Wpisy 1 561 007 – 1 561 106
5 czerwca 2013 17:28 → 5 czerwca 2013 19:10, 100 wpisów
angierski tak długość grania danym zakładem też ma spore znaczenie pytasz mnie jak długo gram danym zakładem jak się da to tydzień a póżniej zależy dawniej też ciągle zmieniałem liczby i za przeproszeniem g...o wygrywałem a teraz proszę może to kokosy nie są ale zawsze coś prawda
angierski w każdym czasie tak bym nie powiedział
a ja testowalem na programie i gorzej wypadlo w ogolnym bilansie w calosci losowan, moze poprostu liczby tez sa najwazniejsze w tym wszystkim, a to czy wpadna za 10 losowaniem to poprawia znacznie prawd. ich padniecia po 10 razach
czyli pewnosc liczb i dlugosc grania tymi liczbami oczywiscie do pewnego czasu az przestana wchodzic
multi multi plus 1984 no tak mi sie wydaje, albo jeszcze dla kazdego lottomatu sa inne generatory losowe
angierski tak choć to sam musisz wiedzieć kiedy zagrać innym zestawem ale tydzień na ogół w moim przypadku starczy aby coś wiedzieć o danym zestawie liczb
angierski
dobra to ja także uciekam życzę wszystkim życzliwym grającym wysokich wygranych o 21:40 cześć do poklikania.
ale przynajmniej jedno 100k powinno być
ja xl 002 i, a bitwa 029-10zł
ja xl 002 i, a bitwa 029-10zł
w ciągu 10 min. u jolki padło 4/5 i 7/9 w keno z cht, ja miał 4/9
ale taki chajcung zrobiłem dziś z zdrapek i kuponów że drzewa nie musiałem dawać
za to od 3dni jestem na 0 lub lekkim + w mm, ciekawe który/a losowacz/ka przerwie tą passę
tri, a ci jak wykupią wszystkie zodiaki w wawie to do bydzi lub na śląsk ruszą
ale dziś liczb od nikogo nie ukradłem, także albo będzie lipa albo V
sielaw
sielaw
taka pogoda za oknem jak by tu październik się zaczął a nie czerwiec zima do kwietnia od kwietnia niby wiosna chociaż lato niech się uda
trisetum to gratuluje pogody - u mnie w dolnośląskim słońca od tygodnia nie widziałem
rodzinka griluje a ja marzne w domu i w piecu pale co za pojeb pogoda
dlu/ja też mam przesrane ale rodzinka ma słoneczko jak drapek pisał tez
zmieniłem sposób prezentacji informacji o wygranych Multi Multi. Teraz pokazuję zsumowane wygrane łączne za Multi Multi i Multi Multi Plus. Dodatkowo wciąż są osobno prezentowane tabelki ilości wygranych.
drapek/teraz z matka gadałem nawet mi fote przyszłała,słoneczko ciepło,,,ostatni raz jak tam byłem wpadło 4/6 na tydzień
jeśli o trąbach powietrznych mowa - ostatnio widziałem coś jakby tworzenie się trąby - widok niesamowity- chmury wirowały od ziemi aż po niebo ale się wciągneły naszczęście
czesc drapek
no szkoda, wtedy by juz tą laskę z ts na zbity pysk wywalili za takie straty
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20120726-22/ no właśnie jest zobaczcie jak jej sukienka się rusza
pasko a wątpię by popularność mm z + w dniu dzisiejszym była na poziomie prawie 30%, chyba bardziej popularność liczby 5, która na nieszczęście dla ts wpadła dziś jako +
bo dobrze się przykładam do selekcji skradzinych liczb, ale wciąż brakuje kropki nad i/ fałszywą liczbą w 10/10 w profilu jest 40- mam 9/9 i 8/8 podane u dzika
dzik też dobrze typuje- na powtórkach często jedzie, ale to by trza z 10 pukonów wysłać jakby tak chciał wszystko ogarnąć