Wpisy 1 558 230 – 1 558 329
3 czerwca 2013 10:19 → 3 czerwca 2013 12:52, 100 wpisów
trisetum...skupiamy się na typowaniu liczb..i chciałam zobaczyć co maszyna daje
wez ze dwie liczby z zestawu takiego bo 80 poleciala
1,2,albo dalej 12 ,albo 21,22,16
1,2,albo dalej 12 ,albo 21,22,16
obok detla w krakowie na placu nowym tam obok jest ul miodowa tamjest kot krakowski osrodek terapi
Ulala.
14,16,43,46,55 taka piątka z maszyny.
14,16,43,46,55 taka piątka z maszyny.
Emerytka ile ci sie trafia na 5 skresleniach z chybil trafnych liczb? czesto sa oboki?
Trisetum.
Maszyna dala mi Twojego jokera 27
Maszyna dala mi Twojego jokera 27
ja już w jokera nie gram,,,,dziś by byłi świństwem wylosować 27
Trisetum.
TS lubi robić świństwa.
TS lubi robić świństwa.
i od razu za te 2 zł w zodiakach mam wrażenie ze nic innego tam nie zostało
ahahah ktos sie wwalil do mojego numeru gg i nagle komunikat wyskakuje wlasnie sie zalogowales na innym komunikatorze xd to ja haselko zmienilem ;D
A mi ktoś zdjecia z PC usunął... I podejrzewam takiego jednego bo nie wyłączyłem teamview
roninr
słucham ? włączyłeś udostępnianie komuś, kogo w sumie nic, a nic nie znasz ?
słucham ? włączyłeś udostępnianie komuś, kogo w sumie nic, a nic nie znasz ?
bo co ? 'znasz' ? po nicku, avatarze ? Przecież nawet komentarze, jak czytałem w różnych rejonach - potrafią sami sobie różni userzy czasem pisać, mało to dziwadeł netowych??
Ale oby tylko, to ...
I może masz kopie, może / bez urazy/ sam przekopiowałeś w inne miejsce, i oby to były, tylko zdjęcia - i teraz może bez łaski po wpisie - 'odda' i nie będzie więcej Ci paskudzić, a jak nie, to - bez zbędnego zastanawiania się zgłoś sprawę do organów ścigania - zajmują się takimi 'zabawami', coraz sprawniej i bez zwłoki
zdziwią się na to 'udostępnianie', zapewne, ale - pomogą
powodzenia
Ale oby tylko, to ...
I może masz kopie, może / bez urazy/ sam przekopiowałeś w inne miejsce, i oby to były, tylko zdjęcia - i teraz może bez łaski po wpisie - 'odda' i nie będzie więcej Ci paskudzić, a jak nie, to - bez zbędnego zastanawiania się zgłoś sprawę do organów ścigania - zajmują się takimi 'zabawami', coraz sprawniej i bez zwłoki
zdziwią się na to 'udostępnianie', zapewne, ale - pomogą
powodzenia
triset
spoko wodza - nawet, jak perfidnie wbije, to pewien możesz być tylko jakichś +/- czterech vipów
spoko wodza - nawet, jak perfidnie wbije, to pewien możesz być tylko jakichś +/- czterech vipów
można dostać załamania nerwowego z ta pogodą,w tym roku nad PL morze nawet bym sie nie wybierał
r36
r36
Dzień dobry wszystkimu mnie od kilku dni piękna pogoda,w nocy prawidłowo popadało i pogrzmiało
trisetum moi znajomi są we Władysławowie i dzisiaj z parawanikiem się plażują
ostatni raz byłem w Kołobrzegu z 14 lat temu i od tego czasu unikam morza naszego,szwagier co roku tam jeździ rozwali kasy 3x wiecej niż za granicą i jeszcze na 14 dni 10 w pokoju przesiedzi
mam dwa Lotki,zastanawiam się czy drapaćostatnio najwyżej złotówke trafiałam
no i doopa w zdrapkach
idę obiad robić,powodzenia wszystkim
Gracz z miejscowości Rogoźno wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Koniczynka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
trzeba zaraz się wypuścić z pukonem i tradycyjnie za 2,50 i ani grosza więcej
nie wiem kto ale sie wlamal pisalo mi ze zalogowales sie na innym komunikatorze gg
niech to przestanie lać bo moja Odra tego nie wytrzyma i gdzie ja na rybki pojadę
ula zrób do tego odbicie ...64,76 a 46 lubi 41 i tu odwrót i moja 14 jest!
ulala poczytalam twoje wpisy z 31 maja dalas czadu, odwazna jestes
Missiek trzeba Ci przyznać ze w komputerze jesteś i do cyferek też
u Ani w typowaniach jest taki ciag 46,48,49 a z tego wybieramy najlepsza esensje i wychodzi 47 czysciutki i trafne
Misiek na moje typowania nie patrz ja ich typuje na podstawie domysłów swoich osobistych
Ania..typowanie Miska jest indywidualne i bardzo precyzyjne.wie chłopak w czym rzecz
bo nie wiem co komus doradze a sam uja mam Ula mialas 5 puscic Ania ale ja tylko zabieram twoje braki