Wpisy 1 548 – 1 649
30 sierpnia 2007 22:33 → 4 września 2007 10:53, 100 wpisów
W DUŻYM LOTKU KULE POWINNY BYĆ JEDNEGO KOLORU
Kij w oko dla jakiś Rembiszewskich,niech gość zapamięta do końca życia PAZERNOŚĆ NIE POPŁACA...
a zobaczymy na dziś multi
12,34,45,65,71
8,17,28,29,30
5,15,17
a zobaczymy na dziś multi
12,34,45,65,71
8,17,28,29,30
5,15,17
Jeszcze raz o losowaniu DL... Czy zwróciliście uwagę, że jeszcze przed samym losowaniem Rembiszewski powiedział, że (niezbyt dokładny mój cytat, ale mniej więcej o to chodziło...) "to losowanie zapamiętamy do końca zycia". Jak to sprawdzić?
wacus-ostatnie szczególne losowanie! a zcięcie 40 tek po uwolnieniu blokady?. Sprawdzałem bo nagrywam!.
NIE film tylko nagrywam wszystkie losowania TS!.
Warto czasami puścić w wolnym tępie i zabaczyć jak nas robią w to co koń pod brzuchem nosi.
Warto czasami puścić w wolnym tępie i zabaczyć jak nas robią w to co koń pod brzuchem nosi.
rembiszewski powiedział "to losowanie zapamiętamy na długo"
wiedział co mówi cwaniak.
wiedział co mówi cwaniak.
He he co ja pisze "film" chyba sie jeszcze nie wybudziłem :))) Umiałbyś mi przesłać na maila: kry19@o2.pl
Według mnie to smieszne co oni robią i że nie ma na nich siły.... ale co moze wzykły szary człóowiek i dlatego ja sie na bukmacherke przerzucilem przynajmniej jestem na + a nie ciagle na - POZDRO gracze
18,18,20,23,24,19,19,[TERAZ>22DNI]
wyżej to dotychczasowe największe przerwy dla liczby 12
wyżej to dotychczasowe największe przerwy dla liczby 12
Prześlijcie mi film to udostępnię na stronie, bo ja niestety nie nagrałem.
Ostatatnie środowe losowanie DL to jedno wielkie oszustwo.
Zreszta nie tylko środowe.
Chyba przez to ludzie zamiast grać częściej 3 razy w tygodniu to będą odchodzić od Totka.
Zreszta nie tylko środowe.
Chyba przez to ludzie zamiast grać częściej 3 razy w tygodniu to będą odchodzić od Totka.
Niezla sciema z tym srodowym losowaniem ma ktos moze nagranie?? I tylko aby czekaja na te 3 losowania w tyg. bo kaska bedzie leciec czesciej i te odliczanie na stronie lotto smieszne hehe
Chyba umknęło coś ważnego waszej uwadze w kontekście spółdzielni. Bez względu na to, jak bardzo podejrzanie wyglądało ostatnie losowanie DL, to w nim właśnie wyłonił się NOWY LIDER w rankingu. Otóż grając jego typami, mamy zysk w wysokości 8635,20 zł. w przeciągu pięciu losowań (o ile dobrze policzyłem) !!!
Gratulacje dla "zbyszeks". Więcej celnych typów życzę, również w losowaniach niepodejrzanych.
Gratulacje dla "zbyszeks". Więcej celnych typów życzę, również w losowaniach niepodejrzanych.
Wygrał 7 milionów zł i ich nie chce
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=400876
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=400876
bigMoneY i taka jest cala prawda o lotto naprawde Prezes na pewno tu zagląda albo jest jednym z nas
Czy ma ktos w jednym pliku wszystkie losowania ale nie posortowane?
no ale jak ktos gra 6 liczbami a nie "dla zabawy wpisuje sobie 12" to nie moze liczyc na statystyki na tej stronie, tutaj tylko 12 mozna typowac, dziwne ze nie ma opcji 6 licz :( a myslalem ze sobie bede typowal na tej stronie
Piszcie do faktu w sprawie tego dziwnego losowania dużego lotka
redakcja@eFakt.pl
Może większy szum wokół tego coś da.
redakcja@eFakt.pl
Może większy szum wokół tego coś da.
lalu - przepraszam, że wczoraj z podanych pięciu liczb dla Ciebie padły tylko trzy. miały paść wszystkie pięć.
4 szóstki padły w Warszawie, 2 w Poznaniu, i po jednej w Białymstoku, Katowicach i Kielcach
nowy prezenter w lotto(tez sie maja czym chwalic)sam rysio szkolił nowego kolege około miesiaca.koleś zaczyna od 4 wrzesnia.
Ryszard chyba odchodzi na emeryturke. Co mu się dziwić... tyle milionów na koncie - nic tylko jechać na Karaiby :)
mozecie mi pomoc znalezc taka fajna strone? tam byly system alpha, najdluzej oczekiwane liczby, liczby ktore padaja najwiecej razy i cos jeszcze tylko nie pamietam co, ta strona byla podawana chyba nawet tutaj...
