Wpisy 1 544 048 – 1 544 147
22 maja 2013 10:50 → 22 maja 2013 11:25, 100 wpisów
robal, no wiadomo, ze nie da sie napisac programu, ktory by w jakiejs czesci nei robil tego, co inne... ostatecznie kazdy ma na celu to samo: analize TYCH SAMYCH danych...
chodzi mi jednak o to, ze nie zamierzam kopiowac zadnych programow...
szczegolnie, ze poza programem pasko i angierskiego innych nie znam
chodzi mi jednak o to, ze nie zamierzam kopiowac zadnych programow...
szczegolnie, ze poza programem pasko i angierskiego innych nie znam
PASKO
ja też nie rozumiem jaki jest cel takiego działania... już nie mówiąc, że się komuś chce podawać pod 16 kontami te same liczby. Być może ktoś chce narzucić swoje liczby w statystykach najczęściej podawanych liczb.
zweszyliscie spisek
ale az w oczy gryzie
a jesli oni grają w grupie
za to ze wspolpracuje z adminem poprosze o 14 godzinie 10/10 w multi hahah
pasko.j. wal bany pokoleji jak leci
misiek wyczaiłes spisek ts
unhhapyy
unhhapyy
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
robal, najlepiej napisz mi email i opisz dokladnie, co bys chcial
ja to na spokojnie za pare dni przemysle (ok. 29 maja) i zastanowie sie, co zrealizowac, jak i w jakiej kolejnosci
ja to na spokojnie za pare dni przemysle (ok. 29 maja) i zastanowie sie, co zrealizowac, jak i w jakiej kolejnosci
lilus ....
unhappy
jasne, dochodzi tylko drobna kwestia - co jeszcze chcesz /i możesz/ obserwować analizując - prawda ? Nic się niby nie wymyśli - przez parzyste, ćwiartki, brzegi, liczby pierwsze, podobne, jaka po jakiej, ze swoich zbiorów, z podobnych, lub "luźnych" zbiorów, z dat, ilości i wysokości wygranych, po fazy księżyca ...
.................
A jeśli - z jednego pokoju w akademiku, z jednej hmmmmmm powiedzmy remizy - albo istotnie - narzucając najczęstsze - ale
jasne, dochodzi tylko drobna kwestia - co jeszcze chcesz /i możesz/ obserwować analizując - prawda ? Nic się niby nie wymyśli - przez parzyste, ćwiartki, brzegi, liczby pierwsze, podobne, jaka po jakiej, ze swoich zbiorów, z podobnych, lub "luźnych" zbiorów, z dat, ilości i wysokości wygranych, po fazy księżyca ...
.................
A jeśli - z jednego pokoju w akademiku, z jednej hmmmmmm powiedzmy remizy - albo istotnie - narzucając najczęstsze - ale
miisiek, donosicielu
choc w sumie ja tez donioslem
a trafilem na to zupelnie przypadkiem... ktos chyba cos pisal na czacie o jakichs typowaniach i chcialem je sprawdzic... a tu zonk
choc w sumie ja tez donioslem
a trafilem na to zupelnie przypadkiem... ktos chyba cos pisal na czacie o jakichs typowaniach i chcialem je sprawdzic... a tu zonk
unhappy
dzięki za zainteresowanie tematem, ale - naprawdę - rozmawiam właśnie, już w tej chwili, o czymś w tym kształcie, odezwę się, co jest grane - na pewno...
dzięki za zainteresowanie tematem, ale - naprawdę - rozmawiam właśnie, już w tej chwili, o czymś w tym kształcie, odezwę się, co jest grane - na pewno...
misiek cool
torsan co chcesz wiedziec
mam brata w police
robal, multiliner powstal dlatego, ze jako - no powiedzmy sobie - osoba doswiadczona w analizach danych wiem, ze wazny jest nie tylko rodzaj analizy, ale i sposob prezentacji wynikow...
nie wszystko da sie dostrzec na 'suchych liczbach'...
nie wszystko da sie dostrzec na 'suchych liczbach'...
torsan..jak dał ciała to musi zapłacić a jak wydaje mu się,że nie jego wina może nie przyjąć mandatu
lila-chodzi mi po prostu o to czy osoba postronna może zapłacić mandat czy musi go zapłacić ta sama osoba co go dostała
torsan --- a chodzi o fotoradarrr
torsan, mandat karny to rodzaj grzywny... NIKT nie moze jej zaplacic za osobe, ktora go otrzymala
unhapyyy nieprawda
torsan..bierzesz mandat idziesz na pocztę i płacisznie ważne kto ważne ,że zapłaconyA tak na poważnie to nie wiem bo nigdy nie płaciłam
zapłacic moze byle kto
ino by miał kwitek z mandatu
ino by miał kwitek z mandatu
może może podobno - jak nie pamiętasz, i nie widać - czy to Ty , czy On prowadził
lila
dlaczego pogięło ? suuuuuperrr sprawa, jak misiek jaki czasem pośmigać na hulajnodze i ta w o l n o ś ć ...
wesołego
lila
dlaczego pogięło ? suuuuuperrr sprawa, jak misiek jaki czasem pośmigać na hulajnodze i ta w o l n o ś ć ...
wesołego
torsan ---------------a masz kogos kto placi mandaty
bo mam pare kwitkówf hi hi
bo mam pare kwitkówf hi hi
wasyl:
art. 57 kodeksu wykroczeń: kto (...) nie będąc osobą najbliższą dla skazanego lub ukaranego, uiszcza za niego grzywnę lub ofiarowuje mu (...) pieniądze na ten cel, podlega karze aresztu albo grzywny
art. 57 kodeksu wykroczeń: kto (...) nie będąc osobą najbliższą dla skazanego lub ukaranego, uiszcza za niego grzywnę lub ofiarowuje mu (...) pieniądze na ten cel, podlega karze aresztu albo grzywny
unhappy
prawo w polsce jest po to by je łamac
prawo w polsce jest po to by je łamac
unhappy...nie będąc najbliższą ale matka lub żona,ojciec mąż siostra chyba może
lila-może rodzina i może ale osoba postronna już nie i tego się chciałem dowiedzieć
unhapyy -- ja przyjąłem mandat
z fotoradaru na siebie
chociaz mnie tam nie bylo
bo kumpel mial zaduzo punkcików
i by mu pl zabrali
powiedziałem ze poznaje sie na zdieciu
i policjant mial uja do gatki
z fotoradaru na siebie
chociaz mnie tam nie bylo
bo kumpel mial zaduzo punkcików
i by mu pl zabrali
powiedziałem ze poznaje sie na zdieciu
i policjant mial uja do gatki
lila, no wtedy tak... na zasadzie wyjatku
ale ogolnie jest to logiczne: grzywna jest rodzajem kary za jakies tam przewinienie... gdyby kazdy mogl ja placic za ukaranego, jaki bylby sens karania?
ale ogolnie jest to logiczne: grzywna jest rodzajem kary za jakies tam przewinienie... gdyby kazdy mogl ja placic za ukaranego, jaki bylby sens karania?
wasyl..oglądałeś wczoraj Superwizjer?Zajepali dyrektora ZUS-u bo wywęszył przekręty gangu w Bydgoszczy a zabójców brak ,tak karwa skutecznie zastraszyli sędziów i innych tam pionków
wasyl, piszesz o czyms zupelnie innym... TY dostales ten mandat... to, czy przyjales go zasluzenie, czy nie, to zupelnie inna sprawa...
