Wpisy 1 560 617 – 1 560 716
5 czerwca 2013 09:31 → 5 czerwca 2013 11:18, 100 wpisów
czy do 70 kiedyś u nas dojdzie? przy dodawaniu 3mln na losowanie
Witam obecnych MP{{hej}
Wiaj Wn
sen-zboczonej ulicy miał wyjezdrzać samochód,ja ide z kimś ulicą prosto a z przodu stoi samochód policyjny i sprawdza.
Wiaj Wn
sen-zboczonej ulicy miał wyjezdrzać samochód,ja ide z kimś ulicą prosto a z przodu stoi samochód policyjny i sprawdza.
Eryka.. .
......................................
dziś w kerfurze banany po 1,99, ludziska się ciśli, a ja straciłem 1,5kg bananów na bitwie morskiej
drapek
a'u mnie' jakiś człowiek wydrapał tauzena i w kilku okolicznych budach poszło ostre natarcie
a'u mnie' jakiś człowiek wydrapał tauzena i w kilku okolicznych budach poszło ostre natarcie
Trisetum.
Podaj szostkę do lotto de to Ci wyślę.
Podaj szostkę do lotto de to Ci wyślę.
Drapek.
Jedna Ula Cię wita.
Jedna Ula Cię wita.
r36 u jolki wiszą 2x 1000 w starej krzyż. i krzżówki idą jak woda
Trisetum.
Ale ja wyślę i sobie % potrącę.
Ale ja wyślę i sobie % potrącę.
u mnie Szef jednej z żb taki feromon miał wywieszony przez dzień, no może dwa - bo sprzedaż umarła ...
e46 mozesz wyslac moja szostke na wczorajsze losowanie: 6,10,14,19,22,43
moze wejdzie z opoznieniem w de
moze wejdzie z opoznieniem w de
czasem warto trochę poczytać w internecie,ostatnio natrafiłam na opis tych ludzi co wygrali dużo idę teraz tym tropem to jest to.
I to co teraz wymyśliłam jest dobre.
I to co teraz wymyśliłam jest dobre.
Dobrze.Wysylam obydwie.
czy nie sadzicie, ze ostatnio drapki nie ida?
w mojej zb narzekaja, w dziale zdrapki malo wpisow, a i na forumlotto w bilansie dnia pustki
w mojej zb narzekaja, w dziale zdrapki malo wpisow, a i na forumlotto w bilansie dnia pustki
drapek
spokojnie, spokojnie - przecież mówię, że nie widziałem losu
może nie wydrapało w BM ale
'widziałem' hasło i reakcje - było trafione, a skoro można ...
i brali po dziesięć - dwadzieścia
spokojnie, spokojnie - przecież mówię, że nie widziałem losu
może nie wydrapało w BM ale
'widziałem' hasło i reakcje - było trafione, a skoro można ...
i brali po dziesięć - dwadzieścia
unhappy/a czy w zdrapce jest wieksza szansa na wygranie coś lepszego ??? nie,a jeszcze dobijające jest to że nie wiadomo czy zdrapki 1 stopnia są w kolekturach,tam można groszowe wygrać i tyle
u jolki bezruch w drapkach, choć wczoraj jedna osoba w nowym lotku trafiła 20 i 80zł i za chwilę prawie wszystko straciła biorąc dalej słonie z tej paczki
u mnie zdrapki tez juz odchodzą do lamusa jak zodiaki sie skończą to ja też kończę
triset, no wygrane takie sobie... tylko ze fajnie sie niektore drapie
ale ja ostatnie 2 tygodnie tez raczej pauzuje ze zdrapkami... kupilem chyba tylko 2 nowe lotki... oba puste... co zdrapce nie wrozy dobrze
ale ja ostatnie 2 tygodnie tez raczej pauzuje ze zdrapkami... kupilem chyba tylko 2 nowe lotki... oba puste... co zdrapce nie wrozy dobrze
ciekawe co to za kombinejszyn z tym zodiakiem- z I transzy już dawno 100k powinno zejść
Eryka.. .
