Wpisy 1 553 722 – 1 553 821
30 maja 2013 22:45 → 30 maja 2013 23:39, 100 wpisów
karwa 17,10 pln w mini teraz platoneki gitara i h.. kładę na wszystko
Kiedyś wszyscy zrozumieją że przez rok idiotów z nich robiła.
Mamusia
Mamusia
ulala... coś na jutro wykombinuję zagram 2 zakłady na osiem liczb
ula.......nie musze zrozumieć czy masz rację,,.....nie ochodzi mnie czyjeś życie prywatne......połowa albo więcej tutaj może nie być tym za kogo się podaje....i trzeba się z tym liczyć...to niestety tylko internet ...i przyjażń wirtualna......prywatne życie wygląda u każdego inaczej....a co kto sobie tu pisze i czy pisze prawde mało mnie interesi
halapek...ja nie lubie bajkopisarzy niestety
i nigdy bajek o sobie na MP nie pisze
i nigdy bajek o sobie na MP nie pisze
ciebie ugralem na multipasko taki fant ze nie wiem co z toba zrobic chyba na odwyk oddam
ze mnie ale ciekawie się robi, włosy już były w rękach ale do rwania mam nadzieję daleko
ulsa..wiem wiem jesteeś dorosła nie pisze bajkopisarzu ..lika bedzie miała babciucha bedzie zmieniła mowe charaktery tak jak ty .kazdy wszyscy zmiemiają rózne
ula....do wszystkiego trzeba podchodzić z pewnym dystansem....tymbardziej na necie......nigdy nie będziesz wiedziała kto opowiada bajki a kto nie ....bo to może robić każdy kogo nie znasz osobiście
Krzysiu,,ja tu na MP pisze zawsze prwdĘ,nigdy nie kłamie ZAPAMIETAJ TO SOBIE
ulsaa...tak jak byłaś dawno młoda tak jak równiez córcia..i no
merti...ja jestem zazwyczaj ugodowa...i mam ta wadę że ufam ludziom
Dobra, Wy se gadu gadu, a ja muszę uzupełnić losowania z całego miesiąca więc będę kątem oka spoglądał tu
merti....a po co uzupełniasz ...przeca tu masz od początku losowań wszystkie
Bo arkusz co losowanie przelicza i nie mogę tak z buta bo to by nie było to
postanowilem sobie ze jak ciebie nie zlapie na gg to nic ci nie bede dawal
MIsiek..dobra podam Ci liczby a Ty wskaz które padna?
78-14-52-71-46-9-39-52-55???
78-14-52-71-46-9-39-52-55???
Misiek...musze wpierw wygrać żeby kupic nowy komputer.Bo GG nie chodzi na moim ma mało pamięci.
Wiec dawaj te numery
Wiec dawaj te numery
bo wiem ze ty masz dobre serce wiem ze sie dobrze krecisz i ze mnie nie wyujasz xd a razem dokonamy zabiegow kosmetycznych i bedzie dobrze no