Wpisy 1 544 548 – 1 544 647
22 maja 2013 17:50 → 22 maja 2013 19:10, 100 wpisów
krzysztof c ja skreślam i liczę na szczęście i gram w realu na 5
krzysztof c
w mm - ja jednorazowo ok 2000, i widziałem tu sporo większe wygrane od mojej
są różne szkoły i punkty widzenia na metody - 'kreślenia'
MOnet
'wygrane' ? - przejmujesz definiowanie przeciwnika ?
w mm - ja jednorazowo ok 2000, i widziałem tu sporo większe wygrane od mojej
są różne szkoły i punkty widzenia na metody - 'kreślenia'
MOnet
jak najlepiej grać samemu skreślić czy na chybił'
Ten co z Lottomatu dostanie 6/6 to wychwalał będzie ch/t a ten co sam skreśli po datach np. -pewnie omiennego zadnia ...
Krzysztof >> metoda dowolna.
Aby skuteczna była.
Ten co z Lottomatu dostanie 6/6 to wychwalał będzie ch/t a ten co sam skreśli po datach np. -pewnie omiennego zadnia ...
Krzysztof >> metoda dowolna.
Aby skuteczna była.
MOnet
Etam.. to tylko takie sobie poprawianie zdeptanego ego typera.
Etam.. to tylko takie sobie poprawianie zdeptanego ego typera.
Robal tak aże pogoda burzowa i zimno jak w psiarni więc siedzę sobie i szwendam po necie
triset
- widziałem ...485. - dobra dobra
medea
yhymmmm, owocnego wałęsania
......
trafnych wysłanych
- widziałem ...485. - dobra dobra
medea
yhymmmm, owocnego wałęsania
......
trafnych wysłanych
To zimno idzie do nas z zachodu.
emerytka>> jak z zachodu to z e specjalną dedykacją via Chorzów..
Monet.
Dziękuję bardzo.
Dziękuję bardzo.
Ale miałam na myśli południowy zachód.Rozmawiałam właśnie z kimś z tego terenu.I to dosyć daleki zachód.
ojej jak to ludzie "gubią" główne wygrane w drapkach, wpierw wasyl, a teraz druga osoba...
Miisiek.
Mam,ale tylko dla znajomych.Przykro mi.
Mam,ale tylko dla znajomych.Przykro mi.
emerytko ja nie chce skejpa twojego bo jutro bede w Chorzowie i na kawke wpadne
Trisetum.
Już się cieszę.
Już się cieszę.
jakie wy tu wszystkie skryte zadumane w sobie ;d zachowujecie sie jak byscie mialy 15 lat i nie chcialy stracic cnoty
Miisiek.
Ja nie jestem zadumana w sobie,ale nie można zawsze kawę na ławę.
Ja nie jestem zadumana w sobie,ale nie można zawsze kawę na ławę.
Ricardos.
Korn
Drapek.
Kolacyjka
korn jak widzisz jolka się stara, od 26/04 do dziś dała już 3x 5/6 z chybika
trisio, nawet jeśli to prawda że zniszczyła- to nie wygra przed sądem z ts; a w/g mnie to bajka, ciekawy zbieg okoliczności że 2 osoby zgubiły/zniszczyły akurat gł. wygraną w exp i na dodatek obie korzystają z mp
drapek/mi to lotto nawet nie dumam nad tym czy to na serio czy nie,,póki są kurczaki w Kfc nie mam problemów do świata
w sumie inne zdrapki moglyby dla mnie nie istniec... poza lotkiem z rzadka cos kupuje... raczej do kolekcji... chyba ze ta pierwsza okaze sie wygrana
korn gdybym trafił na Twoją stronę z 2 l. temu, to zdarzało się nawet 8-9 wygranych pow. 48zł w keno/mies.- także zapchałbym galerię jak słąwek w lotto, a teraz gram skromnie
xingo w tej edycji tez mi nie podchodzi... wyjatkowo chyba juz wiecej nie kupie ani jednej sztuki
malej krzyzowki tez nie bede kupowal, dopoki w duzej jest o co grac... ale poniewaz wydrapalem juz 3x 30 zl z 3 roznych paczek, musze poczekac az otworza nowe, takze tez niepredko
uhapyy, tri też niedawno się zarzekał, że tego nie kupi/tego nie puści a jednak się złamał
w weekend wyjezdzam na pare dni z wawy, wiec moze tam sie zaopatrze w xl
jak drapacz wykupił z tydzień temu wszystkie szmaragdy i szy50 tak do dziś ts jolce towaru nie przywiózł
nic ponad wygrane gwarantowane, co ciekawe w każdej paczce szmragdów było 50zł, a drapacz stracił ok. 550zł
drapek/ja tam nie chce nikogo obrażać ale ludzie co paczkami kupują zdrapki maja na***ne w głowie,powiedz ze sie myle?
triso może on drapie dla rozrywki- w końcu nie jest nowym klientem jolki ichyba zdaje sobie sprawę że traci pół przyniesionej kasy- jak już tu pisałem 1x miał 1000zł w zł. rybce i 1x250 w zdrapmanie