Wpisy 1 543 433 – 1 543 532
21 maja 2013 17:38 → 21 maja 2013 19:01, 100 wpisów
Trisetum
Andromeda
oj jocia jocia -
nie, nie ja
i co pisać - dawno gościa nie było - może nie ma życzenia ...
nie, nie ja
i co pisać - dawno gościa nie było - może nie ma życzenia ...
Robal...szkoda .ze nie TY ...ale moze trafisz , czego Tobie życzę
Są ludzie i ludziska / no i oczywista i jest jeszcze takijeden / i tak mi się przypomina, że był tu też taki, co rypnął 9/10 - a kiedy 'poprosiłem' o wskan - bez szemrania wlepił - to klasa nie ?
orientuje sie ktoś czy odbiorę jeszcze wygraną ze starej edycji xingo? dziś chciałam kupić u siebie tą zdrapkę i wyświetlił się komunikat :gra nie aktywna;
dzięki
jocia
/wzajemnie oczywiście/, ale - nie wiem, nie wiem ...
jakoś tak cierpliwość do mm tracę - zobacz te ilości...
mala
wypłacić powinno bez problemu - przynajmniej jeszcze kilka tygodni
jocia
/wzajemnie oczywiście/, ale - nie wiem, nie wiem ...
jakoś tak cierpliwość do mm tracę - zobacz te ilości...
mala
wypłacić powinno bez problemu - przynajmniej jeszcze kilka tygodni
yhymm - to był akurat - przemekkalisz, i nie jestem całkiem pewien, czy nie miał też 8/8
jak ktos puszczal multi na chybil trafil to niech napisze do mnie na gadu wymienimy sie doswiadczeniami
player, damian Gałcyk i uściskaj Ją od Nas ...
Szef Szefów dziś widzę wykazał się niezłym refleksem ?
Szef Szefów dziś widzę wykazał się niezłym refleksem ?
mala wygraną odbierzesz do 30dni od zamknięcia sprzedaży czyli do 17.06
jocia
jasne - współczesność, czy z archiwum ? bo takich wcześniejszych, to by można wyliczać...
jasne - współczesność, czy z archiwum ? bo takich wcześniejszych, to by można wyliczać...
mysle, ze moze być 64,74 i 4 lub 14
zaznaczam cięzko sie typuje..duzo mozliwości..to nie jest " mój dzień "
zaznaczam cięzko sie typuje..duzo mozliwości..to nie jest " mój dzień "
jocia a zawierasz np. więcej zakładów, gdy jest korzystny okres do gry dla Twojego znaku zodiaku, czy jest to ci obojętne
nie zawracam w sumie uwagi..na to, wiecej zakładów wysyłam, jak czuję liczby
drapek chyba ten mój brzeg aż taki szczęśliwy nie będzie że 2 główną wygraną w tak krótkim czasie ściągnie zawsze mogę zmienić miasto zakupów zdrapek
dlu tu na mp. jest kolega mirnam i w jego miejscowości też był gł. lotek
u mnie nie było jeszcze ani razu lepszej głównej wygranej w drapce, było tylko 2000zł w 4asach i to u samej jolki
ostatnio główne wygrane wpadają w mojej okolicy- 19.02 Trzebnica- 10 000 w Szybkie 10, wczoraj 40 000 Lotek w Brzegu Dolnym, teraz czas na Oborniki Śląskie tam też często kupuje zdrapki najlepiej u Mariolki
a stara krzyżówka do kiedy w sprzedaży bo u mnie dziś tylko ostatnie 3 szt były
jocia u mnie wisi 100złw xingo na 049, slawek miał na 001, a ja 50zł na 009
dlu, krzyżówki starej jest jeszcze ok.17-20% w tym 2główne także szybko jej jie wycofają, u mnie jest w każdej żb
torsan
torsan
jocia różne w xingu są od 1000zł ppp-3, hhh-5, aaa-10, eee-50, sss-100, pozostłe 2 litery (niepamietam jakie) są dla 20 i 500zł,
drapek dziekuje
dziś myślałam,ze trafiłam 500 zł...źle zdrapałam jedno pole i po pewnym czasie okazało się że
dziś myślałam,ze trafiłam 500 zł...źle zdrapałam jedno pole i po pewnym czasie okazało się że
jocia popatrz na forum tam jest moja krzyżówka z 1000zł i ma różne litery
jociu w xingo żeby była wygrana z różnymi literami to musisz mieć X na 2 lub 3 lub 4 polu
w krzyżówce różne litery oznaczają wygranąjak zdrapiesz 8 lub 9 lub 10 słów, a takich zdrapek jest 416/na 6.000.000
jocia to drapnij takie X na 2,3,czy 4 polu, wówczas poczujesz wygraną,, za X na pierwszym polu tylko 50zł