Wpisy 1 558 430 – 1 558 529
3 czerwca 2013 14:04 → 3 czerwca 2013 15:09, 100 wpisów
1/4 normalnie żal moje typy to 43,58,63,76 żal mineło się wszystko
gg/myślałem ze dziś stoisz w kolejce w żb bo gość kupował zdrapki tylko 011-013
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
o teraz patrze że nie na drapku piszę, 30zł 007 w xl i 6zł 013 w zwykłej było rano
wczoraj też było, dziś mżyło, a teraz wieje i chmury się rozstępują jak dody celulit
ric. ale 1000zł krzyż po 3zł były u mnie na 083 i 087- różne paczki oczywiście i stara edycja kolor pomarańczy- niestety żadnej z nich nie zadrapałem
drapek jakoś duzo u ciebie tego 1000zł jest kilka takich wygranych na miliony losów a znowu u ciebie ta babka wydrapała
gg36 wiem żeś drapek.ja w ex pensji wypłacałem babce tysiaka na 022.
trisio, dwa tysiączki były w edycji 227, a stówek ok.7 na 5gł. kolektur
torsan i stary i nowy się opłaca- zrobiem dzis rankig to zerknij na forum
pracuje w markecie gdzie jest lottomat i szefostwo wysłało mnie na kurs i po egzaminie jestem też kolektorem
ricardos były juz u ciebie przypadki kupowania całych paczek zdrapek
to coś słabiutko biorą, choć u mnie w jedym markecie xingo sprzedawali jedną paczkę z 1,5 roku a reszte i tak wziął z powrotem ts, bo cała nawet nie zeszła
p.s. alem 50zł w niej drapnął
p.s. alem 50zł w niej drapnął
tris kurs trwa 2 dni potem dostajesz testy 25 pytan i jedziesz z koksem.pytania kazdy ma inne ja mialem grupe 20 osob.masz tez pytania typu wydrukuj lotto z takim a takim systemem potem go anuluj
ricardos zależy na jaka paczkę się skusisz rozmawiałem w kobietą w Ts i ona mówi że na całą paczkę wyszło u niej 150zł. wiec nie kalkuluje sie kupic za 200 przeszło...
Do TSa chyba CBA weszło , nie ma żadnych wyników na stronie Lotto.pl
DIABLO 150 z paczki 200 to rarytas i szczęście godne wyrwania 4-listnej koniczynki
swiadectwo o niekaralnosci dostarcza sie najpozniej przed egzaminem.
konieczynak jest okej sa pewne nr co wczodza miałem kilka ale cieniutko ale grajac codzien po 10 kon... przez 4 dni kilka zł. a tu przychodzi babka pomnie i drapie 100zł. szlak trafia
biedna firma, nie stać ją na dobrego informatyka, na stronie mobilnej dalej mają losowanie o 22,15