Wpisy 1 553 620 – 1 553 719
30 maja 2013 22:16 → 30 maja 2013 22:44, 100 wpisów
ulala..ale ja pisałam do Ciebie bo interesowało mnie do czego ten wpis się tyczył.Nie jest ani moim falworkiem ani Twoim równiez
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 113 056,80 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
ulala...ani ja z Tobą bo nie ma za bardzo o czym.I tyle w tym temacie.
rozsypała sie sól
oj zaczeło się
oj zaczeło się
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
ulala...jak odbieraszto jako ferment to Twój problem.Ja chciałam się tylko dowiedzieć czego dotyczył się ten wpis i to wszystko.Dowiedziałam się i gra a teraz pa
lili...........
Czego dotyczy...to TY se sama dokończ..w swoim sumieniu i bez bajek
wasyl ..5 dni temu nie pamietam za pózno nie zrobiłem fotosik ..pisane wskakuje pulpit tylko biała policja kara grzywne od 500zł ..drugi raz resetowane nic nie działa tylko same biała pulpit
agatka,.,,,śpią i chwila spokojuchciałam zrobić podejście do mapek ale tam nigdy nic nie widzę
ula.....wolałbym się nie wtrącać...ale myślę że te pytanie twoje wczorajsze....było akurat nie na miejscu.......bez urazy
krzysio..Policja to by przyszła do domu a to co tam Ci wyskoczyło na pulpicie to zwykli naciągacze.
lika ..nie ciągałem.. tylko zaglądałem rózne ww lody xxx zagranicy i póznej bumm...
halapek..może to miało być mleko z cukrempewnie To też był żart jak mój z tym węgorzem,widocznie ulala nie lubi ryb
ula.....nie wiem ...ale wydaje mi się ,że nie znasz się na żartach
lika... mocniejszy lody xx niz niemiec ..samo chchiałem obejrzeć www .. jak 13maxa tez chce
ide spac bo tu gorąco sie robi
ula....nie wiem o jakie namawianie chodzi....ale i nie interesi mnie to
MM Mini
Dobranoc
Lila
Ullala
Halapek
kolorowych wszystkim
Lila
Ullala
Halapek
kolorowych wszystkim
ulala..robisz to? twój problem bo ja nikogo tutaj na nic nie namawiam.Nie rozśmieszaj mnie bo padne zaraz
Krzysio a nie xxx
ulala...to że tak napisze gówno wiesz.Nigdy nikogo tutaj na nic nie namawiałam.Masz jakieś błędne wiadomości.
pla ..ty tez nie xxx ..wez uszatek i kłaz do łózka na 8:00 godz i spać ..
ulala..jeśli aż tak bardzo Cię to interesuje to mam kontak z kilkoma osobami z mp z którymi rzadko piszę.To żeś teraz wymysliła
Lila koniec tematu...odpowiedz sobie sama na to pytania.
Ja zadymy nie szukum na MP,al e w kasze sobie nie dam napluc,bo jestem troche starsza od Ciebie
Ja zadymy nie szukum na MP,al e w kasze sobie nie dam napluc,bo jestem troche starsza od Ciebie
ulsaa..wiem widzę jestesz śtarsza ..a kto nie wie nie gniewaj tu
ulala..jeśli zapytanie Ciebie grzecznie odnośnie wpisu odbierasz jako zadymę to Twój problem.Nie znasz się na żartach i to tyle.To czy jesteś starsza czy nie to mnie mało interesuje.Myślisz,że starsza to co,bardziej doświadczona czy co? Ja tez nie należę do tych osób co sobie dają w kaszę dmuchac
Lila..jeszcze jedno..nikogo nie obgaduje.poza MP,,,a z niektórymi to jest różnie prawda???
ulala..ja też nie obgaduje bo nie mam kontaktu a jak piszemy z fifi to uwierz mi że sa lepsze tematy jak obgadywanie ludzi z mp
bicz na siebie?Weź mnie już nie rozśmieszaj ulala dzisiaj bo się zaraz sama zamotasz
ula....jesteś starsza a zachowanie 15 letniej zazdrośnicy.....bo o to chyba chodzi najbardziej
ulala twoje liczby od 48 do 50 wylecialy po dwóch dniach
upór i konsekwencja to 99 % szczenscia
upór i konsekwencja to 99 % szczenscia
hejkaco tam słychać w świecie liczb
lika ..ty luknij xxx ..skąd wiesz ile cetymetry rura ty woli wielka niz malutka biała ..ja teraz zaparze kawka i jasne ide juz ..