Wpisy 1 542 727 – 1 542 826
21 maja 2013 09:32 → 21 maja 2013 11:59, 100 wpisów
Zaraz idę sprawdzić, jakie liczby TS 'wydłubie' z przyszłości o godz.14.. .
......................................................
eryka1
systemowy zakład na sześć skreśleń w mini, to koszt 7,50,-
systemowy zakład na sześć skreśleń w mini, to koszt 7,50,-
wczoraj puscilem 2 na chybil i od tego skreslilem haha i mialem 6/10 na chybile hahaha
ja tez ide puscic dl i ml mm fuj
eryka zagraj na 7 licz to 27 zeta
21 kombinacji
jprdl ja nie rozumiem jak moj znajomy mogl puscic mini lotto za 180 zl i nie mial ani jednej trojki XD
popatrz na to tak -
180 zeta, to równowartość 144 zakładów...
a prawdopodobieństwo dla 3/5 , to jak 1:128...
wesołego dnia
180 zeta, to równowartość 144 zakładów...
a prawdopodobieństwo dla 3/5 , to jak 1:128...
wesołego dnia
ja uwazam ze system ale odpowiednie liczby musisz wybrac to podstawa
tylko ze przy wypelnianiu tych 144 zakladow mogloby ci sie j3bac w ktoryms momencie i by moglo wychodzic
ja mam dziś 2 na mini no czas zabierać sie do koszenia trawki i przy okazji opalić drugą strone ciała
triset...
triset zaszalejmy 4pak
no ba
kosiarka sama jezdzi
ja mialem do skoszenia prawie 1300 m2
sprzedałem działe i zostawilem sobie 400m2
sprzedałem działe i zostawilem sobie 400m2
teraz mam na wszystko czas a nie ino koszenie i koszenie
wasyl-racja zwłaszcza do lipca jak trawa rośnie jak cholera to czasem juz rzygać sie chce z tego koszenia
triset ja jezdzilem ino kosilem
a chalpina mi gniła he he nieotynkowana
kosiłem co 2 tyg jezdziłem na grila i koszenie
i tak 7 lat
az zem sie wkierwił sprzedałem
otynkowałem porobilem remonty
a teraz jezdze i
a chalpina mi gniła he he nieotynkowana
kosiłem co 2 tyg jezdziłem na grila i koszenie
i tak 7 lat
az zem sie wkierwił sprzedałem
otynkowałem porobilem remonty
a teraz jezdze i
400m2 mi wystarczy
na chałpinke basen i oczko wodne
na chałpinke basen i oczko wodne
griil i wedzarnie w tym roku mysle postawic
powo ja tez ide z pukonami
------
...............................................
...............................................
Test MM:
o3, o6, o9, 13, 16, 18, 19, 21, 24, 25...|...27, 29, 30, 32, 33, 36, 38, 40, 43, 45.
-------------------------------------------------------
47, 48, 49, 52, 53, 55, 59, 62, 65, 66.
o3, o6, o9, 13, 16, 18, 19, 21, 24, 25...|...27, 29, 30, 32, 33, 36, 38, 40, 43, 45.
-------------------------------------------------------
47, 48, 49, 52, 53, 55, 59, 62, 65, 66.
Jackwar.. .
......................................
......................................
Wędrowca to w końcu podajesz te liczby na tak czy nie ?
na lotto też będą ?
na lotto też będą ?
Jackwar.. .
.......................................
.......................................
Hasło dnia:
życie jest smutne,
za to przynajmniej wypłata jest śmieszna
życie jest smutne,
za to przynajmniej wypłata jest śmieszna
Pasko , życie jest takie jakie postrzegamy
jak ktoś potrafi się cieszyć z małych rzeczy to jest szczęśliwy
jak ktoś potrafi się cieszyć z małych rzeczy to jest szczęśliwy
Jackwar.. .
Na sobotę zrobię Test na Lotto.. .
..........................................
Na sobotę zrobię Test na Lotto.. .
..........................................
Monet powinien pisać z Woli ja w łomiankach to byłem tylko przejazdem i to kilka razy Ja obieram inny kierunek
Pasko >> może wypłata sama w sobie jest OK tylko za rzadko wypłacana?
Zresztą co ja mogę wiedzieć . Ostatnią wyłatę nie pamiętam kiedy i od kogo dostałem
Wędrowca wolał bym w czwartek lub dziś
w sobotę to nie wiem czy będę mógł skorzystać
Do soboty to już tej wygranej nie będę widział
Chyba że będzie następna
aaa , zapomniałem że trzeba dać na radio bo emeryt się obrazi
w sobotę to nie wiem czy będę mógł skorzystać
Do soboty to już tej wygranej nie będę widział
Chyba że będzie następna
aaa , zapomniałem że trzeba dać na radio bo emeryt się obrazi
Cd. Liczby cokolwiek podejrzane.. .
