Wpisy 1 552 378 – 1 552 477
30 maja 2013 08:54 → 30 maja 2013 09:47, 100 wpisów
wkurzają mnie te rekrutacje , dają ogłoszenie , ponad 30 dni czekają aż wszystkie wpłyną i jeszcze swoje trzeba odczekać zanim wybiorą a i tak zawsze mnie wybierają
Ja też mam wolne,ale o wyspaniu się nie ma mowy.Trzeba rano z pieskiem.
jackwar,zostawianie CV to strata kartek jeśli sie roboty nie załatwi od ręki to nawet nie ma co zostawiać tam nic
jakcwar wszystkie te trekrutacje to jedna wielka sciema, bo w CV napisac mozna wszystko, pozniej w pracy wszystko wychodzi kto naprawde kim jest
Ania , są , w moim fachu nie ma strachu
Po prostu nie chcę iść na miesiąc , dwa bo to moim zdaniem nie ma sensu . Ja pracowałem w 3 zakładach , jeden 14 lat , drugi 14 , ostatnio tylko 3 miechy .
Po prostu nie chcę iść na miesiąc , dwa bo to moim zdaniem nie ma sensu . Ja pracowałem w 3 zakładach , jeden 14 lat , drugi 14 , ostatnio tylko 3 miechy .
Ania , w moim fachu ściemy nie zrobisz na świadectwie masz jakie stanowisko się zajmowało . Fakt że na stanowiska biurowe to w 90 % tylko znajomość .
Sam wielokrotnie widziałem rekrutacje gdzie z góry były ogłaszane by przyjąć znajomą a ludzie walili drzwiami i oknami
jackwar jeszcze kilka lat i w Polsce nie bedzie juz komu pracowac, bo większosc wyjezdza na stale za granice
to fakt , mam rodzinkę w szczecińskim , mała miejscowość to większość młodych już wyjechała całą rodziną , pozostawiali domy , mieszkania .
PO musi odejsc od koryta, bo ja widzę tylko przepasc w Polsce nic wiecej
Polikwidowali szkoły zawodowe i technika a teraz brak fachowców . Większość to samouki ale nie wszędzie chcą ich przyjmować do pracy bez szkoły .
Ja jeszcze żadnego nie opuściłem , najgorsze w tym że już większość przestaje chodzić twierdząc że to i tak nic nie da a później narzeka .
Ania , ja też a innym zawsze powtarzałem obojętne na co zagłosujesz ale idź .
śmiać mi się chciało jak w PO wygrało poprzednie wybory po PiSie i zaczeli zwalniać by swoich przyjmować , ale sobie niektórzy pluli w brodę że na nich głosował a oni go zwalniają
Tacy przyszli dyrektorzy że musieli się swoimi obstawić by nie wyszła ich niekompetencja Teraz przeszli do sąsiedniego ministerstwa i już tam robią porządek , podobno przechodzą samych siebie wszystkich po 50 na bruk a swoich przyjmują
Ania , jak byś widziała jakie sumy wydawali by tylko wydać to byś się za głowe złapała .
Tylko PO,PIS i PSL głosujcie na nich a będzie dobrze a najgorsze jest to że nie ma alternatywy
trisetum ja w 99roku wiecej zarabialm niz teraz to na pewno nie zagłosuje na złodzieji
trisetum , ja na PiS nie narzekałem , przyszła fajna , młoda pani dyrektor , w ciągu tygodnia , w ciągu tygodnia poznała imiona wszystkich swoich pracowników a buło ponad 100 i do każdego po imieniu się zwracała . Z każdym problemem można było do niej iść . Do tych z PO zapomnij .
Ania mi PO dwa razy pensje obniżało i niby miałem za każdym razem tyle samo zarabiać , za drugim razem nie przyjąłem warunków
Myślę ze będzie ulubiona parka profesora 1-80
macie gdzie puścić ?
macie gdzie puścić ?
jakcwar ta najnizsza krajowa to na opłaty tylko i to nie wystarcza jak ktos np ma kredyt hipoteczny, a gdzie kasa na zycie?
jackwar ja to jeszcze nie wiem gdzie bedzie czynne czy w ogole np czy od TS nie ma komunikatu ze lotomaty nieczynne
Cześć chyba przeniosę się na Jokera wiecie bo dużo do wygrania kasy już jest . W przedostatnim losowaniu w typowaniach trafiłem nawet Jokera ciekawe jak bym tak grał naprawdę co by wpadło może akurat Joker + 4 co ? Bo od Mini muszę zrobić przerwę chyba. A wy w co gracie ?
