Wpisy 1 548 428 – 1 548 527
25 maja 2013 14:18 → 25 maja 2013 16:41, 100 wpisów
i dobra juz znikam...
Jednak wkradł się w łaski?
Robal.Witaj.
robala...
menelisko
lili...e-46 ....robal....krzysio744....matek.......mrówka........triset....jackwar....torsan....medea.....
lili...e-46 ....robal....krzysio744....matek.......mrówka........triset....jackwar....torsan....medea.....
Wasyl.
witam ja ino na 5minet i spadam na
e46
jeśli dobrze rozumiem -
nie wiem kim jest, i jaką niesie, czy ukrywa tajemnicę, ale - nie jest durny - to widać... Owszem, prawdopodobnie był wcześniej, ale przecież pierwszy nie robi nic nagannego, nie jest zaczepny - itd prawda ?
jeśli dobrze rozumiem -
nie wiem kim jest, i jaką niesie, czy ukrywa tajemnicę, ale - nie jest durny - to widać... Owszem, prawdopodobnie był wcześniej, ale przecież pierwszy nie robi nic nagannego, nie jest zaczepny - itd prawda ?
menel dzbanów u mnie ni ma wykupili
swieta idą
swieta idą
Robal.Masz rację.A te łaski,to nie dotyczyły Ciebie.
MatekzMatek....ciągle tom sama piosenkę wklejasz.
Ułóż nowa...haaa
Ułóż nowa...haaa
Znalazło się przypadkowo pod Twoim wpisem.
dzisz zaszaleje
e46
chyba, że źle zrozumiałem, i Twoje było do 'czego' innego, to jednak nie zmienia powyższego
aha no to tak - też się zastanawiam
chyba, że źle zrozumiałem, i Twoje było do 'czego' innego, to jednak nie zmienia powyższego
aha no to tak - też się zastanawiam
++=
do wieczoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Robal.
Wasyl
wasyl ..ty teraz widzidz teraz jest brzydka pogoda deszcz zimno i ulewny jak powodzian
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
Yota ..wczoraj dobrze ja chytry ..było przegrane 2 razy 1/3
--
1 548 369
--
i znikam..
--
1 548 369
--
i znikam..
miłego dzionka tym wszystkim przed monitorem na mp
u mnie3/10 i na ch-t 1/10
u mnie3/10 i na ch-t 1/10
reniuszka iii no brawoo ..twoja plusaaa .gr B
umykam ulżyć kręgosłupowi i położyć się dziebko,bo jeszcze trza mieszkanko ogarnąć
tak krzysio tylko wysłany w 10/10 i bez plusa,gdyby mądra Renia dała ino 55 z +to by teraz miała 88zł
miłego popołudnia
stawiam na borussię być możliwy remis być
pewniak 76 ?
cześć kleo
franiuś ..wiesz co to thanks po ENG ... pewnie nie uczyłeś w szkole
krzysio akurat nie rosyjski miałem
raz dwa czy cztery ? Być możliwe , 9,10 jedna z tych być powinna
jaaa pintol co za chory kraj ...złapał samica jak zwierzeta i ukradł nerka i na sprzedaz
----
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,15679014,wiadomosc.html
--
franiuś i no dobrze ty umiesz CCCP ..taświdanija
----
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,15679014,wiadomosc.html
--
franiuś i no dobrze ty umiesz CCCP ..taświdanija
franek ja mysle ze 10 bo 9 po odstepach widac ze schodzi po jakichs tam odstepach a 10 nie chodzila wczesniej latala z przerwami a teraz moze pojsc raz za razem;d
krzysio
.
Misiek a 11 ?
.
Misiek a 11 ?
cześc ..
Kleopatro ..gratulacje powtórki życzę
spadam
11,1,2,30...dalej nie wiem
Kleopatro ..gratulacje powtórki życzę
spadam
11,1,2,30...dalej nie wiem
jocia misiu kolorowy
papapa
papapa
Kleopatra..i no pieknie za 7/10 ..a tam foto profil co za piekniucha kociaki miauuuu..
Yo0ta ..ty grasz teraz real ..ja nie gram ..to czego mam hazard jak hoorror i dobra jasne znikam..
mysle ze jedenastka raczej nie juz bym wolal 13 zrobic ale zrob jak uwazasz
ja wczoraj na dzisiaj bylem pewny tylko 61 ! dzisiaj uwazam ze moze byc pewniakiem 35 ale czasami 35 myle z 31 lub 39
Yota ..i no dobrze twój kolega pan robala tak uciekł i nie da 2 trójki ..ja równiez
ale 35 poszlo 3 razy poszlo 2 razy a dzisiaj by bylo 1 raz tak jak z 61 podobnie i 35 mam w numerach do dzisiejszego losowania
witajcie;
ach, sprawdziłem swoje numerki sprzed dwóch tygodni - teraz o 14ej weszło 8 z 10. Ale nie wysłałem, niestety. Warto puszczać przez jakiś czas te same?
ach, sprawdziłem swoje numerki sprzed dwóch tygodni - teraz o 14ej weszło 8 z 10. Ale nie wysłałem, niestety. Warto puszczać przez jakiś czas te same?
hej,
czy ktoś czytał moje pytanie?
czy ktoś czytał moje pytanie?
jocia kłotku zgadnij co mam w środku
dr.ross
warto ! Ja bym rzucił je na 4 losowania
warto ! Ja bym rzucił je na 4 losowania
co jest doktorku ?
Puszczone już , jeszcze na chybiła mam na 10 liczb
14,15,20,30,34,48,61,63,69,72 takie na chybił
14,15,20,30,34,48,61,63,69,72 takie na chybił
Tak teraz patrzę na mapkę i bardzo fajne liczby mam na chybił