Wpisy 1 554 022 – 1 554 121
31 maja 2013 11:57 → 31 maja 2013 12:33, 100 wpisów
Gała...taki spraw sie nie załatwia na MP,i mnie nie obchodziło jak do niej dzwoniłeś po 2 godziny nieraz budząc jej rano.
Badz Facetem
Badz Facetem
Gała , bądź facetem chyba że jesteś Grodzką
jeśli sam nie stroniłeś od rozmów i wydzwaniałeś to nie dziw się
jeśli sam nie stroniłeś od rozmów i wydzwaniałeś to nie dziw się
Misiek ta osoba co sie podawała za mojego męża to podpucha jest.
Domyślam sie ze to zapewne Bajkopisarka w afekcie za wczoraj była tym rzekomym mężem.A to juz jest karygodne.
Domyślam sie ze to zapewne Bajkopisarka w afekcie za wczoraj była tym rzekomym mężem.A to juz jest karygodne.
ulala w KG dałem link do fajnego filmiku , trochę długi ale warto zobaczyć .
Rozmawiałem z wieloma osobami z MP przez tel. i kazdy jest ok ale córunia ma mistrza swiata.
Miisiek ale z jakiego IP ktos do Ciebie pisał masz prawo wiedzieć..Pasko ma takie dane
Ulaa sugerujesz ze nie masz meza i ze moge sie o ciebie starac? XD hahah
pampers , może bym ją podziwiał w playboyu jak by się rozebrała ale tylko jako kobiete z fujarką i to jako wybryk natury
ale to o to chodzi ze to jakis mateusz napisal do mnie na gadu ze jest mezem Uli
Misiek to czy mam czy nie mam to moja sprawa,a starać sie już nie możesz...jestem zajeta
ulala..wypraszam sobie.Za żadnego męża Twojego się nie podawałam bo nie mam na***ne w w głowieMoje IP andrula zna.Niech ten cały smieszny misiek poda oficjalnie IP na czacie
ja dzisiaj zaszalałem bo mam zamiar wreszcie 5/5 trafić lub 10/10 bo mnie player skołował
Lila..prośpba nie pisz do mnie...znam Ciebie z nie najlepszej strony
Jackwar ja ją podziwiam za odwagę a nie co ona tam ma bo to akurat jest mało ważne a jest teraz tak jak sie czuła i tyle.
witam wszystkich
ulcia sen poprosze...
ulcia sen poprosze...
ulal..i nie ładnie oczerniać innych skoro nie jesteś pewna na 100%Nie mam 10 lat i nie bawią mnie takie podszywanki pod jakiś mężów.Teraz to dałaś czadu,brak słów
no jak kobitki się kłóca to już na pewno będzie burza!!!
ulala....noo jasne Ty jesteś najlepsza i masz jak zawsze najlepsze stronyMyślałby kto
isia..w snie widziałam ścinke drzew w jaki specyficzny sposób jak okrągłe kółka
ja zadnego szumu nie robie poprostu chcialem zeby wydziala ze jakis typo pisal w jej imieniu to jest numer gg do tej osoby 47604626 jakis marcin z lancuta tak z katalogu pisze
ulcia drzewo 44 ściete 3...natomiast reszta???
jackwar gdzie ty Lile ciagniesz, a dzieci z kim zostawi???
Specjalnie dla krzysztofa c:
https://www.youtube.com/watch?v=gTz7mMU62e4
https://www.youtube.com/watch?v=gTz7mMU62e4
Lila jak co to ciocia Isia chętnie popilnuje!!!
islandorka.....dzieci z tatusiemw końcu to też jego,nie tylko mamusia się musi zajmować Isia to wpadaj,każda para rąk się przyda
ulka..wysłałam @ do andruli,podałam nr telefonu.Zadzwoń i wyjaśnimy sprawę a nie chodzisz i szczekasz a gówno wiesz
Lila nie ma sprawy tylko powiedz, a wsiadam i jestem!!! tylko nie wiem dokąd jechac???
Lila do Nasa mnie nie wpuszczą bez przepustki!!!
Lila ok będę pamiętała!!!
Misiek, ale nie wiem ile ważysz??? tę mniejsza czy te największą???
Lilcia ja na samej górze mapy Gdansk-Elbląg...to se policz...
a powiedz mi czym bedziesz jechac jakim srodkiem transportu? jesli np pociagiem to trzeba bedzie dodatkowy wagon doczepic ;D
islandorka...to nie tak daleko.Do Gdańska mam jakieś 280 czy 300 km
pasko planuje zmontować spotkanie ...multipaskowiczów.....te się będziecie mogli wszyscy spotkać ..
Misiek no to nie wiem czy sie zmieścisz do mojego reno clio???
Lilcia
Lilcia
przewidzialem ta opcje i wypozyczylem przyczepke a w swoim reno masz juz 300konny silnik od bmw xd
kepalah..no to jak przeczytałam to myślałam,że na zawał zejdę bo ja mam 10 lat karwa.Nawet do głowy bi mi tonie przyszło a poza tym nie mam gg
Misiek ale ja nie mam haka... a reno troszkę starsza wersja... to chyba lepiej pociągiem, a ja bardzo lubie pociągiem podróżować...
do losowanka...może wygram na większą fure to sie Misiek zmieści!!!!
Jakaś drażliwa atomosfera?
Czy mi się tylko wydaje?
TO ta zwichrowana pogoda pewnie winna
Czy mi się tylko wydaje?
TO ta zwichrowana pogoda pewnie winna
isla.....nie bierz go ...bo mogą go karwa do gniezna nie wpuścić....już szybciej..do białowieży do puszczy z żubrami razem
Monet...napisałabym,że zajebiście zwichrowana sytuacja.A jak proszę o jej wyjaśnienie to słyszę,że temat zamknięty
ja troche nie za bardzo trase 125km moglbym pokonac samochodem 90 minut pociagiem musialem jechac chyba 175 czy 200 km okrezna droga z tej samej miejscowosci do tego samego miejsca i od 16 do 20 jechalem 4h! czemak z niecieprliwoscia na pendolino hahahah
lila>> ja tylko czasami już tutaj zaglądam wiec nie w temacie.
Ale lepiej takie konflikty wyjaśniać i likwidowac zanim zaczną żyć własnym życiem. Wtedy już nic tego nie zatrzyma. Przyklady mieliśmy.
Ale lepiej takie konflikty wyjaśniać i likwidowac zanim zaczną żyć własnym życiem. Wtedy już nic tego nie zatrzyma. Przyklady mieliśmy.
monet...i tu masz rację......bo bałagan zrobić szybko...odkręcić gorzej
kondziu..poproszę w ogule o rozwiązanie grupy B bo ja też nie mam ochoty brać w tym cyrku udziału
Monet..też podałąm uli mój numer,niech zadzwoni i się wyjaśni sytuację a nie jakieś wpisy bez sensu