Wpisy 154 704 – 154 803
29 sierpnia 2010 13:44 → 29 sierpnia 2010 15:04, 100 wpisów
witam wszystkich
ja dzisiaj będe wygrana bo mam nie wysłane to o 2.50 do przodu
ja dzisiaj będe wygrana bo mam nie wysłane to o 2.50 do przoduagusia298 hejka
ja dzisiaj pojechał na 5zł w MM głupiutkie liczby puściłem hehe ale może może 
ja dzisiaj pojechał na 5zł w MM głupiutkie liczby puściłem hehe ale może może 
mewerik21 to życze ci wygranej obyś był do przodu nie odwrotnie mi pozostaje dzisiaj tylko śledzić trzymam kciuki

moje na dzisiaj : 15,35,40,50,76
a drugie 14,15,17,19,23,25,27 a nóż 
a drugie 14,15,17,19,23,25,27 a nóż 
Całkiem niezle troche pochmurno oby po 14 nastrój był jeszcze lepszy
ale tak wam powiem że nie liczę dzisiaj na wygraną bo pewnie znowu będzie d...... !!!!
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 07,19,21,22,25,26,27,30,33,41,43,46,56,59,63,64,71,75,77,78 - Plusem jest liczba: 75
Wygrałem !!!! 

Mam 3/4 sam skreśliłem
Miałem liczby 41,51,56,59
8 zł

Mam 3/4 sam skreśliłem
Miałem liczby 41,51,56,59
8 zł

Witam
przeglądarka - mozilla
od wczoraj ,wyrzuca mi "losowanie na żywo", muszę odświeżać, żeby jeszcze raz zacząć oglądać...
Nic nowego nie instalowałem...
Czy ten kłopot mam tylko ja ?
Torsan>>
krótka spódniczka - "krótkie" wyniki
przynajmniej u mnie
przeglądarka - mozilla
od wczoraj ,wyrzuca mi "losowanie na żywo", muszę odświeżać, żeby jeszcze raz zacząć oglądać...
Nic nowego nie instalowałem...
Czy ten kłopot mam tylko ja ?
Torsan>>
krótka spódniczka - "krótkie" wyniki
przynajmniej u mnie

mi dzisiaj tak zrobiła i uciekłem na lotto.pl
Robal i pewnie ci przerywa no nie?
To weź puszczaj wyniki tam po prawej stronie i tam puszcza się film i też będzie przerywać ale to klikaj sobie wtedy co chwilę przycisk open aby film dalej szedł..
To weź puszczaj wyniki tam po prawej stronie i tam puszcza się film i też będzie przerywać ale to klikaj sobie wtedy co chwilę przycisk open aby film dalej szedł..
agusia298
to nie w typowaniach to realu !!!
3/4 trafiłem sam skreśliłem i mama 8 zł

to nie w typowaniach to realu !!!
3/4 trafiłem sam skreśliłem i mama 8 zł

Ricardos i znowu niskie pokłony dla Ciebie.Ja nie wiem jak Ty to robisz,ale chyba rzucę tarota bo Tobie idzie lepiej.Znowu dałeś mi wygrać.

wszystkim wygranym GRATULKI SERDECZNE

ricardos ziomalu ja muszę również podziekować.nie było mnie długo w polsce i nie wiem jak te liczby chodza.dzieki za odp na maila.musimy sie spotkac na 

może ty darson choć zauważysz że weszłam

Cwiczymy dalej kasieńko?????

ja mam z głowy losowanka
dziś nie dam rady dojechać do kolektury
dziś nie dam rady dojechać do kolektury
Dopiero odprowadziłem gości wóciłem oni pojechali odpowiem na meile jeżeli ktoś napisze chciałem tylko powiedzieć że jeżeli ktoś zagrał na trójki i piatki to trafił zadawalająco. Myśle teraz o czymś nowym ale to dopiero w następnym wejściu
krzys3355 kliknji meila dostaniesz to co wszyscy otrzymują spradz skuteczność dziś wpadło pięknie

gratuluję 

DARSONKU

DARSONKUNIE WIDZIAŁAM do mnie nie doszedł

Jaki system ile liczb ile skr z jaką gwarancją i na jakiego meila?
I go crazy, crazy, baby, I go crazy 

Dariusz Witkowski a ja mogę cię prosić żebyś coś mi podesłał jaki systemik 5/5 albo 6/6 wielkie dzięki z góry (meverik21@tlen.pl)
Jestem na obiedzie jak coś poproszę o wiadomości na meila.Pozdrawiam wszystkich do zobaczyska następnym razem
wysłałeś nie do tej kasi meila
Panie Darku jak można następnym razem to też bym prosiła o maila(gram w mm na 3 i 5 liczb)oczywiście jeśli można-moni.da@interia.pl

Witam wszystkich 
To może i ja poproszę o liczby Darku, takie jak wysyłasz wszystkim może spróbuję i do mnie się uśmiechnie szczęście.
meil.. kaja44@poczta.onet.eu

To może i ja poproszę o liczby Darku, takie jak wysyłasz wszystkim może spróbuję i do mnie się uśmiechnie szczęście.
meil.. kaja44@poczta.onet.eu
hmm..Zagralam tylko raz w MM,bo zawsze gram w Duzego.Teraz chyba przestawie sie na MM...Darku,nie wiem szczerze mowiac,bo dopiero zaczynam grac w MM.Moze system na 6, 7 liczb.Za cokolwiek co przeslec,bede wdzieczna~!
calibre7@o2.pl

calibre7@o2.pl
to ja też poproszę na emaila na 7/7 mixmix@op.pl
mixmix@op.pl

Dobrze mam już obiadek będę pewnie wieczorkiem czekam na wasze meile pozdrawiam i zyczę spokojnego miłego niedzielnego popołudnia.Do zobaczyska ośmiornica meila dostaniesz za 5 minut.Pa

dzięki wielkie 

for you 

for me ? 

a Ty też chcesz kawe i ciacho??
2 ciacha 

pewnie i jeszcze 

kasia mamy kawe i ciacho

jak z Sosnowca mam Ci to wysłać???chyba że w urodziny przez eskę

plose

Dorota zaproś mnie

dziś odpada
nie mogę jechać autem