Wpisy 1 552 347 – 1 552 446
30 maja 2013 00:37 → 30 maja 2013 09:37, 100 wpisów
Łobuzy zakrywają numery seryjne wygranych zdrapek
Wiec cos musi być na rzeczy
Wiec cos musi być na rzeczy
miłego
Dzień dobry.Miłego dnia.
Trisetum
Trisetum
Spartakus
Ania.Witaj
Jackwar.
wkurzają mnie te rekrutacje , dają ogłoszenie , ponad 30 dni czekają aż wszystkie wpłyną i jeszcze swoje trzeba odczekać zanim wybiorą a i tak zawsze mnie wybierają
Ja też mam wolne,ale o wyspaniu się nie ma mowy.Trzeba rano z pieskiem.
jackwar,zostawianie CV to strata kartek jeśli sie roboty nie załatwi od ręki to nawet nie ma co zostawiać tam nic
jakcwar wszystkie te trekrutacje to jedna wielka sciema, bo w CV napisac mozna wszystko, pozniej w pracy wszystko wychodzi kto naprawde kim jest
Ania , są , w moim fachu nie ma strachu
Po prostu nie chcę iść na miesiąc , dwa bo to moim zdaniem nie ma sensu . Ja pracowałem w 3 zakładach , jeden 14 lat , drugi 14 , ostatnio tylko 3 miechy .
Po prostu nie chcę iść na miesiąc , dwa bo to moim zdaniem nie ma sensu . Ja pracowałem w 3 zakładach , jeden 14 lat , drugi 14 , ostatnio tylko 3 miechy .
Ania , w moim fachu ściemy nie zrobisz na świadectwie masz jakie stanowisko się zajmowało . Fakt że na stanowiska biurowe to w 90 % tylko znajomość .
Sam wielokrotnie widziałem rekrutacje gdzie z góry były ogłaszane by przyjąć znajomą a ludzie walili drzwiami i oknami
jackwar jeszcze kilka lat i w Polsce nie bedzie juz komu pracowac, bo większosc wyjezdza na stale za granice
to fakt , mam rodzinkę w szczecińskim , mała miejscowość to większość młodych już wyjechała całą rodziną , pozostawiali domy , mieszkania .
PO musi odejsc od koryta, bo ja widzę tylko przepasc w Polsce nic wiecej
Polikwidowali szkoły zawodowe i technika a teraz brak fachowców . Większość to samouki ale nie wszędzie chcą ich przyjmować do pracy bez szkoły .
Ja jeszcze żadnego nie opuściłem , najgorsze w tym że już większość przestaje chodzić twierdząc że to i tak nic nie da a później narzeka .
Ania , ja też a innym zawsze powtarzałem obojętne na co zagłosujesz ale idź .
śmiać mi się chciało jak w PO wygrało poprzednie wybory po PiSie i zaczeli zwalniać by swoich przyjmować , ale sobie niektórzy pluli w brodę że na nich głosował a oni go zwalniają
Tacy przyszli dyrektorzy że musieli się swoimi obstawić by nie wyszła ich niekompetencja Teraz przeszli do sąsiedniego ministerstwa i już tam robią porządek , podobno przechodzą samych siebie wszystkich po 50 na bruk a swoich przyjmują
Ania , jak byś widziała jakie sumy wydawali by tylko wydać to byś się za głowe złapała .
Tylko PO,PIS i PSL głosujcie na nich a będzie dobrze a najgorsze jest to że nie ma alternatywy
trisetum ja w 99roku wiecej zarabialm niz teraz to na pewno nie zagłosuje na złodzieji
trisetum , ja na PiS nie narzekałem , przyszła fajna , młoda pani dyrektor , w ciągu tygodnia , w ciągu tygodnia poznała imiona wszystkich swoich pracowników a buło ponad 100 i do każdego po imieniu się zwracała . Z każdym problemem można było do niej iść . Do tych z PO zapomnij .
Ania mi PO dwa razy pensje obniżało i niby miałem za każdym razem tyle samo zarabiać , za drugim razem nie przyjąłem warunków
Myślę ze będzie ulubiona parka profesora 1-80
macie gdzie puścić ?
macie gdzie puścić ?
jakcwar ta najnizsza krajowa to na opłaty tylko i to nie wystarcza jak ktos np ma kredyt hipoteczny, a gdzie kasa na zycie?
jackwar ja to jeszcze nie wiem gdzie bedzie czynne czy w ogole np czy od TS nie ma komunikatu ze lotomaty nieczynne
Cześć chyba przeniosę się na Jokera wiecie bo dużo do wygrania kasy już jest . W przedostatnim losowaniu w typowaniach trafiłem nawet Jokera ciekawe jak bym tak grał naprawdę co by wpadło może akurat Joker + 4 co ? Bo od Mini muszę zrobić przerwę chyba. A wy w co gracie ?
Ania , niestety , niektórzy muszą się godzić na tak śmieszne pieniądze , ja nie wyraziłem zgody bo mogłem sobie pozwolić . Najśmieszniejsze jest to że na moje miejsce przyszedł znajomek dyrektora któremu zakładał w domu alarm i dostał 1900 na rękę a teraz miałem rozmowę by do nich wró0cić i proponowali mi mniej
siema krzysztof
krzysztof , podstawowe pytanie ile zakładów byś puszczał ?
krzysztof , podstawowe pytanie ile zakładów byś puszczał ?
jackwar co najmniej 2tys na czysto zeby zarobic, to takie minimum
W Jokera ? Ostatnio miałem na Mini Lotto 4 zakłady skreślone, jeden na chybił trafił kuzyna i 8 chybił trafił. I nic nie wygrałem tylko 6 jedynek było .
Wiem Ania , może bym poszedł za mniej ale zależy jaka praca . Teraz mi się szykuje za 2200 ale muszę jeszcze poczekać do drugiej połowy czerwca .
A powiedzcie ze średnim wykształceniem gdzie wezmą mnie do pracy choćby za najniższą krajową co ?
No z 3 ?
trisetum to nie gadaj bo np nie wierze ze ktos wkopalni pracuje za 2tys
Moje Joker to: 18,21,33.
trisetum i w warszawie też ciężko , ostatnio mam ogłoszenie w moim zawodzie do komendy głównej policji i jak sobie obliczyłem to na rękę bym miał 1800 .
Jokery.
Jako policjant chcesz robić ? Bo ja też od zawsze o tym myślałem ale czy z średnim wykształceniem mogę się starać do drogówki ?
krzysztof c , najbardziej opłacalne jest granie minimum 4 jokery , wtedy masz szanse zwrotu 1/8 jak trafisz jokera
Ania.
Niestety,dobre górnicze zarobki się skończyły.
Niestety,dobre górnicze zarobki się skończyły.
A po ile zarabiają ?
Ale ja do drogówki bym chciał tylko się pytam bo matury nie trzeba mieć tylko testy przejść tak ? I jak to w ogóle jest ?
A przyjmują jeszcze ?
miałem na myśli wszystko inne...sklepy firmy budowlane na 2 tys to musisz być fachowcem i praca przynajmniej po 10h dziennie
Bo ja teraz chodzę do Policealnego Studium Zawodowego na kierunek Technik Administracji to będę miał po skończeniu pracę ?
tych załacznikow do Policji jest tyle zeby głowa boli zeby to wypelnic