywać innych w jakieś gierki (nie losowe).
Jeśli jestem tutaj, to potrafię być mocno konsekwentny. BEZDOMNY dostał blokadę prawie od razu wczoraj i będzie to blokada stała...
Generalnie faktycznie widać tu często, że niektórzy próbują na siłę wplątywać innych w jakieś gierki (nie losowe).
Jeśli jestem tutaj, to potrafię być mocno konsekwentny. BEZDOMNY dostał blokadę prawie od razu wczoraj i będzie to blokada stała...
Pasko ..a ja kiedy dostanę bo ostatnio pisałes ze jestem bliski
renia ..szeryf napisał ze dostne blokadę ..obronisz mnie troszkę
Max
najwyżej będziemy pisać na SUxxx ze sobą
najwyżej będziemy pisać na SUxxx ze sobą
ponadto blokada blokadzie nie równa... można np. dostać na pisanie na czacie, a wszystko inne dalej normalnie działa, jak typowanie, księgi gości, forum.
kupiłem 1,5 kilo bananow i zaraz będę jadł,bo dostałem stresa po utracie 5zeta:
ja kiedyś dostałem blokadę
ale to było o żony
teraz już nie mam żony
ale to było o żony
teraz już nie mam żony
czyli unhhapy to koleiny admina faworyt pod kloszem i lepiej mu w drogę nie wchodzić?
Pasko , jeżeli ktoś pisze że może mi przesłać zdjęcie kuponów i ten wpis jest w mojej KG a później nie jest słowny to go nazywam kłamcą , zresztą ma na sumieniu inne kłamstwa .
hipcio on tj.TS mało kogo oszczędza,ja też ledwo przędę z trafieniem cyferek
i dajcie sobie kochani spokój z prowokatorami pisałam chyba o tym z 10 razy a może i więcej,litości...........
Pasko...wyniki dzisiaj już dobre ? Dzisiaj sprawdzam trochę później bo za wczorajszą 5/5 dostałem 20 zł
max jak będziesz kozaczył Pana Pasko nie będzie miłosierny i da Tobie blokadę , - na pewno będzie Mu przykro ale czego sie nie robi dla dobra czatu
oj zdaje się,że przeczytałam jackwar,ale nie odpisałam i,m sorry
deki..no na pewno ..ostatnio napisał że bardzo lubi emeryta a max nie bardzo
deki ..jutro bedzie brat to mu powiem ale bedzie zły ze nie można kozaczyć
nie wiem czy emeryt jeszcze jest czy go już przed monitorem nie ma,ale mimo mojego tekstu do niego brak odpowiedzi w moją stronę
Max>> podobno jakoś do południa. Pięknaja wpisała się jemu do księgi a ten kapusta chyba się porkarżylł i Pasko wyczyścił wpisy a Grażynie blokadę dał. Na calość!
Sprawiedliwy .../..
Sprawiedliwy .../..
Dla mnie sytuacje na tym czacie zawsze są czarne i białe a 90% blokad jest dawana tam gdzie nie trzeba, takie moje zdanie jeśli chodzi rozstrzyganie sporów przez Pasko.
Idiotka miesiąc nas męczyła i zero reakcji z Twojej strony. A zresztą ja tu się na wieczór w.... nie przychodzę nikt mi nie będzie mówił jak jest, skoro mam oczy i jestem w stanie ocenić słuszność sytuacji.
Mam nadzieje że za wyrażenie opinii nie dostanę blokady.
Idiotka miesiąc nas męczyła i zero reakcji z Twojej strony. A zresztą ja tu się na wieczór w.... nie przychodzę nikt mi nie będzie mówił jak jest, skoro mam oczy i jestem w stanie ocenić słuszność sytuacji.
Mam nadzieje że za wyrażenie opinii nie dostanę blokady.
a ja jutro biorę kumulkę z puli lotto i pomacham Wam z Balearów
Max
Andromeda
Monet
Kolorowych wszystkim
Andromeda
Monet
Kolorowych wszystkim
pasko odblokuj mi linijki
będe pisał w linijkach
pasko bądż litościwy
miej miłosierdzie dla nas