Witam. Polecam dzisiaj kuponik: DUISBURG-BIELEFELD 2x oraz EMPOLI-INTER 2. Kupon kumulacyjny po kursie 2.06 lub osobno. Pozdro all
'41' w multi.
Panie Januszu, błagam! Zmień wygląd strony bo nie mogę się połapać. Znasz się na informatyce, więc jakiś przejrzysty layout nie byłby nie do wykonania. Pozdrawiam
Panie Kamilu... jedni szybciej się uczą inni wolniej. Myślę, że Pan również w końcu się połapie. Pozdrawiam :)
xg? czy moge Cie prosic o podanie mi adresu tej strony?, bede wdzieczna:)
a może jeszcze jakieś...:
8,17,28,29,30
8,17,43,80
12,13
w sumie 9 liczb
8,17,28,29,30
8,17,43,80
12,13
w sumie 9 liczb
xg! testowałem ten system alpha i żadnych rewlacji!!! wszystko na minusie!
spoko, spoko, :) ja jeszcze nie sprawdzalem... a nie wiem czy na tej stronie mozna podawac inne strony?
DLA GRAJĄCYCH GRUBIEJ I SYSTEMATYCZNIE POLECAM SYSTEM SKŁADAJĄCY SIĘ Z DZISIEJSZEJ 20-KI PLUS 10 CYFEREK DODATKOWO Z OSOBISTYCH OBSERWACJI I AUTOPSJI 1-8 6-7. WIELE PIĄTEK I CZWÓREK NIE LICZYŁEM. 8 PADŁA W 10 A POZOSTAŁE W ROZPISIE NA 9 SKREŚLEŃ OGÓLNIE ŚREDNIO NA PLUSIE OKOŁO 1500 PLN GRAM ZA OKOŁ 20 W PORYWACH 30 PLN DZIENNIE LUDZIE CIERPLIWOŚĆ POPŁACA
Najwyższy czas na liczbę 12. W najbliższym losowaniu musi wejść i WEJDZIE!!!!!
ja postawilem 20zl na radwańska i wygralem a kurs 5,40 heheh +97 zl
A braliście pod uwagę fakt, że liczba wylosowana jako pierwsza powtarza się dnia następnego? Często się sprawdza ale z przerwami. Chyba gdy wymieniają kule wtedy się zaczyna psuć ta teoria. Tak więc na dziś: 46
Damian DG czym się kierowałeś obstawiając Radwańską?Przecież to tak jak w dużego skreślić 1,2,3,4,5,6.
To na dziś proponuję: 12,40,46,68,70. Taka sobie piąteczka:) Pozdrawiam.
NA DZISIAJ 12.61.80.27.29.73 DODATKOWO DO ROZPISU PARKA 11.13 POWODZONKA
Witam- to ciekawe forum- do 12 dorzucam 20 i 8.
chudy proszę:
http://www.lottostat.net/#
http://www.lottostat.net/#
Od wtorku mamy w studio nowego po..ba: Daniel Wieleba. "Kto z kim przestaje, takim się staje". Pozdrawiam
My tutaj na czacie piszemy propozycje, co puszczamy a ONI (lotto) to czytają i losują inne!!! :)))
bo taka prawda,dzisiaj to może i ktoś coś trafił,ale pewnie na chybił-trafił...
Gram tylko w duzego, powinni zlikwidowac te multi , ekspresy i numerki i zamiast tego 7 dni wtygodniu duży lotek, Co wy na to?
Multi niech zostanie-brakowałoby czegoś na codzień.Trzeba tylko myślę konsekwentnie i cierpliwie robić swoje/pasować typki/
Witam
Po moich obliczeniach 10 na jutro:
5;38;43;50;52;58;63;67;76;79
Po moich obliczeniach 10 na jutro:
5;38;43;50;52;58;63;67;76;79
bez obliczeń z kazdego losowania w dniu nastepnym wystepuje od 4--9 powtórzeń wystarczy dopisać 10 dodatkowych poprzemieniać ze cztery razy i puścić kto gra grubo niech spróbuje pzdr.
AHA POLECAM ROZPISY NA 8-9 SKREŚLEŃ + 3 DZIESIĄTKI BARDZIEJ SIĘ OPŁACA CO WY NA TO ?
Dobre, tylko jakbyś pokazaał to na drobnym przykładzie to byłoby nieźle! Pozdro!
