Wpisy 1 561 345 – 1 561 444
5 czerwca 2013 21:47 → 5 czerwca 2013 22:12, 100 wpisów
jedź do Ostrowca na rajd
będzie tam jeden z samochodów z silnikiem 5.4
KŁAMCO z okolic "farszafy"
będzie tam jeden z samochodów z silnikiem 5.4
KŁAMCO z okolic "farszafy"
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 03,06,08,09,13,14,15,17,19,20,21,23
Monet ..jedzie do Kołobrzegu na miesiąc ..będziesz miał go pod nosem ..ale czy Ty go znajdziesz w takim tłumie jak to taki konusik z metra cięty 1 ,65 w kapeluszu
Biedna prezydent warszawy nawet 5zl na bilet nie miala
reniuszka...
widzicie , tak chłopina puszczał i osobiście i przez telefon aż sie ze ... ześmierdziało
kazałes przysłać z lutego
KŁAMCO
jeszcze zadymiarze, klakiery i papugi do ciebie dzwonia z zastrzeżonych jak ty ?
KŁAMCO
jeszcze zadymiarze, klakiery i papugi do ciebie dzwonia z zastrzeżonych jak ty ?
pokaż wpis że z lutego , znowu kłamiesz masz wpisy swoje że mi przyślesz i masz wpisy moje jak cały czas ci pisałem byś dał zdjęcie a ty dalej kłamałeś
Mądrzy tu to widzą tylko
TAKIEGO WIELKIEGO GŁUPA jak ty
a chłopinę to zobaczysz, jak spojrzysz w lustro
o moje biuro się nie martw
zyskało jak nie przyjmuje zleceń z woj. mazowieckiego
TAKIEGO WIELKIEGO GŁUPA jak ty
a chłopinę to zobaczysz, jak spojrzysz w lustro
o moje biuro się nie martw
zyskało jak nie przyjmuje zleceń z woj. mazowieckiego
max>> ja powinienem go przeprośić za propozycje typu "solo". Nie spoodziewałam się że aż tak to wygląda. No wiesz miałby reprezentant kadry w ręczną to myślalem że może coś jest..
Ale grzech by było krzywdzić to co zobaczyłem.
Ale grzech by było krzywdzić to co zobaczyłem.
jackwara ..emeryt wymyślił ty papuga i ja tez papuga
emeryt , jesteś kłamca a biuro to widziałeś chyba jak ulicą szedłeś
Monet..no tak własnie się zastanawiałem na jakiej pozycji grał ..ale moze tylko bidony podawał tam potrzeba chłopa a nie kajtka i teraz wiemy skąd ta kurtka
widzę krzysiu, że nauczyłeś się 2 następnych słów po polsku
to dodałeś do tych
cucu
znikam
jeszce dodałeś
jackwara
maxa
to ile znasz ? juz pięć ?
to dodałeś do tych
cucu
znikam
jeszce dodałeś
jackwara
maxa
to ile znasz ? juz pięć ?
Monet ..ale sam sie w***olił ..bo nit by sie zniego nie smiał ale za to co robi teraz ma ..bo kazdy wygląda jak wygląda ..jakby napisał ze ma 60 lat to a nie sciemy ze 30 /35 i takie bajki
o której wsiadasz w lokomotywę w Kutnie ?
tylko zabierz paszport
bo to już łódzkie województwo
to pogadajcie klakiery teraz ze sobą
bo ja balantinessssssssssssss
i żegnam papugi
tylko zabierz paszport
bo to już łódzkie województwo
to pogadajcie klakiery teraz ze sobą
bo ja balantinessssssssssssss
i żegnam papugi
kuźwa nie gadajcie z emerytem to szybciej się zmyje bądźcie mądrzejsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!please!!!!!!!!!!!!
emeryt,,ty od krzysia to sie od***ol bo ogole cie nałyso i po podrywaniu w ciechocinku bo łysej pałki babcie nie bęa chciały
ty sobie napisz na cvzole wygrane
bo zmieszczą się te z TS-u
dooooooooooooooooooooooooooooooo
bo zmieszczą się te z TS-u
dooooooooooooooooooooooooooooooo
emeryt ..oj tam oj tam ..panie pochwal śię ..jak ty zawsze lubisz kłamca pisownia i u ciebie w domu twoja rodzna tez nauczyłeś złamać twoja prawka
do Ostrowca zapraszam
silnik 5.4
i jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
dresiki dooooooooooooooooo
silnik 5.4
i jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
dresiki dooooooooooooooooo
emeyt poziom przedszkola się kłania,mam wrażenie,że zachowujesz się gorzej niż dzieci i młodzież z którą pracuję to wszystko co mam Tobie do powiedzenia
emeryt ..nie zwracaj uwagi na takie cienkie sprawy ..gubi się literki ..ale znam szie na skanowaniu a Ty może zacytuję ...Lila troche głupio ale nie wiem co to skaner
emeryt ..łopata ziemia powietrze albo mechanik operator koparki ręcznej
Max
jak nie potrafi obsługiwać skanera to zawsze może takie foto jak ja w profilu wstawić
jak nie potrafi obsługiwać skanera to zawsze może takie foto jak ja w profilu wstawić
zapomniałam,że 65 lubi kolegować się z 45 -pierwszą z liczb na pukon dałam a tej drugiej nie
Pasko...ale o co chodzi ..wymiana pogladów ..emeryt fote wstawił i uczy nas obsługi skanera
reniuszka , sama dobrze wiesz że po wypowiedziach i wiedzy można określić wiek .
taki krzysztof c jak pisze to wiadomo że jeszcze nie opieżony młokos .
emeryt sam się już nie raz wkopał
ostatnio jak napisdał że oprowadzał wycieczki w stanie wojennym po kościołach i narażał się na utrate licencji pilota
taki krzysztof c jak pisze to wiadomo że jeszcze nie opieżony młokos .
emeryt sam się już nie raz wkopał
ostatnio jak napisdał że oprowadzał wycieczki w stanie wojennym po kościołach i narażał się na utrate licencji pilota
Pasko
My sobie tylko żartujemy.
taka ironiczna rozmowa bez obrzucania błotem
My sobie tylko żartujemy.
taka ironiczna rozmowa bez obrzucania błotem
Reniuszka
Pasko
Max i Ja to
My się dalej nie posuwamy..
Max i Ja to
My się dalej nie posuwamy..
13max...m77
kurde M77 i jej klony przez dwa lata nie potrafil zablokować. a tu rach ciach i po wszystkim!
Chwat Admin!
Chwat Admin!
Max
77
piłeś coś
77
piłeś coś
sprawiedliwość jest ślepa
player..a rano wstajjesz ..i o ***a tylko powiedz ze nic nie było
Max
wiem coś o tym
wiem coś o tym
uciekam narka wszystkimdo jutra
dobranoc
Max
gorzej jak rano wstajesz i nic a przychodzisz do pracy a tam koledzy Ci opowiadają co było w niedziele rano
gorzej jak rano wstajesz i nic a przychodzisz do pracy a tam koledzy Ci opowiadają co było w niedziele rano
13max...
player...
player...
Profesor
Dokument o 27-letnim informatyku
"Człowiek z Żelaznej"
http://www.youtube.com/watch?v=ieB4OoydS3k
"Człowiek z Żelaznej"
http://www.youtube.com/watch?v=ieB4OoydS3k
z tylu dobrych liczb zrobic takie g.. w ostatniej chwili ;x 18 liczb z tego 10 dobrych ;x
dzisiaj zaniosłem do kolektury 7zeta,a ts zwrócił mi 2zeta wieczorem,to jest prawdziwa tragedia i koszmar: