Wpisy 1 544 100 – 1 544 199
22 maja 2013 11:09 → 22 maja 2013 12:39, 100 wpisów
unhappy
prawo w polsce jest po to by je łamac
prawo w polsce jest po to by je łamac
unhappy...nie będąc najbliższą ale matka lub żona,ojciec mąż siostra chyba może
lila-może rodzina i może ale osoba postronna już nie i tego się chciałem dowiedzieć
unhapyy -- ja przyjąłem mandat
z fotoradaru na siebie
chociaz mnie tam nie bylo
bo kumpel mial zaduzo punkcików
i by mu pl zabrali
powiedziałem ze poznaje sie na zdieciu
i policjant mial uja do gatki
z fotoradaru na siebie
chociaz mnie tam nie bylo
bo kumpel mial zaduzo punkcików
i by mu pl zabrali
powiedziałem ze poznaje sie na zdieciu
i policjant mial uja do gatki
lila, no wtedy tak... na zasadzie wyjatku
ale ogolnie jest to logiczne: grzywna jest rodzajem kary za jakies tam przewinienie... gdyby kazdy mogl ja placic za ukaranego, jaki bylby sens karania?
ale ogolnie jest to logiczne: grzywna jest rodzajem kary za jakies tam przewinienie... gdyby kazdy mogl ja placic za ukaranego, jaki bylby sens karania?
wasyl..oglądałeś wczoraj Superwizjer?Zajepali dyrektora ZUS-u bo wywęszył przekręty gangu w Bydgoszczy a zabójców brak ,tak karwa skutecznie zastraszyli sędziów i innych tam pionków
wasyl, piszesz o czyms zupelnie innym... TY dostales ten mandat... to, czy przyjales go zasluzenie, czy nie, to zupelnie inna sprawa...
ale gdy JUZ GO DOSTALES nikt (no, poza tymi najblizszymi) nie moze go za ciebie zaplacic
ale gdy JUZ GO DOSTALES nikt (no, poza tymi najblizszymi) nie moze go za ciebie zaplacic
torsan
To jest jak z płaceniem za mieszkanie. Książeczka opłat za mieszkanie komunalne jest na ten przykład na małżonka, który nie pracuje i pozwala sie żonie utrzymywać i fiansować swoje hobby czyli degustację szampanów na papierówkach. Jego małżonka cały czas dzielnie płaci nie zmieniając danyc. Kiedy w końcu małżonka ma dość i występuje o rozwód to nagle gdy dochodzimy do kwestii łożenia na utrzymanie rodziny i/lub tego komu ma przypaść prawo najmu milusiński z świętym oburzeniem stwierdza no jak to ja przecież płaciłem i wyciąga kwitki z swoim nazwiskiem.
To jest jak z płaceniem za mieszkanie. Książeczka opłat za mieszkanie komunalne jest na ten przykład na małżonka, który nie pracuje i pozwala sie żonie utrzymywać i fiansować swoje hobby czyli degustację szampanów na papierówkach. Jego małżonka cały czas dzielnie płaci nie zmieniając danyc. Kiedy w końcu małżonka ma dość i występuje o rozwód to nagle gdy dochodzimy do kwestii łożenia na utrzymanie rodziny i/lub tego komu ma przypaść prawo najmu milusiński z świętym oburzeniem stwierdza no jak to ja przecież płaciłem i wyciąga kwitki z swoim nazwiskiem.
unhapyy.... to jest kodeks wykroczen a za wykroczenia nie idzie sie do paki
s w przypadku o którym mowa to niezależnie od tego paragrafu tak naprawdę państwo jest wsio rawno kto płaci byle kasa grała
ha diabeł tkwi w szczegółach - widziałem kiedyś, jak o dane /na cieciurce/ pytali - per -
Piszpan Heniek
człowiek się przedstawił - i co mu mogli ?
innym razem /znajomy mówił /:
- Edward Gierek
- panie, pan Chyba kpisz, dowodzik
- pan nie znasz przepisów, pan nie ma prawa mnie legitymować
ot - życie życie...