------------------------------------------------------------
o3, 18, 25, 29, 33, 38, 40, 48, 49, 53, 59, 65.
------------------------------------------------------------
o3, 18, 25, 29, 33, 38, 40, 48, 49, 53, 59, 65.
emeryt pewnie od rana odebrał z 50 telefonów a do mnie już nie zadzwoni
Jackwar.. .
To zrobię Test Lotto na...czwartek.. .
---------------------------------------
To zrobię Test Lotto na...czwartek.. .
---------------------------------------
dl/ml/puszczone
Monet , pewnie na konto ci przelewają to nie widzisz
ja z rana byłem w urzędzie pracy następna wizyta w październiku
mam nadzieję że już będę pracował
jakoś podejrzanie było mało ludzi
albo się opalają albo wszystko pracuje
ja z rana byłem w urzędzie pracy następna wizyta w październiku
mam nadzieję że już będę pracował
jakoś podejrzanie było mało ludzi
albo się opalają albo wszystko pracuje
a mi kazwa jeszcze z pitów nie przyszło
wasyl , mi też nie przyszło mam chyba 24 zeta ale ja napisałem że chcę osobiście odebrać lubię tam chodzić , mam z 25 minut spacerkiem przez fajne dzikie tereny w środku warszawy a taka dzicz że kaczki w bajorach się taplają
Znikam do losowania.. .{{hej
....................................
....................................
ostatnio rzadko zagladam na czat, wiec nie wiem, czy juz to widzieliscie:
http://www.wprost.pl/ar/399450/Szostka-bez-losowania/
http://www.wprost.pl/ar/399450/Szostka-bez-losowania/
a tu odpowiedz - uwaga!!! - zwiazkow zawodowych ts-a:
http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci/news/list-otwarty-zwizkow-zawodowych-do-redakcji-tygodnika-wprost-w-sprawie-publikacji-o-spoce-totalizator-sportowy-sp.-z-o.o.
http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci/news/list-otwarty-zwizkow-zawodowych-do-redakcji-tygodnika-wprost-w-sprawie-publikacji-o-spoce-totalizator-sportowy-sp.-z-o.o.
odpowiedz NIE NA TEMAT (pisza cos o wzrostach sprzedazy, przy okazji oczywiscie zapominajac wspomniec, ze te wzrosty to efekt WYLACZNIE bazy, czyli po prostu uprzedniego gigantycznego spadku sprzedazy), BEZ CHOC JEDNEGO ARGUMENTU MERYTORYCZNEGO (a zarzucaja brak merytoryki autorom artykulu)...
no smiech na sali normalnie
no smiech na sali normalnie
" Tu leży lotta trup,
co wykopał sobie podwyżkami grób "
....................................................
co wykopał sobie podwyżkami grób "
....................................................
Wędrowca , lotto jeszcze pożyje
trup by był jak by weszły loterie z euro
trup by był jak by weszły loterie z euro
kulisy wyboru pana szpila na prezesa
Szpil wynajął firmę PR
Jednocześnie Szpil wynajął firmę PR-owską Garden of Words, która aktywnie pomagała mu promować się w mediach. Przedstawiciele agencji zapraszali dziennikarzy na spotkania z wiceprezesem i zachęcali do przeprowadzania z nim wywiadów. Jak dowiedział się "Wprost" bezpośrednio w samej agencji, jej klientem nie był Wojciech Szpil - osoba prywatna, ale Wojciech Szpil
Szpil wynajął firmę PR
Jednocześnie Szpil wynajął firmę PR-owską Garden of Words, która aktywnie pomagała mu promować się w mediach. Przedstawiciele agencji zapraszali dziennikarzy na spotkania z wiceprezesem i zachęcali do przeprowadzania z nim wywiadów. Jak dowiedział się "Wprost" bezpośrednio w samej agencji, jej klientem nie był Wojciech Szpil - osoba prywatna, ale Wojciech Szpil
ja to się dziwię tym co grają w zdrapki wygrane marne a się łaszczą chyba że lubią drapać
Co więcej, pomimo, że Szpil zawarł z agencją umowę prywatną, to znalazł się w niej zapis zapewniający Garden of Words prawo do używania znaków towarowych klienta, w tym w szczególności marki i znaku towarowego Lotto. Zgodę na takie działania powinne wyrazić władze spółki, co w tym wypadku nie nastąpiło.
Ponadto, także bez wiedzy pozostałych członków zarządu, Szpil wypowiadał się w imieniu całej spółki, prezentując strategiczne informacje. Zapowiadał m. in. nowelizację ustawy hazardowej, umożliwiającej grę w Lotto przez internet.
Ponadto, także bez wiedzy pozostałych członków zarządu, Szpil wypowiadał się w imieniu całej spółki, prezentując strategiczne informacje. Zapowiadał m. in. nowelizację ustawy hazardowej, umożliwiającej grę w Lotto przez internet.
Jackwar.. .