CO DO PRZYKŁADU Z SOBOOTY W NIEDZIELĘ POWTÓRZYŁO SIĘ 6 NUMERKÓW PRZY PRZEWADZE LICZB NIEPARZYSTYCH MOŻNA BYŁO DOPISAĆ WIĘCEI PARZYSTYCH I PRZY DOBRYM ALE DROŻSZYM ROZPISIE np.Z 30 CYFEREK MOŻLIWE BYŁOBY TRAFIENIE NAWT 8 Z 8 CIEKAWE PRAWDA
OCZYWIŚCIE TAKA GRA JEST KOSZTOWNA ALE W TRYBIE OSZCZĘDNOŚCIOWYM ZA 20 30 ZETA MOŻNA SIĘ WYROBIĆ CO DO TRAFNOŚCI NIE NARZEKAM ALE ZBIERAM NA SYSTEM ZA 15000 ZETA M-NIEI MYŚLĘ ŻE TE TRZY RAZY BĘDĘ NA TARGOWJ PZDR.WIARYGODNOŚĆ MOJEJ TEORII I PRAKTYKI MOŻNA SPRAWDZIĆ W INTERNECIE SPRAWDZAJĄC DZIEŃ PO DNIU OBOJĘTNIE JAKI M-ĄC
Kaczor... jest to bardzo ineteresujące lecz nie rozumiem pewnej rzeczy ma 20 licb które padły poprzedniego dnai i co??? Dopisuje do nich 10 swoich i co robie z tego kilka 8,9 i 10 tak 10 zeby wyszło ok 20 30 zł??? Ale nie mam zadnej gwarancji... A zeby trafic 8/8 to naprawde trzeba miec kilkadziesiat rozpisek jak nie wiecej... Przy duzym szczesci!!!
Z 30 CYFR PRZEPLATAM PARKI PARZYSTE NIEPARZYSTE I ROZPISUJE NA 12 ZAKŁADOW NIE ZAWSZESIE SCHODZĄ W 7 CZY 8 BO ZALEŻNE TO JEST OD ILOŚCI CYFEREK POWTÓRZONYCH NASTĘPNEGO DNIA A TE WUSTĘPUJĄ OD 4 MIN DO 9 MAX DODATKOWĄ 10 DOBIERAM INTUICYJNIE OGÓLNIE NIE JEST ZLE
No to jak ty grasz na parki czy na 8,9,10 bo to jest róznica i co te parki parzyste łaczysz z nieparzystymiczy? jak masz gg to podaj podyskutujemy...
JEŻELI JEST TE 20 30 ZETA WOLNEGO MOŻNA SIĘ BAWIĆ BO JA NA SWOJĄ 10 CZEKAM MIN.8 LAT CHOCIARZ TYDZIEŃ TEMU WYSZŁO Z NIEJ AŻ 8 TRAFIEŃ I TU PECH BO WŁAŚNIE W 10 BYŁO 520 ZETA ALE PRZY 9 BYŁOBY 2000 DLATEGO GRAJCIE SKREŚLENIAMI PONIŻEJ 10-U
USTAWIAM JE PARKAMI W TRZECH RZEDACH PO 10 NAPRZEMIAN I DOPIERO ROZPISUJE
jeszcze jedna rada warto przjrzeć się jak dana 20-30 wchodziła w analogicznym okresie w latach ubiegłych polecam bardzo pomocne kto trafi dzięki moim radom niech się pochwali PZDR.
a to gg masz?? I łaczysz po 4 pary np. i wychodzi 8 liczb?? 12 zestawów wychodzi 30 zł no i w jednym z nich musi byc 6/8 (30zł zwrot) ale jeszcze beda drobne 4/8 i 5/8 pieknie by było trafic 7/8 i 8/8 ale to chyba juz ciezko
GG NIE MAM JA OSOBIŚCIE SKREŚLAM NA 9 PRZECIĘTNIE TE CZTERY RAZY W TYGODNIU 6/9 PADA BEZ PIĄTEKI CZWÓREK KTÓRYCH NIE LICZĘ SUMA SUMARUM WYCHODZI ŻE GRAM ZA DARMO I ODKŁADAM NA DUŻĄ GRĘ
KACZOR,nie za bardzo wiem o co chodzi w twoim rozpisie,ja też bawię się w mutlti,tylko najgorsze że dużo wygranych przegapiam.Moim sposobem trzeba grać od 20 do 50 zł,chociaż niekoniecznie...cdn
w ostatnich dwóch tyg. przegapiłem 3x 5/5 i 1x 6/6,i to jest najgorsze,ale cieszy mnie to że wchodzą,może tym razem nie "dam tyłka",napiszę jeśli ktoś będzie chciał...
w ostatnich dwóch tyg. przegapiłem 3x 5/5 i 1x 6/6,i to jest najgorsze,ale cieszy mnie to że wchodzą,może tym razem nie "dam tyłka",napiszę jeśli ktoś będzie chciał...
w multipairs pewnie jest taka opcja...najczęściej chodzące liczby z ostatnich 50 losowań
oki.Ja biorę 50 i 51 ostatnich losowań,może i inne zakresy też są dobre,ale jeszcze tego nie testowałem...jak ktoś ma możliwość to sobie zobaczcie okres od 10.07-29.08 bodajże 7 liczb od samej góry poszło pokolei parzystych
poszły liczby bez żadnych przerw,najlepiej je wydrukować z tych 50 i 51 losowań,będzie wygodniej,ja segreguję je na ilości wystąpień(oddzielam sobie poziomymi kreskami)żeby było przejrzyściej...