Piszpan Heniek
człowiek się przedstawił - i co mu mogli ?
innym razem /znajomy mówił /:
- Edward Gierek
- panie, pan Chyba kpisz, dowodzik
- pan nie znasz przepisów, pan nie ma prawa mnie legitymować
ot - życie życie...
w polsce mozesz isc siedziec za kogos
pod warunkiem ze sie przyznasz
pod warunkiem ze sie przyznasz
wasyl, do aresztu jak najbardziej mozna... np. na 30 dni... robic nie trzeba, jesc daja
tylko trudno sie pozniej wytlumaczyc z tak dlugiego 'urlopu' w pracy
tylko trudno sie pozniej wytlumaczyc z tak dlugiego 'urlopu' w pracy
teraz masz dozur policyjny lub
obroza elektroniczna bo wiezienia przepakowane są
obroza elektroniczna bo wiezienia przepakowane są
lili...ładne mi spa jak pupal potem boli
kiszki odchodowej
lili... nie ogladałem bo w pracy bylem
wizjera
ups no to ładnie z nim pojechali
wasyl...zabili człowieka ,wiedzą kto zabił i wszystkich uniewinnili.To tylko w Polsce możliwe
----
------------------------------------
Dzień dobry.. .
------------------------------------
Dzień dobry.. .
lili..masz jakiegos linka
medea wed/net
Lila.. .
...........................................
zweszył afere i kula w ep
misiiek uwazaj bo ty tez zweszyłes afere
i moze kulka poleciec w twoją strone
misiiek uwazaj bo ty tez zweszyłes afere
i moze kulka poleciec w twoją strone
wasyl...http://superwizjer.tvn.pl/aktualnosci,984,n/bezsilnosc-polskiego-wymiaru-sprawiedliwosci,87840.html
misiek likwiduj konto szybko
i zakładaj 16 innych
i zakładaj 16 innych
Kraków to dziwne miasto. Debile z... maczetami grasują.. .
..................................................
..................................................
Medea.. .
+ 22. Może być.. .
.............................
.............................
u mnie burza wczoraj szalała i gradobicie
Lila.. .
Testu jeszcze nie ma.. .
........................................
Testu jeszcze nie ma.. .
........................................
e-46 jestes
lili poczytałem pamiętam
kula w ep i cisza
wasyl..i tak jedna osoba zastraszyła 10 karwa.Takie prawo mamy w Polsce właśnie
u mnie zaraz trzasnie zabami ni ma
medea, to troche bardziej zlozony problem...
kasa ma sie zgadzac, to fakt... i po to jest ten wyjatek, ze moze za ciebie (jesli jestes np. bezrobotnym bez oficjalnych dochodow) zaplacic rodzina... w tym wypadku 'moze' rowna sie 'musi'
ale przy mandatach sprawdza sie dane wplacajacego (jesli robisz to przelewem, raczej nie mozesz ich ukryc)... wtedy jak najbardziej moga sie przyczepic (a nawet musza, bo brak reakcji bylby potraktowany jako niedopelnienie obowiazkow)...
jesli wplacasz np. przez poczte na druczku, to faktycznie moze wplacic ktokolwiek... szczegolnie jesli plec sie zgadza... wtedy pani na poczcie nawet nie mrugnie powieka
co nie zmienia faktu, ze to nadal jest sprzeczne z prawem
kasa ma sie zgadzac, to fakt... i po to jest ten wyjatek, ze moze za ciebie (jesli jestes np. bezrobotnym bez oficjalnych dochodow) zaplacic rodzina... w tym wypadku 'moze' rowna sie 'musi'
ale przy mandatach sprawdza sie dane wplacajacego (jesli robisz to przelewem, raczej nie mozesz ich ukryc)... wtedy jak najbardziej moga sie przyczepic (a nawet musza, bo brak reakcji bylby potraktowany jako niedopelnienie obowiazkow)...
jesli wplacasz np. przez poczte na druczku, to faktycznie moze wplacic ktokolwiek... szczegolnie jesli plec sie zgadza... wtedy pani na poczcie nawet nie mrugnie powieka
co nie zmienia faktu, ze to nadal jest sprzeczne z prawem
Lila.. .
Ja chcesz, to test będzie za.... 3 600 sekund.. .
............................................
Ja chcesz, to test będzie za.... 3 600 sekund.. .