To nie moje stwierdzenie, tylko czyjeś, zasłyszane w kolekturze Lotto. .
To nie moje stwierdzenie, tylko czyjeś, zasłyszane w kolekturze Lotto. .
Podejrzenia budzi także umowa na przeprowadzenie dla Totalizatora Sportowego cyklu imprez letnich, w której zawarciu pośredniczył Dom Mediowy ZenithOptimedia, a wykonanie tablic zostało zlecone firmie A&P Brands, handlującej... konfekcją odzieżową. Okazuje się, że prowadzą ją znajomi prezesa i firma ta sprzedaje również Totalizatorowi powierzchnię reklamową m.in. na ekranach w autobusach. Jak pisze "Wprost", w praktyce oznacza to, że przez A&P Brands przechodzi duża część budżetu marketingowego Lotto.
unhappy , zawsze były przekręty i będą ale od kilku lat się nie boją i nie kryją , chyba mają pozwolenie by kręcić lody oczywiście pewnie też dokonują wpłat do kasy partii
no i gdzie karrwa w tamtej odpowiedzi tych smiesznych zwiazkow jest chocby pol slowa odniesienia sie do tych zarzutow?
ostatnio odszedl wiceprezes odpowiedzialny za finanse, ktory w konkursie rywalizowal ze szpilem... ciekawe, jaki byl powod tej rezygnacji
Wędrowca , jak by padli to wiadomo że był by to duży przekręt i skok na kasę .
Możliwe że chcą coś takiego zrobić zanim PiS dojdzie do władzy
Jeszcze nie jedna afera wyjdzie jak będą chcieli w ostatniej chwili się nachapać
ja tam im nie żałuję i tak im to na zdrowie nie wyjdzie
Możliwe że chcą coś takiego zrobić zanim PiS dojdzie do władzy
Jeszcze nie jedna afera wyjdzie jak będą chcieli w ostatniej chwili się nachapać
ja tam im nie żałuję i tak im to na zdrowie nie wyjdzie
wynajmuje sobie agencje za pieniadze spolki, pozwala - choc nie ma do tego prawa - poslugiwac sie znakami firmowymi, nie ma kompetencji (skonczyl akademie sztuk pieknych), rywalizuje z lepszymi kandydatami i... wygrywa
unhappy , jest nowy minister skarbu , z tego co wiem to raczej jest uczciwy i pracowity człowiek , chyba że stwarza pozory . Możliwe że zrobi z tym porządek , chyba że mu nie pozwolą .
potem zleca reklame firmie znajomych i jeszcze kaze spolegliwym zwiazkom pisac jakies bzdety w swojej obronie
no i powiedzcie mi, jak mam wierzyc, ze konkurs na prezesa nie byl od poczatku ustawiony?
>>/.../ efekt odczucia nieprawidłowości w Spółce, która swą działalność opiera przecież na zaufaniu społecznym./.../<<<
no i najwazniejsze: zdradzil poufne informacje spolki... a rada wybiera go na prezesa
kochani, toz to calkowita aberracja
to sa te wyzsze standardy polityki wg po i spelnienie wyborczej obietnicy odpolitycznienia spolek, ktorymi mieli zarzadzac tylko kompetentni menedzerowie wybierani w konkursach
to sa te wyzsze standardy polityki wg po i spelnienie wyborczej obietnicy odpolitycznienia spolek, ktorymi mieli zarzadzac tylko kompetentni menedzerowie wybierani w konkursach
zapomnialem o jednym linku:
http://twarzebiznesu.pl/artykuly/671160,kim_jest_wojciech_szpil_nowy_prezes_totalizatora_sportowego.html
http://twarzebiznesu.pl/artykuly/671160,kim_jest_wojciech_szpil_nowy_prezes_totalizatora_sportowego.html
unhappy , w tej partii to norma Minister skarbu Grad z wykształcenia geodeta jego następca Budzanowski archeolog zrobił jeszcze jak już był podsekretarzem w ministerstwie za Grada jakieś dokształcenie w temacie spółek . obecny minister Karpiński Chemik ale w rządzie prawie cały czas
ale NA PEWNO ts jest firma do bolu uczciwa jesli chodzi o wplyw na losowania
pamietajcie, by nigdy w to nie watpic...
pamietajcie, by nigdy w to nie watpic...
Mój fundusz hazardowy przeznaczony na Lotto na rok 2013, to 3 pln / trzy/, i będzie użyty tylko wtedy, gdy kumulacja w lotto przekroczy.... 70 o0o o0o pln.
................................................................
................................................................
ciekawe, czy w spolce nadal pracuje ten pan od zdrapek, ktorego zlapali (z kolegami) na chomikowaniu w magazynie tych wygrywajacych, zwolnili z pracy, a potem sad ich przywrocil ze wzgledow formalnych - przed odejsciem zalozyli - uwaga, uwaga - zwiazek zawodowy