Wpisy 1 554 422 – 1 554 521
31 maja 2013 18:04 → 31 maja 2013 21:08, 100 wpisów
ale jakies dzis widziałem nowe piwo za grosze ale było mi go wstyd kupić
takie z gwiazdkami,ale nie chciałem nawet do nich podchodzić bo za menele by mnie wzieli
a dziś widziałem na górze 013 lotkA zajefanego kupiłem i nic same jakieś tam pelikany
muszę i ja się za tego vipa wziąść- jak w fruti trafię 200zł to pijęvip
ja dziś we fruti miałem 2x5zł na 4 drapki, a słonie pustaki lub 1zł
generalnie starego zodiaka już nie biore nowego mam gdzieś za te 15 mln zdrapek to już przesada ciołki zajefane,,,szmaragdy u mnie sa puste bo same 10 zł było,za 3 zł krzyżówki nie kupuja a za 5 zł za drogo i zostaje mini
te c***e już nic nowego nie wymyślają, tylko powielane edycje
jedyny pozytyw to to że choc o 50zł w zodiaku będzie można powalczyć
jedyny pozytyw to to że choc o 50zł w zodiaku będzie można powalczyć
dziś jak zalicze 10 zł w jokerku to jutro zas na mini postawie bo coś tam zaczyna leciec
drapek a czytałeś to ile miał zwrotu w tych S7 na lottoforum???
w ogóle drapki u mnie w sumnie stoją- nawet szmaragdy słabo u jolki idą- a w bieżącej paczce nie ma 50ki na dodatek
z tego forum przynajmniej znam ilość wygranych w xingo w paczce bez 50zł i w szmaragdach z 50ką
w s7 w paczce są wygrane losy za ok. 87zł/200zł no chyba że sie trafi paczkę z 77zł
ja bym chciał tylko 10% miesiecznie tego ile tam dwóch gości wywala na zdrapki
jak ich stać to niech wywalają-nie wiem czy ten co miał 75k w diamentach to całą pakę kupił, czy 1szt
tri. są różne paczki s7 i te kwoty różnią się kilkoma złotymi, a w paczce gdzie jest 77zł to w sumie ok. 150/200
menel w Super 7
---
drapek minus podatek 68 tys ma na drapanie
---
drapek minus podatek 68 tys ma na drapanie
zgadza się też inne przypuszczenie: w kop.szafirów 2 gł. wygrane były na niebieskim i 2gł. na bordowym; także kop. szmaragdów 2gł już padły na żółtym kolorze, a pozostałe dwie są na zielonym-więc jak ktoś poluje tylko na główną wygraną w tej drapce niech szuka tej w kolorze zielonym- na żółtym max. wygraną będzie prawdopodobnie 5k
chyba czarna ospa na czat się zaszwędała- wszyscy zwiali i mykam ja
no ja na te lotki to tez nie narzekam ;p zlote jajo tez moglo byc ale w tych szybkich 15 czy 10 albo te paczki to dla mnie badziew byl ze szmaragdami tez dobre
menel czy to nie Ty pisałes do Miska na gg zeby zostawił Ule w spokoju podając się za jej meza ??? przesledziłam chat i dziewczyny sie dzis bodajze przez to poróżniły(Lila i Ula) ??
dobra nie było tematu...Ty jestes co prawda zgrywus ale porządny..
nie rozumiem wszystko co źle to menel gaja kiedy to pisał zobacze wpisy
menel on nie pisał ze to Ty tylko jakis Marcin...zresztą nie wiem..głupie pytanie...prześledź chat z przed 14 godziny jak chcesz..tylko szkoda ze dziewczyny sie pokłóciły..zresztą juz nie wracajmy do tego...
coś mi się zdaje że tego miśka zje..ie porządnie wczoraj też coś skakał o odwyku pajac jeden
menelku on nie pisał ze to Ty..ja tak sobie pomyslałam ze moze to Ty tak dla zartu..wybacz
reniucha ..i no ładnie trafione GR B niz andrala..
i dobra juz znikam i dziddaa ..
torsan jak dla mnie to możesz typować u nas również,ale ja tu jestem najmłodsza ,,stażem"
skoro trzy osoby odchodzą to jak dołącze to będzie jak by dwie odeszły
panie torsanie ..kup kwiaty rózowe .i komu dajesz
reniucha ..
reniucha ..
torsanie ..samica woli kwiaty lubi odychać
a ty wolisz pić po piwoo
a ty wolisz pić po piwoo
krzysio kwiaty daleką drogę by musiały odbyć,umykam na razinko
/2;17;52;58=6 parek-stawka x2/24;48;61;69;75=10 parek
klonek..poganie grają w piłkę karwa batmani przechodzą sami siebie