Wpisy 1 554 622 – 1 554 721
31 maja 2013 21:32 → 31 maja 2013 21:50, 100 wpisów
ulka...ciąży wymyśliłam? Ty jesteś normalna?Chyba jednak z nadmiaru czasu na główke lekko dostałaśWeź ty oże do tych włoch jedź bo nadmiar czasu źle na ciebie wpływa.I teraz następna kwestia: Udowodnij mi to,że nie mam dzieci. Jestem mamą od 11 kwietnia a za takie pomóienia powinnaś dostać łomot
Lilka a możesz mnie nie mieszać w swoje sprawy? Bo ja w tym nie biore udziału jakie Wy?
Maxiu no ja płakałam na ostatnim meczu derbowym(no prawie) Polonia się zbłaźniła...tak sromotnie przegrac z odwiecznym rywalem..oj bolało..
Dawno temu zrobiłaś coś za co mnie przepraszałaaś ja tu kiedyś pisałąm ze We wrcoławiu a nie ula to co bierzesz wmawiasz w nią?
ulka..nie ma czasu bo karmi? A co to karmiąca matka nie może usiąść przed kompa na godzinę przed losowaniem?Kiepski argument,weź wymyśl coś innego.Może ty trzymałaś dzieciaka 24 h na dobe przy cycuzresztą skąd mam wiedzieć że ty w ogóle masz dzieci i jesteś tym za kogo się tutaj podajesz.Mnie wystarczy,że deki wie,że mam dzieci a Ciebie to powinno c*** ineteresować,zajmij się swoimi dziećmi
Pisałam Ci ze nię będe brała udziału po tym co mi napisałaś w meilu, wiec lepiej zebym ja w tej rozmowie udziału nie wzieła
andromeda..ja nie wmawiam w nią tylko skoro ona nie jest takim aniołkiem to niech nie pomawia innych
Lila...wszystkie szpitale w Twojej okolicy były wydzwonione i zadna Lila nie rodziła
47,25,.....2/2
59,57,69.......3/3
76,5,19....3/3
poowoo
59,57,69.......3/3
76,5,19....3/3
poowoo
Siemka Max>>
A co tu znowu za dym?
Czyli konflikt zaczął żyć swoim życiem..heh.
A co tu znowu za dym?
Czyli konflikt zaczął żyć swoim życiem..heh.
Lila ja tez nie jestem aniołem, ale Ty tez, chcesz sie kłócić wporzo, ale moze bezemnie, bo to ja powiedziałm ze jestem z Wrocławia jak nie chciałam pisać skąd jestem ale to było 4 lata temu
max
max
maxa..
Maxiu..tak za Polonią od zawsze..Gollob to wychowanek Polonii...niestety teraz jeździ dla Torunia..obawiam sie ze mój klub w obecnej dyspozycji spadie do 1 ligi...
ulala...a skąd Ty wiesz gdzie ja rodziłam?ja ***ole ale rzeba mieć schize żeby wydzwaniać po wszystkich szpitalach .Poza tym nie znacsz mojego nazwiska po mężu.Ciekawe o jakie nazwisko pytałaśUlka nie rób z siebie idiotki bo żal.
Mone ..siemanko ..ja tam nawet nie łapie o co biega ale jest ciekawie
ulka..Ty jesteś,że tak napiszę,niespełna rozumużeby wydzwaniać po szpiutalach.Ciekawe o jakie nazwisko w ogóle pytałaś
qjaster...nie dzieki ..nie ide do GR C
ulka..jest.Zadzwoń to się ***a przekonasz a nie szczekasz jak wyliniały kundel!!!
A co wy dziś wszyscy tak wrogo nastawieni do siębie co jest
Gaju ..od dzisiaj jestem kibicem Poloni .. moze kiedys razem się udamy na meczyk
ulka...***a dzwoń i się wszystkiego dowiesz i o wszystkim przekonasz.Dlaczego nie dzwonisz? Boisz się? Nie bój żaby ja nie gryzę/Zadzwoń a nie szczekasz jak ...... i c*** ci z tego?
maxa... mamy duzo czasu zagląda ww lody..
ulka...bliźniaków w tym dniu urodziło się mnóstwo a ty c*** wiesz bo w dupie byłas i gówno widziałas a co więcej gównno wieszJa ***ziele nie pogrążaj się już więcej bo masakra
co Lila tak sie wkurzyłas???????
ulka.....od 11 laT jestem tym samym facetem idiotko bo już inaczej do ciebie napisac nie można.
jackwar...
W Gnieżnie tez sie nie rodziły bliżniaki...bo dzwoniłam na porodówke
mrfówka...a idź.normalnie szał ciałulka wydzwaniała po szpitalach i pytała czy urodziły się jakieś bliźniakiciekawe jak pytała jak nie zna mojego nazwiskanormalnie cyrk na kółkach.Włos siwieje dupa szaleje
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,02,03,06,10,15,18,32,33,36,40,59,67,69,70,73,76,77,79,80
Plusem jest liczba: 69
01,02,03,06,10,15,18,32,33,36,40,59,67,69,70,73,76,77,79,80
Plusem jest liczba: 69
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 22, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,37,41,43
Wylosowany Joker to: 22, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,37,41,43
deki...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,03,06,07,10,11,15,16,17,18,19,23
tak w bluzce polo byłam, a ty jakie nosisz
deki..ito jest właśnie PLOTA.Ulka rzuci plote,która jest o c*** rozbić i tak się zaczyna
Mrowka dziś o 14:00 5/10
Wszyscy pytali co z Tobą? To nie tajemnica zadzwoniłam na porodówkę 11 kwietnia i poprosiłam o rozmowę z lilą, ale ze ne znam nazwiska po mężu. Pani powiedziała, że żadna lila nie rodziła. Potem zapytałam o bliźniaki czy w tym dniu się urodziły Pani powiedziała, że nie i że w Gnieźnie jest tylko jedna porodówka. Kiedy nie pokazałaś fot było jasne. Po co tak kłamać? kłamstwo Lila ma krótkie nogi. Nie masz dzieci, masz, nasz coś z główką
taka duzą wygrana miałes???a miały w kasie zeby ci wypłacić?
max69 lepiej wietrzyc, jak myć. taniej
ulka..Ty jesteś normalna?Ciekawe do jakiego szpitala dzwoniłaś i do jakiego miastaWeź kobieto nie pogrążaj sie,piszę któryś raz z kolei
dawno tutaj nie było jaro....
krzysi..no pintolu same oboki miałes i 2/3 zamiat 57 trzebabyło dac 67
mrówka..w saloniku w polo markiet jutro po wygraną będę