ale gdy JUZ GO DOSTALES nikt (no, poza tymi najblizszymi) nie moze go za ciebie zaplacic
ale gdy JUZ GO DOSTALES nikt (no, poza tymi najblizszymi) nie moze go za ciebie zaplacic
torsan
To jest jak z płaceniem za mieszkanie. Książeczka opłat za mieszkanie komunalne jest na ten przykład na małżonka, który nie pracuje i pozwala sie żonie utrzymywać i fiansować swoje hobby czyli degustację szampanów na papierówkach. Jego małżonka cały czas dzielnie płaci nie zmieniając danyc. Kiedy w końcu małżonka ma dość i występuje o rozwód to nagle gdy dochodzimy do kwestii łożenia na utrzymanie rodziny i/lub tego komu ma przypaść prawo najmu milusiński z świętym oburzeniem stwierdza no jak to ja przecież płaciłem i wyciąga kwitki z swoim nazwiskiem.
To jest jak z płaceniem za mieszkanie. Książeczka opłat za mieszkanie komunalne jest na ten przykład na małżonka, który nie pracuje i pozwala sie żonie utrzymywać i fiansować swoje hobby czyli degustację szampanów na papierówkach. Jego małżonka cały czas dzielnie płaci nie zmieniając danyc. Kiedy w końcu małżonka ma dość i występuje o rozwód to nagle gdy dochodzimy do kwestii łożenia na utrzymanie rodziny i/lub tego komu ma przypaść prawo najmu milusiński z świętym oburzeniem stwierdza no jak to ja przecież płaciłem i wyciąga kwitki z swoim nazwiskiem.
unhapyy.... to jest kodeks wykroczen a za wykroczenia nie idzie sie do paki
s w przypadku o którym mowa to niezależnie od tego paragrafu tak naprawdę państwo jest wsio rawno kto płaci byle kasa grała
ha diabeł tkwi w szczegółach - widziałem kiedyś, jak o dane /na cieciurce/ pytali - per -
Piszpan Heniek
człowiek się przedstawił - i co mu mogli ?
innym razem /znajomy mówił /:
- Edward Gierek
- panie, pan Chyba kpisz, dowodzik
- pan nie znasz przepisów, pan nie ma prawa mnie legitymować
ot - życie życie...
Piszpan Heniek
człowiek się przedstawił - i co mu mogli ?
innym razem /znajomy mówił /:
- Edward Gierek
- panie, pan Chyba kpisz, dowodzik
- pan nie znasz przepisów, pan nie ma prawa mnie legitymować
ot - życie życie...
w polsce mozesz isc siedziec za kogos
pod warunkiem ze sie przyznasz
pod warunkiem ze sie przyznasz
wasyl, do aresztu jak najbardziej mozna... np. na 30 dni... robic nie trzeba, jesc daja
tylko trudno sie pozniej wytlumaczyc z tak dlugiego 'urlopu' w pracy
tylko trudno sie pozniej wytlumaczyc z tak dlugiego 'urlopu' w pracy
teraz masz dozur policyjny lub
obroza elektroniczna bo wiezienia przepakowane są
obroza elektroniczna bo wiezienia przepakowane są
lili...ładne mi spa jak pupal potem boli
kiszki odchodowej
lili... nie ogladałem bo w pracy bylem
wizjera
ups no to ładnie z nim pojechali
wasyl...zabili człowieka ,wiedzą kto zabił i wszystkich uniewinnili.To tylko w Polsce możliwe
----
------------------------------------
Dzień dobry.. .
------------------------------------
Dzień dobry.. .
lili..masz jakiegos linka
medea wed/net
Lila.. .
...........................................
zweszył afere i kula w ep
misiiek uwazaj bo ty tez zweszyłes afere
i moze kulka poleciec w twoją strone
misiiek uwazaj bo ty tez zweszyłes afere
i moze kulka poleciec w twoją strone
wasyl...http://superwizjer.tvn.pl/aktualnosci,984,n/bezsilnosc-polskiego-wymiaru-sprawiedliwosci,87840.html
misiek likwiduj konto szybko
i zakładaj 16 innych
i zakładaj 16 innych
Kraków to dziwne miasto. Debile z... maczetami grasują.. .
..................................................
..................................................
Medea.. .