............................................
misiiek ...zostaw lili...
bo jest w szokuu poporodowym i mozesz
motyką po garbie dostac ---
bo jest w szokuu poporodowym i mozesz
motyką po garbie dostac ---
lila
no też tak słyszałem, że sex do oporu -
co prawda niekoniecznie ten, do którego przyzwyczajony
no też tak słyszałem, że sex do oporu -
co prawda niekoniecznie ten, do którego przyzwyczajony
unhapyy...... a poprostu dałem koledze kase zeby przelewem zapłacił i tyle
MAM PYTANKO
nalałem tuszu do kardridza
i nie drukuje koloru
i czarnego tez nie
nalałem tuszu do kardridza
i nie drukuje koloru
i czarnego tez nie
łapska pobrudziłem i lipa
mi cos dac to lepiej wyrzucić
lili...trzasnij miskiem
powiemy ze to szok poporodowy
powiemy ze to szok poporodowy
wasyl..szkoda sobie bruździć w papierach a co do drukarki to wyrzuć ją przez okno
wasyl
rozumiem - nie jest zabezpieczona czipem ?
to może - podciśnienie, albo zatkana, zaschnięta dysza
dobrego
rozumiem - nie jest zabezpieczona czipem ?
to może - podciśnienie, albo zatkana, zaschnięta dysza
dobrego
r-36 tez tak mysle
bo tusz jest i kapie z kard...
bo tusz jest i kapie z kard...
lila
nie doczytałem pewnie kontekstu, albo wyrwałem z całości ...
coś pisałaś -> gdzie SEX sam <- to mi się skojarzyło, z puszką ...
nie doczytałem pewnie kontekstu, albo wyrwałem z całości ...
coś pisałaś -> gdzie SEX sam <- to mi się skojarzyło, z puszką ...
Misiek....czytaj uważnie.Z tymi osobami z którym z tej stronki chciałam kontakt nawiązać to nawiązałam i wystarczy
Robalku...z jaką puszką?to misiek coś o sexie pisał pierwszy.Nie wiadomo o co mu biega
wasyl, jesli przelal ci kase bez konkretnej przyczyny (oficjalnej oczywiscie), us przy kontroli potraktuje to jako pozyczke albo depozyt nieprawidlowy... trzeba od tego zaplacic 2% podatku...
oczywiscie takie drobne sprawy bardzo RZADKO wychodza, bo nikt nie kontroluje TYLKO tego... one wychodza czasami przy okazji innej kontroli... i to tez nie kazdej... raczej wiekszej, kiedy poprosza cie np. o wyciagi z konta... na taka kontrole maja 6 lat bez paru miesiecy...
raczej nie masz sie wiec o co martwic, ale na przyszlosc nie przelewaj nikomu kasy (szczegolnie wiekszej) jesli naprawde nie musisz... to samo w druga strone... wtedy lepiej poslugiwac sie jednak gotowka...
polskie prawo jest pelne kruczkow, ktore rzadko sa wykorzystywane, ale gdy juz sie chce kogos naprawde udvpic, jak najbardziej urzednicy z nich korzystaja
i znikam na dluzej... milego dnia
oczywiscie takie drobne sprawy bardzo RZADKO wychodza, bo nikt nie kontroluje TYLKO tego... one wychodza czasami przy okazji innej kontroli... i to tez nie kazdej... raczej wiekszej, kiedy poprosza cie np. o wyciagi z konta... na taka kontrole maja 6 lat bez paru miesiecy...
raczej nie masz sie wiec o co martwic, ale na przyszlosc nie przelewaj nikomu kasy (szczegolnie wiekszej) jesli naprawde nie musisz... to samo w druga strone... wtedy lepiej poslugiwac sie jednak gotowka...
polskie prawo jest pelne kruczkow, ktore rzadko sa wykorzystywane, ale gdy juz sie chce kogos naprawde udvpic, jak najbardziej urzednicy z nich korzystaja
i znikam na dluzej... milego dnia
unhappy masz świętą rację w obu sprawach. Polskie prawo to istny labirynt w którym jednak jest pełno drug na przełaj przez sprytnie poukrywane w ścianach furtki
czarnuchu *ebany
ore ore
Test MM :
01, 03, o5, o8, 10, 11, 14, 17, 19, 23...|...25, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 42, 45, 48.
---------------------------------------------------------
49, 50, 53, 57, 62, 65, 68, 69, 73, 76.
01, 03, o5, o8, 10, 11, 14, 17, 19, 23...|...25, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 42, 45, 48.
---------------------------------------------------------
49, 50, 53, 57, 62, 65, 68, 69, 73, 76.
dobra spadam bo przyszli handlarze
a ja bardzo nie lubie domokrążców