Wpisy 1 550 841 – 1 550 940
27 maja 2013 22:20 → 27 maja 2013 23:31, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane jokera
166 000 zakładów w Jokerze... skok o ponad 20% w stosunku do ostatnich losowań... jednak kumulacja robi robotę.
co jakiś czas ktoś ucieka... jak wygrywa za dużo i mu woda sodowa uderza do głowy
Piękna praca i wszyscy o tym wiemy Janusz ile pracy i czasu poświęcasz
super stronka, będe tutaj częściej zaglądała, a lubie grac w gry lotto, chociaz ostatnio dobrze mi idzie w Multi
jaka to liczba zawartych zakladów w yokera jest wiencej niz 2 miesiace temu
Negatywy też są.
jeszcze nie naczytałam sie, ale tutaj jest super dużo tematów. Mam nadzieję , że wszyscy tutaj czytaja i wiedza o co chodzi
tak a ile w tym przypaduku jest co ja mialem takie liczby w yokera na 27,,, 13 33 35 36 i ktos mi powie ze to przypadek
no staram się, staram z czasem u mnie jest różnie... powinno być coraz lepiej, lata lecą, jeszcze trochę projektów Lotto mam nadzieję zrealizować
Agatkaa
Halapek
Halapek
Pasko co myślisz o zrobieniu jakiegoś spotkanka multipaskowiczów ?
Debiut 11.02.2013
MOGŁO BYC LEPIEJ, ALE JAKOS TAK TRAFIŁAM. oSTATNIO MIAŁAM 5/5 W mULTI
Halapek.
Bo jesteś ,to co miałam wstawić?
Bo jesteś ,to co miałam wstawić?
dobra, kończe . Miło Was było poznać. Będę tutaj częście wpadac. Jest superko. Dobrej nocki Wszystkim życzę
Przewiduję, że Joker teraz będzie urastał w tempie 200 000 / tydzień
Halapek A masz.
Byłam daleko , u Rodzinki za graniaca. Kiedys tutaj zarejestrowałam sie, a na 2 dzień wyjechałam. Względy rodzinne. Przyjechałam i przypomniałam sobie... przez google
pasko......o nie nie.....ja mu nie pozwolę tak przyrosnąć...5 baniek starczy
Lecę paciu, bo jestem zmeczona, ale napewno zajrze tutaj , bo jest supcio
aha.. to dużo wyjaśnia. Faktycznie obecnie jest zabezpieczenie, że po rejestracji nowego nicka, nie można 3 dni pisać na czacie. Chat jest po prostu zbyt ważny (strona główna)
Dobranoc.Czas
pasko......2 za długo nie wchodziło jako joker.......przy tej liczbie nie padnie.......to tak samo jak przy najdłużej oczekiwanych trójkach.....jak wpada zawsze jest mało trafionych trójek
no co ty yoker 2 to naprodukuja kuponów po 10 zl j= 0 j=1 i ts zadowolony
ja od listopada nie trafilem nawet 100zl nawet 3 w lotto nie mialem o mini to nie mówie wcale bo chyba z rak nic
ja w lotto dwa ostatnie losowania trafiona trójka,,,raz w lotto plus
>>> 1550879. Pęsko
Pasko co myślisz o zrobieniu jakiegoś spotkanka multipaskowiczów ?
> No fajnie by było... jeśli nie w tym roku, to w następnym robimy na 100%
pasko......po powrocie z karaibów mówiłeś coś o koszulkach.....gdzie one są się pytam..
halapek: czujna bestia z Ciebie. Trzeba to popchać do przodu fakt
W Jokerze w momencie gdy cztery liczby są wybierane przez komputer jest jeszcze większa możliwość kontrolowania losowań. I można w nieskończoność ustawiać aby w żadnym zakładzie nie było czterech liczb, które zostaną wylosowane. I przez ciągle utrzymująca się kumulacje więcej ludzi gra w Jokera. Bo przecież zainteresowanie grą było bardzo małe a kumulacja trochę to poprawiła.
pasko.....masz może dane ile zakładów najwięcej było zawartych na jedno losowanie w całej histori jokera??
caly miesiac morzesz wyslac kupona yokera tj 15 losowan
to na ile do przodu przewidziane liczby maja
to na ile do przodu przewidziane liczby maja
Pasko!!!
Proponuję nowe E-motki:
1]<napad bandytów na dom wariatów;
2]<sex> [jest taka na GG]
Proponuję nowe E-motki:
1]<napad bandytów na dom wariatów;
2]<sex> [jest taka na GG]
niech 50.000 osób wysle na 15 losowan jednego dnia tj 37,50
i na jedna kartke spisze kombinacje liczb to wkonu by komus spasowaly
i na jedna kartke spisze kombinacje liczb to wkonu by komus spasowaly
w mm średnio wysyłanych jest około 800 000 zakładów.....a w jokera raptem około 120 000 zakładów....to jak ma nie być kumulacji....ludzie poprostu w to nie grają bo to troche tandetna gra
jak nie trafisz yokera to zapomnij o jakiej kolwiek wygranej na poczatu wyskakiwaly a teraz wola ci dac j+1
halapek: jest taki artykuł:
http://www.multipasko.pl/news88.html
I wykres dla Ciebie: http://www.multipasko.pl/img/joker160.png
http://www.multipasko.pl/news88.html
I wykres dla Ciebie: http://www.multipasko.pl/img/joker160.png
jest to początek... ale później już było tylko gorzej... teraz jest powrót na poziomy powyżej 150 000 zakładów, a jest już blisko 500 losowań Jokera. Jak padnie kumulacja, to pewnie go ubiją
pasko...dzięki......tz że nigdy joker nie miał zbyt wielkiej popularności....a nawet wręcz odwrotnie ..co losowanie to mniej zakładów,.......dopiero przy terażniejszej kumulacji się ruszyło.....
i powieci mi ze dokladali do gry kase bo w to to juz nie uwierze
pamientasz numerka jak ludzie typowali sami to terz byly kumulacje ale nie takie
myślę .że gdyby dawali ludziom typować wszystkie liczby.......joker miałby dużo większą popularność
i ostatnie losowanie numerka podzial puli kumulacji na pojedyncze wysokosci wygranych to wtedy troch sie zdenerwowalem mialem 12zakladów z nr 34 a wyszla 14 i smieszne wygrane wtedy
dawno powinni jokera zlikwidować....oni nie mają z tego za wielkich zysków i ludzie też za tą grą nie przepadają.....
zostaje im około 100 000 z każdego losowania..........to przez te czternaście miesięcy uzbierali około 17 milionów......z lotto tą sumę mają po pięciu losowaniach