Wpisy 1 558 494 – 1 558 593
3 czerwca 2013 14:45 → 3 czerwca 2013 17:03, 100 wpisów
pracuje w markecie gdzie jest lottomat i szefostwo wysłało mnie na kurs i po egzaminie jestem też kolektorem
ricardos były juz u ciebie przypadki kupowania całych paczek zdrapek
to coś słabiutko biorą, choć u mnie w jedym markecie xingo sprzedawali jedną paczkę z 1,5 roku a reszte i tak wziął z powrotem ts, bo cała nawet nie zeszła
p.s. alem 50zł w niej drapnął
p.s. alem 50zł w niej drapnął
tris kurs trwa 2 dni potem dostajesz testy 25 pytan i jedziesz z koksem.pytania kazdy ma inne ja mialem grupe 20 osob.masz tez pytania typu wydrukuj lotto z takim a takim systemem potem go anuluj
ricardos zależy na jaka paczkę się skusisz rozmawiałem w kobietą w Ts i ona mówi że na całą paczkę wyszło u niej 150zł. wiec nie kalkuluje sie kupic za 200 przeszło...
Do TSa chyba CBA weszło , nie ma żadnych wyników na stronie Lotto.pl
DIABLO 150 z paczki 200 to rarytas i szczęście godne wyrwania 4-listnej koniczynki
swiadectwo o niekaralnosci dostarcza sie najpozniej przed egzaminem.
konieczynak jest okej sa pewne nr co wczodza miałem kilka ale cieniutko ale grajac codzien po 10 kon... przez 4 dni kilka zł. a tu przychodzi babka pomnie i drapie 100zł. szlak trafia
biedna firma, nie stać ją na dobrego informatyka, na stronie mobilnej dalej mają losowanie o 22,15
oni mają teraz ważne rozmowy z tymi firmami od polis co chcą wprowadzić do punktów
http://ubezpieczenia.wp.pl/kat,113640,title,Polisy-w-kolekturach-Totalizatora-Sportowego,wid,15698719,wiadomosc.html?ticaid=110b3f
moim zdaniem to absurd z tym zaświadczeniem o niekaralności np. dziś robisz wyciag a jutro jestes karany PARODIA
Dopisano wygrane multi multi
natchnala mnie przedwczorajsza wygrana systemem za 100zl -> 100.000
ale trzeba grac 50 zl minimum na losowanie, lepiej jak gra sie zespolowo ktos chetny do gry zespolowej?
no obiadek wszedł.czas na i ciacho i do obliczeń zasiąść wygodnie.
angierski
śmiało - dawaj swój wątek, albo
zatypuj na forum u playera - tam strzelają dwudziestkami -
pokażesz co program potrafi, to się nie opędzisz
śmiało - dawaj swój wątek, albo
zatypuj na forum u playera - tam strzelają dwudziestkami -
pokażesz co program potrafi, to się nie opędzisz
ale to i tak musi byc jakas umowa, jeden jest skarbinikiem, drugi puszcza, system komunikacji, np jesli osoba nie moze puscic to inna puszcza
skarbnik nie koniecznie, bo male kwoty, raczej ten co by ewentualnie puszczal
skarbnik może i tak może się przyda
imo ->>... jeden jest skarbinikiem, drugi puszcza...<< ergo
bardziej przerypane ma puszczający
imo ->>... jeden jest skarbinikiem, drugi puszcza...<< ergo
bardziej przerypane ma puszczający
chociaz w umowie by byla zawarta klauzla o ewnetualnym sporze z powodztwa cywilnego (umowa cywilno prawna)
oczywiscie nie takiego ktory przewyzszal by 2.000zł ale procentowy tak żeby przy wygraniu 10.000 było by np 500zł
angierski
widzę czaisz bazę ? bo pokusa - cóż, kiedyś mogłaby okazać się prawie
nie do odparcia
powo
widzę czaisz bazę ? bo pokusa - cóż, kiedyś mogłaby okazać się prawie
nie do odparcia
powo
Robal_36 no ja bym to zorganizowal, bo niekiedy wygrane sa w zasiegu reki
sporządze kiedyś umowę, może kiedyś zbiorę paczkę do gry -> bo samemu nie chce wydawac 50 zł dziennie, albo wiecej a wygrana kusi
Pasko Przyjacielu
jak tam u Ciebie, co dobrego ?
multipairs - analiza piątek - otóż, czy na przeciętnym pececie, widzisz jakąś możliwość zliczyć - ile do dziś jeszcze nie wypadło ze wszystkich możliwych ?
jak tam u Ciebie, co dobrego ?
multipairs - analiza piątek - otóż, czy na przeciętnym pececie, widzisz jakąś możliwość zliczyć - ile do dziś jeszcze nie wypadło ze wszystkich możliwych ?
idą burze karwaa