Wpisy 1 560 644 – 1 560 743
5 czerwca 2013 09:41 → 5 czerwca 2013 13:17, 100 wpisów
czasem warto trochę poczytać w internecie,ostatnio natrafiłam na opis tych ludzi co wygrali dużo idę teraz tym tropem to jest to.
I to co teraz wymyśliłam jest dobre.
I to co teraz wymyśliłam jest dobre.
Dobrze.Wysylam obydwie.
czy nie sadzicie, ze ostatnio drapki nie ida?
w mojej zb narzekaja, w dziale zdrapki malo wpisow, a i na forumlotto w bilansie dnia pustki
w mojej zb narzekaja, w dziale zdrapki malo wpisow, a i na forumlotto w bilansie dnia pustki
drapek
spokojnie, spokojnie - przecież mówię, że nie widziałem losu
może nie wydrapało w BM ale
'widziałem' hasło i reakcje - było trafione, a skoro można ...
i brali po dziesięć - dwadzieścia
spokojnie, spokojnie - przecież mówię, że nie widziałem losu
może nie wydrapało w BM ale
'widziałem' hasło i reakcje - było trafione, a skoro można ...
i brali po dziesięć - dwadzieścia
unhappy/a czy w zdrapce jest wieksza szansa na wygranie coś lepszego ??? nie,a jeszcze dobijające jest to że nie wiadomo czy zdrapki 1 stopnia są w kolekturach,tam można groszowe wygrać i tyle
u jolki bezruch w drapkach, choć wczoraj jedna osoba w nowym lotku trafiła 20 i 80zł i za chwilę prawie wszystko straciła biorąc dalej słonie z tej paczki
u mnie zdrapki tez juz odchodzą do lamusa jak zodiaki sie skończą to ja też kończę
triset, no wygrane takie sobie... tylko ze fajnie sie niektore drapie
ale ja ostatnie 2 tygodnie tez raczej pauzuje ze zdrapkami... kupilem chyba tylko 2 nowe lotki... oba puste... co zdrapce nie wrozy dobrze
ale ja ostatnie 2 tygodnie tez raczej pauzuje ze zdrapkami... kupilem chyba tylko 2 nowe lotki... oba puste... co zdrapce nie wrozy dobrze
ciekawe co to za kombinejszyn z tym zodiakiem- z I transzy już dawno 100k powinno zejść
Eryka.. .
Prawdopodobna liczba z Twojego snu to.... 13.
...............................................
Prawdopodobna liczba z Twojego snu to.... 13.
...............................................
unhappy
liczba - z sarkazmem u licha
przecież kilka razy TO wpisuję -
z 20-u losowanych liczb układasz jakieś piątki = 1550 niepowtarzalnych - tak ?
z osiemdziesięciu - 24 miliony ?
po 7300 losowań masz 130 milionów piątek niestety i owszem ze zwracaniem - tak ?
I zastanawiam się tylko ile może w tej chwili być NIE wylosowanych ani razu
forum /czy można żyć z lotto
str 7-8 Marriusz, kody csn itd itd
liczba - z sarkazmem u licha
przecież kilka razy TO wpisuję -
z 20-u losowanych liczb układasz jakieś piątki = 1550 niepowtarzalnych - tak ?
z osiemdziesięciu - 24 miliony ?
po 7300 losowań masz 130 milionów piątek niestety i owszem ze zwracaniem - tak ?
I zastanawiam się tylko ile może w tej chwili być NIE wylosowanych ani razu
forum /czy można żyć z lotto
str 7-8 Marriusz, kody csn itd itd
unhappy
i mam do Ciebie jedną prośbę - nie pisz do mnie
traktuj jakby mnie nie było - włącz sobie taki przycisk 'ignor' i będzie cacy
dziękuję
i mam do Ciebie jedną prośbę - nie pisz do mnie
traktuj jakby mnie nie było - włącz sobie taki przycisk 'ignor' i będzie cacy
dziękuję
na dzis wersja 1.5 multilinera wyglada tak:
http://img197.imageshack.us/img197/3991/multiliner15.png
ale nie zdradze, co dodatkowo robi
jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, mam zamiar jeszcze ja zmodfikowac... ale to bedzie niespodzianka
http://img197.imageshack.us/img197/3991/multiliner15.png
ale nie zdradze, co dodatkowo robi
jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, mam zamiar jeszcze ja zmodfikowac... ale to bedzie niespodzianka
robal, kilka razy moze i wpisujesz, ale nie zakladaj, ze wszyscy siedza tu 24h/dobe i wszystko czytaja...
a tak sie robal sklada, ze znam odpowiedz na twoje pytanie... stad moja prosba o wyjasnienie, o czym jeszcze ewentualnie pisales...
unhappy
aha
istotnie - pomyliłem się w mnożeniu - przepraszam
A to drugie, to sprawa nie związana z teesem, a raczej z Twoim wpisem - 'o podszczypywaniu', ale skoro nie "czytasz wszystkiego" , co, tak nawiasem, i tak nie pomogłoby zrozumieć wszystkiego... Nieważne zresztą - nie chcę o tym w zasadzie już niczego tu pisać
aha
istotnie - pomyliłem się w mnożeniu - przepraszam
A to drugie, to sprawa nie związana z teesem, a raczej z Twoim wpisem - 'o podszczypywaniu', ale skoro nie "czytasz wszystkiego" , co, tak nawiasem, i tak nie pomogłoby zrozumieć wszystkiego... Nieważne zresztą - nie chcę o tym w zasadzie już niczego tu pisać
o podszczypywaniu? no pisalem cos takiego dosc chyba dawno temu...