Ania , niestety , niektórzy muszą się godzić na tak śmieszne pieniądze , ja nie wyraziłem zgody bo mogłem sobie pozwolić . Najśmieszniejsze jest to że na moje miejsce przyszedł znajomek dyrektora któremu zakładał w domu alarm i dostał 1900 na rękę a teraz miałem rozmowę by do nich wró0cić i proponowali mi mniej
siema krzysztof
krzysztof , podstawowe pytanie ile zakładów byś puszczał ?
krzysztof , podstawowe pytanie ile zakładów byś puszczał ?
jackwar co najmniej 2tys na czysto zeby zarobic, to takie minimum
W Jokera ? Ostatnio miałem na Mini Lotto 4 zakłady skreślone, jeden na chybił trafił kuzyna i 8 chybił trafił. I nic nie wygrałem tylko 6 jedynek było .
Wiem Ania , może bym poszedł za mniej ale zależy jaka praca . Teraz mi się szykuje za 2200 ale muszę jeszcze poczekać do drugiej połowy czerwca .
A powiedzcie ze średnim wykształceniem gdzie wezmą mnie do pracy choćby za najniższą krajową co ?
No z 3 ?
trisetum to nie gadaj bo np nie wierze ze ktos wkopalni pracuje za 2tys
Moje Joker to: 18,21,33.
trisetum i w warszawie też ciężko , ostatnio mam ogłoszenie w moim zawodzie do komendy głównej policji i jak sobie obliczyłem to na rękę bym miał 1800 .
Jokery.
Jako policjant chcesz robić ? Bo ja też od zawsze o tym myślałem ale czy z średnim wykształceniem mogę się starać do drogówki ?
krzysztof c , najbardziej opłacalne jest granie minimum 4 jokery , wtedy masz szanse zwrotu 1/8 jak trafisz jokera
Ania.
Niestety,dobre górnicze zarobki się skończyły.
Niestety,dobre górnicze zarobki się skończyły.
A po ile zarabiają ?
Ale ja do drogówki bym chciał tylko się pytam bo matury nie trzeba mieć tylko testy przejść tak ? I jak to w ogóle jest ?
A przyjmują jeszcze ?
miałem na myśli wszystko inne...sklepy firmy budowlane na 2 tys to musisz być fachowcem i praca przynajmniej po 10h dziennie
Bo ja teraz chodzę do Policealnego Studium Zawodowego na kierunek Technik Administracji to będę miał po skończeniu pracę ?
tych załacznikow do Policji jest tyle zeby głowa boli zeby to wypelnic
Psychotesty wiem że podobno są trudne a o co w nich chodzi ?
Trisetum
Ania70
Ania70
Mój wuj jest policjantem na śląsku.
Jackwar
Krzysztof.
A można tak co miesiąc zmieniać kierunek.O ile się nie mylę to ostatnio było technik agrobiznesu?
A można tak co miesiąc zmieniać kierunek.O ile się nie mylę to ostatnio było technik agrobiznesu?
Emerytka
To już mam skończone.
A po co ?
Player
krzysztof , nie wiem o co , poszukaj na necie Wiem jedno , kobiety nie mają szans bo nie chcą ich przyjmować , nastawieni na facetów , faceci odpadają głównie na sprawdzianie fizycznym to jest zapora gdzie każdego udupią .
emerytka , agrobiznes ukończył ale w tym roku mature poprawiał nposzedł na drugą szkołe
krzysztof to jakie masz przedmioty w tej administracji napisz tylko nie zagladaj do wujka goole
Krzysztof
Praca w policji jest niebezpieczna
Praca w policji jest niebezpieczna
Krzysztof
łatwo wpaść z łapówką
łatwo wpaść z łapówką
Jak u was z pogodą?
W Katowicach, pogoda jest stabilna, ciągle pada
W Katowicach, pogoda jest stabilna, ciągle pada
Fakultetów w pierony.
Krzysztof
wpisujesz w google agrobiznes przedmioty i kopiuj wklej. I masz gotowe.
wpisujesz w google agrobiznes przedmioty i kopiuj wklej. I masz gotowe.
player
w Wawie słonko o 18 procesja , może by burza tak jak wczoraj o 21
w Wawie słonko o 18 procesja , może by burza tak jak wczoraj o 21
Procesja o 18;00 ?