Wpisy 1 550 485 – 1 550 584
27 maja 2013 15:18 → 27 maja 2013 20:46, 100 wpisów
torsan a to ja przepraszam i ograniczam ilość zakładów do minimum A teraz znikam
no własnie nie mam... rano tylko puszczałem, a teraz na chybika mi brakło
dochodzi południe na bahama
ja dalej drina sącze...
Pozdrawiam franek
jak wruce popiszemy
ja dalej drina sącze...
Pozdrawiam franek
jak wruce popiszemy
to nic nie da wam co ma wpasc to wpadnie a jesli cos ustawiaja to od razu przy drukowaniu wasze numery ida im do systemu jak dobrze odczytacie z mapkek to chcecie czy nie to ta wam liczba pojdzie
możesz coś pozmieniać w tym chybił, zawsze jak puszczam to wchodzą mi 4 lub 3 cyfry z losowania na chybił
a przewaznie jest tak ze wiecej jak 3 trafne nie daja jak juz chcecie cos puszczac z ich numerow to bierzcie dzielcie dziesiatke na pol na dwa zaklady do jednej piatki dopisujecie swoje piec do drugiej polowki tak samo
na pewno nie puszczaj tych moich chybił to ci nic nie da... chyba że moje wygrają
Dzisiaj padło siedem liczb z dwudziestu z pierwszego losowania w 1996 roku. Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej...
DoctorRoss: wczoraj padło 7 liczb z 13 pierwszych liczb Multi Multi tj. 01,02,03,04,07,10,13
Pasko: no właśnie. Gdyby to wiedzieć...
To ja się do was dołączam.
dobry wieczór
skreślać i wygrywać
21,33,40,57,69
21,27,33,38,40
DoctorRoss
07.09.2012 padło 11 liczb z 20 wylosowanych w pierwszym losowaniu, co dawało realną szanse trafienia 5/10 i 6/10. Nawet jeśli wysłać by 10 zakładów to szanse na trafienie czegoś więcej niż 7/10 są małe. 7/20 trafione daje nam praktycznie 0% szans na 6/10 przy zawarciu 10 zakładów
07.09.2012 padło 11 liczb z 20 wylosowanych w pierwszym losowaniu, co dawało realną szanse trafienia 5/10 i 6/10. Nawet jeśli wysłać by 10 zakładów to szanse na trafienie czegoś więcej niż 7/10 są małe. 7/20 trafione daje nam praktycznie 0% szans na 6/10 przy zawarciu 10 zakładów
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Medea76 wiem ze jestes osobą ambitną i cały czs szukasz tropu, podpowiem CI----DOMY ASTRALNE, TAM ZNAJDŹESZ COS CIEKAWEGO
pod warunkiem ze wiesz w którym domu aktualnie sie znajdujemy.
Pozdrawiam
Medea76 wiem ze jestes osobą ambitną i cały czs szukasz tropu, podpowiem CI----DOMY ASTRALNE, TAM ZNAJDŹESZ COS CIEKAWEGO
pod warunkiem ze wiesz w którym domu aktualnie sie znajdujemy.
Pozdrawiam
player...
Miisiek..nie wiem może tez być i jutro nie wiem
Wlasnie tak się typuje ja nie obliczam statystyk i tak jest najlepiej
przynajmniej ja tak typuje
Może i tak być
Na co mi obliczać co padło tydzień lub dwa temu liczy sie co bedzie o 21:40
Lila...
fiolka
lila...kupony nadane
Lila
Fiolka sny były?