i ty to wziales do siebie? akurat - o ile dobrze pamietam - ciebie nie mialem na mysli... a gdybym nawet mial, to nie mialoby to zadnego znaczenia, bo pisalem przeciwko okreslonemu zachowaniu, a nie konkretnym osobom... i odnosilo sie to do obu stron 'sporu'
i ty to wziales do siebie? akurat - o ile dobrze pamietam - ciebie nie mialem na mysli... a gdybym nawet mial, to nie mialoby to zadnego znaczenia, bo pisalem przeciwko okreslonemu zachowaniu, a nie konkretnym osobom... i odnosilo sie to do obu stron 'sporu'
robal, nie lubie dziecinady... pozwolisz, ze pozostawie to bez dalszego komentarza
unhappy
widzisz nie lubię takiej retoryki - wpitalasz się bez pojęcia miedzy 'kundelki, kmioty, ćwoki farsiawskie, imbecyle durnie itd' i dziecinada i bez komentarza ? a wpis o podszczypywaniu czym był ? i widzisz, a prosiłem - ignoruj
żegnam uprzejmie
widzisz nie lubię takiej retoryki - wpitalasz się bez pojęcia miedzy 'kundelki, kmioty, ćwoki farsiawskie, imbecyle durnie itd' i dziecinada i bez komentarza ? a wpis o podszczypywaniu czym był ? i widzisz, a prosiłem - ignoruj
żegnam uprzejmie
DZIEŃ
DOBRY
---
DOBRY
---
2:0 dla polski
robal, bez deklamacji prosze... moge prosic? dzentelmeni takie sprawy zalatwiaja w nieco inny sposob...
i widzisz, takim zachowaniem zmuszasz mnie do podtrzymania tezy, ze czesc z obecnych tutaj czatowiczow nie dorosla do wspolzycia/wspolistnienia z innymi...
a swoja droga, w zyciu bym nie pomyslal, ze ktos moze w ten sposob zareagowac na prosbe o zakonczenie publicznego sporu... w dodatku ktos taki informuje mnie o tym po kilkunastu dniach (?) - nawet nie pamietam - i to w sposob tak ekstrawagancki...
dobra, temat nie ja rozpoczalem, ale ja pozwole sobie zakonczyc... zycze zdrowia
i widzisz, takim zachowaniem zmuszasz mnie do podtrzymania tezy, ze czesc z obecnych tutaj czatowiczow nie dorosla do wspolzycia/wspolistnienia z innymi...
a swoja droga, w zyciu bym nie pomyslal, ze ktos moze w ten sposob zareagowac na prosbe o zakonczenie publicznego sporu... w dodatku ktos taki informuje mnie o tym po kilkunastu dniach (?) - nawet nie pamietam - i to w sposob tak ekstrawagancki...
dobra, temat nie ja rozpoczalem, ale ja pozwole sobie zakonczyc... zycze zdrowia
trisetum/eryka//
chce powitac Mpusiowskie Towarzystwo..
aa jednoczesnie pozegnac Was....gdyz znow wyruszam w swiat..zycze Wam takich Wygranych.. na zyczenie....pa Wam i sloneczka zycze..
aa jednoczesnie pozegnac Was....gdyz znow wyruszam w swiat..zycze Wam takich Wygranych.. na zyczenie....pa Wam i sloneczka zycze..
mecz towarzyski towarzyszu ładnie nasi grali
dobra kochani... dzis rozmowa juz sie nie bedzie kleila... 3majcie sie i wysokich wygranych
unhappy
ciekawe co dzis wyeliminują
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
chodzi mi o koncówki
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
chodzi mi o koncówki
Robal>>>
Klasyczne "zawracanie Wisły kijem".
Tak to się u Was gada?
Klasyczne "zawracanie Wisły kijem".
Tak to się u Was gada?
Gracz z miejscowości Bielsko-Biała wygrał 135 577,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Biłgoraj wygrał 135 577,80 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Lisewo wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Gracz z miejscowości Hajnówka wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
tianshi tylko panie a my to co obooki
http://www.youtube.com/watch?v=3RJXNFAB7WE
o to jest ciekawe
o to jest ciekawe
Znaczenie słowa - Tianshi
1. Słowo pochodzi z języka chińskiego i znaczy >> Niebiański lew.
2. Tak się nazywa pewna firma medyczna z Chin.
..........................................
1. Słowo pochodzi z języka chińskiego i znaczy >> Niebiański lew.
2. Tak się nazywa pewna firma medyczna z Chin.
..........................................
+ 22. Może być. jest nawet.. ..
......................................
......................................
Znikam.. .
Miłego dnia.. .
.................................
Miłego dnia.. .
.................................
>> Imiona świata.. .
...............................
...............................
wedrowca