Prawdopodobna liczba z Twojego snu to.... 13.
...............................................
Prawdopodobna liczba z Twojego snu to.... 13.
...............................................
unhappy
liczba - z sarkazmem u licha
przecież kilka razy TO wpisuję -
z 20-u losowanych liczb układasz jakieś piątki = 1550 niepowtarzalnych - tak ?
z osiemdziesięciu - 24 miliony ?
po 7300 losowań masz 130 milionów piątek niestety i owszem ze zwracaniem - tak ?
I zastanawiam się tylko ile może w tej chwili być NIE wylosowanych ani razu
forum /czy można żyć z lotto
str 7-8 Marriusz, kody csn itd itd
liczba - z sarkazmem u licha
przecież kilka razy TO wpisuję -
z 20-u losowanych liczb układasz jakieś piątki = 1550 niepowtarzalnych - tak ?
z osiemdziesięciu - 24 miliony ?
po 7300 losowań masz 130 milionów piątek niestety i owszem ze zwracaniem - tak ?
I zastanawiam się tylko ile może w tej chwili być NIE wylosowanych ani razu
forum /czy można żyć z lotto
str 7-8 Marriusz, kody csn itd itd
unhappy
i mam do Ciebie jedną prośbę - nie pisz do mnie
traktuj jakby mnie nie było - włącz sobie taki przycisk 'ignor' i będzie cacy
dziękuję
i mam do Ciebie jedną prośbę - nie pisz do mnie
traktuj jakby mnie nie było - włącz sobie taki przycisk 'ignor' i będzie cacy
dziękuję
na dzis wersja 1.5 multilinera wyglada tak:
http://img197.imageshack.us/img197/3991/multiliner15.png
ale nie zdradze, co dodatkowo robi
jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, mam zamiar jeszcze ja zmodfikowac... ale to bedzie niespodzianka
http://img197.imageshack.us/img197/3991/multiliner15.png
ale nie zdradze, co dodatkowo robi
jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, mam zamiar jeszcze ja zmodfikowac... ale to bedzie niespodzianka
robal, kilka razy moze i wpisujesz, ale nie zakladaj, ze wszyscy siedza tu 24h/dobe i wszystko czytaja...
a tak sie robal sklada, ze znam odpowiedz na twoje pytanie... stad moja prosba o wyjasnienie, o czym jeszcze ewentualnie pisales...
unhappy
aha
istotnie - pomyliłem się w mnożeniu - przepraszam
A to drugie, to sprawa nie związana z teesem, a raczej z Twoim wpisem - 'o podszczypywaniu', ale skoro nie "czytasz wszystkiego" , co, tak nawiasem, i tak nie pomogłoby zrozumieć wszystkiego... Nieważne zresztą - nie chcę o tym w zasadzie już niczego tu pisać
aha
istotnie - pomyliłem się w mnożeniu - przepraszam
A to drugie, to sprawa nie związana z teesem, a raczej z Twoim wpisem - 'o podszczypywaniu', ale skoro nie "czytasz wszystkiego" , co, tak nawiasem, i tak nie pomogłoby zrozumieć wszystkiego... Nieważne zresztą - nie chcę o tym w zasadzie już niczego tu pisać
o podszczypywaniu? no pisalem cos takiego dosc chyba dawno temu...
