Wpisy 1 543 848 – 1 543 947
21 maja 2013 22:20 → 21 maja 2013 23:45, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 270 000 zł
Fiolka
Pasko pisał że jest pogryziony,
a Ty bąble podrapane masz
Pasko pisał że jest pogryziony,
a Ty bąble podrapane masz
Ja lecę spać
jutro wcześnie wstaje
Dobranoc wszystkim
jutro wcześnie wstaje
Dobranoc wszystkim
Fiolka
giaster w grupie C typujemy parki
jak chcesz możesz u nas typować myślę że reszta też się zgodzi
nie było mnie bo rozmawiałam na skypie,a teraz umykam ciepło żegnam miłe towarzystwo-jackwar,player,fiolka
Andromeda
Jak będę chciał. Ty wyraźnie zaczepki szukasz.
Za 1-2 się odgywasz wczorajsze?
Jak będę chciał. Ty wyraźnie zaczepki szukasz.
Za 1-2 się odgywasz wczorajsze?
andrala ..powiem mamucha ..ty tak mówisz spadaj wszystki facety jesteś młoda no jak
andrala ..no dobrze jutro przysiegam ..powiem wszystko ok...
taaaaa
no to może ustalmy......
typowanie dla punktów
czy typowane co grane
no to może ustalmy......
typowanie dla punktów
czy typowane co grane
no ok.......5/12 to i tak jakaś makabryczna ilość kombinacji.... ciesz się, ze Ci 10/10 nie weszło
a jak od dawna powtarza kolega R_ wcześniej, czy później komuś tu takie tylko typowane wejdzie
a jak od dawna powtarza kolega R_ wcześniej, czy później komuś tu takie tylko typowane wejdzie
pieknają ..no trudno Buri trafił mini loto za 5/12 tylko zabawa typowane profil .. ty siedz w domu cicho bądz nie masZ sprawy i ja tez nie mam sprawy on nie grał real bez kasy skąd płaci
pięknaja...yyy przestaj jesteś jak kotku ..nie smutaj i juz tam ide
Pewnie nikogo już tu nie ma,ale chciałem się dowiedzieć w jakim tempie rośnie kumulacja Jokera i kiedy dobije do 5 baniek
ribery: 150 000 zł / tydzień, a 5 milionów dobije w piątek lub najpóźniej w poniedziałek
innymi słowy średnio co 2 losowania dochodzi 100 000 (a losowania są 3 razy w tygodniu)
Zgodnie z regulaminem zarząd TS może coś dołożyć od siebie . Może dodadzą drugie 5 i wtedy sprzedaż im skoczy x3. Dzięki za odpowiedź.