i ty to wziales do siebie? akurat - o ile dobrze pamietam - ciebie nie mialem na mysli... a gdybym nawet mial, to nie mialoby to zadnego znaczenia, bo pisalem przeciwko okreslonemu zachowaniu, a nie konkretnym osobom... i odnosilo sie to do obu stron 'sporu'
i ty to wziales do siebie? akurat - o ile dobrze pamietam - ciebie nie mialem na mysli... a gdybym nawet mial, to nie mialoby to zadnego znaczenia, bo pisalem przeciwko okreslonemu zachowaniu, a nie konkretnym osobom... i odnosilo sie to do obu stron 'sporu'
robal, nie lubie dziecinady... pozwolisz, ze pozostawie to bez dalszego komentarza
unhappy
widzisz nie lubię takiej retoryki - wpitalasz się bez pojęcia miedzy 'kundelki, kmioty, ćwoki farsiawskie, imbecyle durnie itd' i dziecinada i bez komentarza ? a wpis o podszczypywaniu czym był ? i widzisz, a prosiłem - ignoruj
żegnam uprzejmie
widzisz nie lubię takiej retoryki - wpitalasz się bez pojęcia miedzy 'kundelki, kmioty, ćwoki farsiawskie, imbecyle durnie itd' i dziecinada i bez komentarza ? a wpis o podszczypywaniu czym był ? i widzisz, a prosiłem - ignoruj
żegnam uprzejmie
DZIEŃ
DOBRY
---
DOBRY
---
2:0 dla polski
robal, bez deklamacji prosze... moge prosic? dzentelmeni takie sprawy zalatwiaja w nieco inny sposob...
i widzisz, takim zachowaniem zmuszasz mnie do podtrzymania tezy, ze czesc z obecnych tutaj czatowiczow nie dorosla do wspolzycia/wspolistnienia z innymi...
a swoja droga, w zyciu bym nie pomyslal, ze ktos moze w ten sposob zareagowac na prosbe o zakonczenie publicznego sporu... w dodatku ktos taki informuje mnie o tym po kilkunastu dniach (?) - nawet nie pamietam - i to w sposob tak ekstrawagancki...
dobra, temat nie ja rozpoczalem, ale ja pozwole sobie zakonczyc... zycze zdrowia
i widzisz, takim zachowaniem zmuszasz mnie do podtrzymania tezy, ze czesc z obecnych tutaj czatowiczow nie dorosla do wspolzycia/wspolistnienia z innymi...
a swoja droga, w zyciu bym nie pomyslal, ze ktos moze w ten sposob zareagowac na prosbe o zakonczenie publicznego sporu... w dodatku ktos taki informuje mnie o tym po kilkunastu dniach (?) - nawet nie pamietam - i to w sposob tak ekstrawagancki...
dobra, temat nie ja rozpoczalem, ale ja pozwole sobie zakonczyc... zycze zdrowia
trisetum/eryka//
chce powitac Mpusiowskie Towarzystwo..
aa jednoczesnie pozegnac Was....gdyz znow wyruszam w swiat..zycze Wam takich Wygranych.. na zyczenie....pa Wam i sloneczka zycze..
aa jednoczesnie pozegnac Was....gdyz znow wyruszam w swiat..zycze Wam takich Wygranych.. na zyczenie....pa Wam i sloneczka zycze..
mecz towarzyski towarzyszu ładnie nasi grali
dobra kochani... dzis rozmowa juz sie nie bedzie kleila... 3majcie sie i wysokich wygranych
unhappy
ciekawe co dzis wyeliminują
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
chodzi mi o koncówki
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
chodzi mi o koncówki
Robal>>>
Klasyczne "zawracanie Wisły kijem".
Tak to się u Was gada?
Klasyczne "zawracanie Wisły kijem".
Tak to się u Was gada?
Gracz z miejscowości Bielsko-Biała wygrał 135 577,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Biłgoraj wygrał 135 577,80 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Lisewo wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Gracz z miejscowości Hajnówka wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
tianshi tylko panie a my to co obooki
http://www.youtube.com/watch?v=3RJXNFAB7WE
o to jest ciekawe
o to jest ciekawe
Znaczenie słowa - Tianshi
1. Słowo pochodzi z języka chińskiego i znaczy >> Niebiański lew.
2. Tak się nazywa pewna firma medyczna z Chin.
..........................................
1. Słowo pochodzi z języka chińskiego i znaczy >> Niebiański lew.
2. Tak się nazywa pewna firma medyczna z Chin.
..........................................
+ 22. Może być. jest nawet.. ..